Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2013-06-26 15:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kā jūs domājat, a kāpēc ekshibicionisms ir nosodāms
lūk, kungs parkā paver plašķīti, un meitenes uzreiz sajūtas seksuāli ofendētas
pie tam, kad viņas staigā apkārt dekoltē, tā netiek uzskatīta par seksuālu ofensīvu
vēl vairāk, āfrikā viņas vispār bez dekoltē staigā, un tas arī netiek uzskatīts par seksuālu ofensīvu, a tur āfrikā atpūšas tūrismā ne tikai brīvu un dzeroši narkotisku uzskatu paudēji kā es, bet arī kristīgi auksti morāli daudzbērnu ģimenes tēvi, un čo, un ņičo
nemaz nerunāšu par nūdistu pludmalēm vai pirtīm

bez tam, kā mēs zinām, mūsu individuālās tiesības sniedzas tik tālu, kamēr tās nepārkāpj kāda cita cilvēka individuālās tiesības, teiksim, konstitucionālās
tādēļ mēs smejamies par homofobiem, kuri ar ķērcieniem "kāpēc mums tas ir jāredz" barā skrien uz institūtu pārbaudīt savu maskulinitāti, un sakām, ka problēma ir viņu galvās, nevis geju pakaļās, bet ja sieviete izmanto šo pašu "kāpēc mums tas ir jāredz" argumentu, atnāk policists un sastāda administratīvo protokolu, un problēma tomēr būs ekshibicionistā, nevis histēriskajās lēdijās
kaut kā nekonsekventi tas viss


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fedrs
2013-06-26 15:52 (saite)
Tu gribētu skatīties kas kungam zem plāšķīša, vai apgūt meitenes dekoltē? Lūk!

(Atbildēt uz šo)


[info]zifs
2013-06-26 16:03 (saite)
Man vienmēr ir licies, ka ņemot mūsdienu seksualizēto sabiedrībuas/mēdiju attiecību, tāds mētelīsa virinātājs ir absoluti nekaitīgs un drīz viņi visi masveidā taisīs pašnāvības, jo visām sieviešu kārtas personām uz viņiem būs vienkārši nošķaudīties. Tā teikt pa TV/WEB ne tik to vien var redzēt. Un tad viss kaifs izčākst.

(Atbildēt uz šo)


[info]black_data
2013-06-26 16:12 (saite)
Virinātāji pārsēdīsies uz velosipēdiem, un joprojām dabūs savu devu "fūūūū!"

(Atbildēt uz šo)


[info]indulgence
2013-06-26 16:19 (saite)
Redz, labāk atdot bandinieku, nekā zaudēt laidni. Tagad vismaz histēriskiem babuļiem ir ar ko nodarboties: dežūrēt Juglas krūmājā, glābjot kažokzvērus, ar 1000x zūmu vaktēt parkos kādu māmuķi, kas atlaujas uzsmoļīt 5 m no kindera rateļiem, vai meklēt pa Vecāķu kārkliem kādu ekshibicionistu. Meklēt loģiku un konsekvenci šajās izdarībās nav vērts - neatradīsi, tikai laiku un nervus patērēsi.
Toties ja nebūtu piespēlētas šīs tēmas emōciju noplūdei, tad viņas meklētu pašas, un, kā jau neprognozējami radījumi, varētu sākt apkarot alus dzeršanu krogos, peldēšanu ūdeni, hokeju uz ledus vai bumbas izmantošanu basketbolā. Tb ziedot pāris ekshibicionistus, lai glābtu no stresa sugas vairākumu, ir mazākā ļaunuma nepieciešamā izvēle, jo neziedot neko nevarēs - nav uzņēmīgāka dzīvnieka par paštaisnu sievišķi (tāpat kā nav ātrāka dzīvnieka par pensionāri, kura trolejbusa otrā galā pamanījusi brīvu sēdvietu). :)

(Atbildēt uz šo)


[info]tiesibsargs
2013-06-26 21:57 (saite)
šī, martkorčeg, ir maldīga un turklāt pamatīgi nodrāzta klišeja:

"mūsu individuālās tiesības sniedzas tik tālu, kamēr tās nepārkāpj kāda cita cilvēka individuālās tiesības"

viss ir tieši otrādi - viena humanoīda tiesības nedrīkst ierobežoties, mehāniski atsaucoties uz cita humanoīda tiesībām.

konkrētā piemērā.

ebreja tiesības nedrīkst ierobežot, pamatojoties uz nacista, kurš šo ebreju apspiež, tiesībām.

pēc tevis minētās nodrāztās klišejas lōģikas vienmēr tiks ierobežotas tā humanoīda tiesības, kuru jau apspiež cits humanoīds.

un tā nebūt nav humanoīdtiesību būtība.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2013-06-29 01:15 (saite)
Kāpēc raksti 'auksti morāli'? Domājams, nav nejaušība. Lūdzu, neņirgājies par augstas morāles cilvēkiem.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?