Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2012-12-04 11:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
runājot par meiteņu silikoniem, botoksiem un mākslīgi palielinātajām organisma daļām, ienāca prātā, ka galvenā pretenzija jau nav tieši kaut kādā kroplīgumā. nē, nu ir indivīdes, kas ir nolēmušas par katru cenu uzstādīt rekordus speciālajās olimpiādēs un klūst par totālu divkājainu pizģecu ar tankkuģu parametriem, taču vairumā gadījumu laikam jau tas viss puslīdz cilvēcīgi izskatās.

var jau teikt, ka nu gandrīz visas meitenes lieto kosmētiku, taču fiška ir tur, ka ar skuķiem ir kā ar burvju māksliniekiem cirkā - mēs piekrītam sevi apmānīt, bet tikai tad, ja mūs kaut kā kļova piečakarē, kad var pateikt vau, nevis "čozanah, visa trika mehānika ir pa kilometru redzama".

vismaz man tā liekas


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2012-12-04 12:12 (saite)
Pieļauju, ka galvenā pretenzija ir tur un tiem, kuriem visa veida silikonus un botoksus sanāk tikai bildītēs redzēt.

(Atbildēt uz šo)


[info]black_data
2012-12-04 12:25 (saite)
Ja, un kuru sievieti šitādi diferencālvienādojumi apmierina? Tīklinzeķes un augstpapēžu kurpes ir sexy un punkts, jo tā rakstīts Cosmo.

(Atbildēt uz šo)


[info]penny_lane
2012-12-04 13:15 (saite)
man, piemēram, riebjas mākslīgās skropstas. bet laikam vismaz tur puikas tiešām ir tuvredzīgāki, jo tagad katrai otrajai (tramvajos vismaz) ir. un galu galā bez kosmētikas, vismaz beigās tu viņu redzi bez kosmētikas. viena lieta, kad iesaiņo. bet tad, kad sāk līmēt klāt...brr.

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2012-12-04 13:24 (saite)
da labi, trešās klases skolnieces jau nēsā tipa krūšturus (tipa, jo nekādu krūšu vēl nav). no kurienes tas viss?

(Atbildēt uz šo)


[info]po
2012-12-04 18:09 (saite)
Viss ir iekšējais teātris. Tās personas sevi redz savām acīm. Un tajās viņām svarīgi kaut ko uzsvērt - lai cik dramatiski un teatrāli. Viena tic spicām uzacīm un daved to līdz murgam, citai bērnībā drošību devušas vecmāmiņas lielās krūtis, un viņa seksualitātes valodā to redz kā būtisku atslēgas punktu, kas ļauj justies mīlētai.
Diez vai tas ir kas objektīvajai nacistu eiģēnikai pielīdzināms.
Tas, ka man skeletgalva uz maikas, nenozīmē, ka gribu izskatīties pēc noplukuša wanna-be rokera. Vnk tas man pašam simbolizē kādu dzīvošanas funkcijām svarīgu sajūtu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?