Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-05-01 18:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
viens nopietns iebildums pret sievietēm ir viņu nepacietība
jā, virtuvē
kad saka " sievietei ir jāstāv pie plīts", es šovinistiski cūciski piekrītoši māju ar galvu
a kā savādāk

ja es vāru kartupeļus, es zinu, ka tiem ir jāvāras 30 minūtes, un staigādams pa māju ar vagau skatienu kontrolēju pulksteni
es precīzi zinu, ciparos, cik ilgi ir jācep dažādas vistas sastāvdaļas vai cepeškrānī pīle, cik daudz gulašs, kad un kādas garšvielas ir samērā precīzi jāpievieno
pēc tam, kad esmu paveicis radošo posmu, man galvā ir tikai cipari

a meitenes ar klasisko "man liekas, ka ir gatavs" iziet uz nelielu risku

kā rezultātā es aizvakar vietējā ēdnīcā ēdu pusjēlu gulašu ar līdz galam neizvārītiem kartupeļiem, ne tas, ka man būtu kādi iebildumi pret jēlu gaļu, es labprāt, tikai garšvielas iedodiet, es jūs visas mīlu, bet nu attieksme pret ēdiena gatavošanu, oh

nav nekāds brīnums, ka visādos televīzijas pavāršovos dominē džeki. kas nebūt negatavo labāk par jums, es pat nezinu, kā var labāk vai sliktāk veikt predefinētas manipulācijas, taču viņi to dara Uzmanīgāk un Rūpīgāk


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]goddes
2016-05-01 22:33 (saite)
Ne sūda, ir daudz nezināmo, pat kādā traukā vāra ir no svara, 1m45s manā gadījumā (gāzes plīts/emaljēta bļodiņa vai katliņš) būtu izdzeramas olas, bet olas baltumu es jēlu nemīlu nemaz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2016-05-01 22:39 (saite)
čuvak. ūdens. vārošs. olas vārās ūdenī. tur it tikai olas un ūdens, visas ķīmiskās reakcijas notiek starp šiem diviem. nekam citam nav nozīmes.
ir ļoti liela nozīme traukam, kurā tu gatavo, citās disciplīnās

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2016-05-01 22:52 (saite)
Tātad tev ir kolibri olas vai nanoūdens, jo man lielas olas vārās 3min10sek , lai būtu ideāli šķidrs dzeltenums, bet ne baltums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2016-05-01 22:57 (saite)
vārošā ūdenī?
nē, es lieku ar karoti, kad tur jau burbuļo viss pilnā sparā
un man absolūti viss ir zem trīs minūtēm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2016-05-01 23:09 (saite)
Tu olas turi ledusskapī? ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2016-05-01 23:11 (saite)
nu jā
bet es viņas nebliežu pa taisno ledusskapja vārošā ūdenī

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2016-05-01 23:13 (saite)
cik minūtes turi istabas temperatūrā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2016-05-01 23:18 (saite)
kādas desmit

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]goddes
2016-05-01 23:20 (saite)
Lūk fizika, bet matrkore vēl bezjēdzīgi ķepurojas pretī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2016-05-01 23:50 (saite)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]goddes
2016-05-01 23:10 (saite)
nu sāku skaitīt pie pirmiem virstošā ūdens burbuļiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2016-05-01 23:18 (saite)
tas ir vecs triks, huj zin, kad ūdens reāli sāks vārīties, par to jau komentos šeit izteicās
ir doma, ka ar pirmajiem burbuļiem vēl nav atskaites punkts, lai arī es šo matemātiku saprotu, tur šis 2m45s + 35s uz feiko vāŗīšanos varētu būt leģitīmi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2016-05-02 14:09 (saite)
karoč tā:
http://www.thekitchn.com/how-to-boil-eggs-perfectly-every-time-cooking-lessons-from-the-kitchn-202415
āmen

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?