Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2012-06-01 12:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakardien bija starptautiskā diena veltīta smagajai cīņai ar uzpīpēšanu
šajā sakarā atceros vienu savu komentu internetos

nu, karoče, kaut kādā sabiedriskajā forumā, kur kā vienmēr pietiek kādam pajautāt, kādas cīgas pīpēt izdevīgāk vai arī kā pareizi sajaukt pīpes tabaku, lai vienmēr atskrietu kaut kādi ar tematu nesaistītie topošie veselīgie miroņi, un sašutuši sāktu rakstīt, ka Vajag Nepīpēt Vispār, Jūs Sevi Nogaliniet UN NOGALINIET ARĪ CITUS, DĒĻ JUMS DZĪVOT NAV IESPĒJAMS, JŪS SASLIMSIET AR ŠIZOFRĒNIJU UN SADEGSIET ELLĒ, utt

uzrakstīju vienam no šādiem sabiedriskajiem aktīvistiem komentu ar aptuveni šādu saturu (tas bija pasen, citēt vairs nav iespējams):
"davai, paskatīsimies, kurš te kuru nogalina. paņemsim, teiksim, pēdējās piecas minūtes. lūk, jūs izlasījāt ierakstu par smēķēšanas tēmu, tas jūs sarūgtināja, jūs sanervozējāties, sašutāt un ierakstījāt negatīvu komentāru. tātad, mīnus piecas sekundes no jūsu dzīves, jo nervu šūnas, kā zinat, neatjaunojas. es, lasot ierakstu un rakstot savu komentāru, nopīpēju cigareti, kas arī ir piecas sekundes nost no manas dzīves. taču tā, kā es gan lasot ierakstu, gan rakstot komentu ieguvu pamatīgu devu fana, man uzlabojās garastāvoklis - jūs taču zinat, ka smiekli paildzina dzīves laiku? tātad iznāk, ka es neesmu nedz ko ieguvis, nedz ko zaudējis. bet, piemēram, nesmēķētājs ar veselīgu attieksmi pret dzīvi pēc jūsu dvēsles kliedziena arī pasmējās un viņa dzīves ilgums palielinājās par piecām sekundēm.

tagad paskaitīsim. te viss ir kā zolē. jums - mīnus pieci, es pa nullēm, pēdējam variantam - plus pieci. tātad, kas sanāk, biedri? ka nesmēķētāji ar veselīgu attieksmi pret sabiedrību un kosmosu vampirizē enerģiju un laifbāru no nesmēķātājiem-psihopātiem, kamēr mēs, smēķētāji, te vispār esam ņipričom. un jūsu razborkās jaukties netaisāmies. arlabunakti."





(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2012-06-01 13:01 (saite)
Jums visiem ir taisnība :)

Ja nopietni, vēlētos sagaidīt tādu paš naida vilni pret resnajiem, kas pārmērīgi slimo un tērē nodokļu naudu savas rīšanas atkarības dēļ.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2012-06-01 14:53 (saite)
tie, kas dzīvo piektajā stāvā - lamāt tos, kas dzīvo pirmajā: par pārmērīgu konformismu, lumpēnu fizisko pasivitāti salīdzinājumā ar proletariāta smago darbu, PATĒRĒTĀJU SABIEDRĪBAS KROPĻI, BĻAĢ, SUKAS, SVOLOČI, VIŅIEM PAT PAStKASTĪTES ATRODAS ACU LĪMENĪ, KAMĒR AUGŠSTĀVU IEDZĪVOTĀJIEM JĀPIELIECAS, BALSIS NO PIEKTĀ STĀVA UZ IELAS NEVIENS NEDZIRD1111111211113`1

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]afm
2012-06-01 13:14 (saite)
ir vēl trakāk, šitie sabiedriskie aktīvisti izraisa nepārvaramu vēlmi uzpīpēt, neskatoties uz to, ka nesmēķēju.
savukārt mārtkōra koments jau no paša rīta uzlaboja noskaņojumu, tāpēc es tagad esmu gatava patīkamai un produktīvai dienai, un tas jau ir vairāk par +5.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2012-06-01 14:50 (saite)
o, forši )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]f
2012-06-01 14:29 (saite)
vajag smieties ilgāk, tad arī smēķētāji būs plusos :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2012-06-01 14:50 (saite)
thhh, izrādās, ka pasākums strādā multiple times :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]po
2012-06-01 14:42 (saite)
nesmēķēšana ir dzīvesstils

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2012-06-01 14:43 (saite)
Nesmēķē, divi bērni, jauka sieviņa, nekad nav pagaršojis alkoholu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2012-06-01 14:54 (saite)
...bērni nevis seksa, bet pārpratuma rezultāts...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2012-06-01 15:03 (saite)
Visu nakti bija pērkona negaiss, nupat biju ļoti sirsnīgi izrunājies pa telefonu ar mammu, sieviņai bija bail no zibens, mēs saritinājāmies zem vienas segas, un pēc tam gadījās kas tāds, par ko nerunā. Mums mazie ir dvīņi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2012-06-01 15:14 (saite)
yes, I know we had it, but I didn't know it was sex! :(((

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2012-06-01 19:13 (saite)
haha, šis ir smieklīgi, jo patiesi. nē, nopietni. es tik daudz reizes esmu aizdomājies par tādiem cilvēkiem (zinu, ka tādi IR). fascinējos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]biezpientaure
2012-06-01 15:28 (saite)
man te apkārt teju visi kaimiņi pīpo, vasarā reizēm nāk arī pa logu iekšā, nākas vērt ciet.
vispirms es baigi cepos, kad kaimiņš apakšā atvēra logu uzsmēķēt, pat sāku mazgāt savu logu lai izjauktu viņam visu prieku. gribēju taisīt uzlīmes ar cūkas purnu kas sūc cigareti, lai līmētu kāpņu telpā. īsi sakot, kaisīju sēklu uz akmeņiem.
tad es kautkā to atlaidu, sāku sveicināties ar kaimiņiem, tiem kuri kāpa lejā ar cigu zobos teicu paldies ka nebrauc smēķēdami liftā, bet tiem kuri brauca liftā - paldies, ka nepiesmirdina kāpņu telpu. jā, kļuva vieglāk. mentam, kurš parasti aizkūpina otrajā stāvā pateicos, kad viņš vienu rīta aizkūpināja tikai pie pašas izejas, teicu - šodie ir forši kāpt augšā. pamazām situācija uzlabojās, droši vien viņi joprojām smēķē bet tas mani kautkā vairs neskar, retu reizi jūtu smakas paliekām, bet tāds lielums nav sastapts.
pieturās nevienu neaudzinu, ja akurāt pūš virsū, palūdzu, varbūt jūs varat pakāpt soli malā, reku, jūs dabūjat vajadzīgo tai pat laikā dūmi ies prom vai garām, tīrais win-win. esmu jau pieminējis, ka cilveki reizēm pat paši paiet tālāk, tikai nemāk sasaistīt vēja virzienu ar apkārtni. es varbūt arī kādam krītu uz nerviem, nu ko tagad darīt, pasaule ir gana plaša lai mēs kā kuģi jūrā paietu viens otram garām. pasauli nepārtaisīsi, reku, Ugo gribēja un ar ko tas beidzas? aha. sev dārgāk sanāk visa tā karojošā attieksme. Tā kā turpiniet sildīt uz akcīzes markām būvēto oikonomiku, bet es piekopšu savus netikumus.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?