Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-11-26 02:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
o čom polls bija?
"Длинные волосы кажутся мне отрыжкой женского неравноправия - наследием времен, когда к женщине относились как к объекту сексуальной эксплуатации и детородной машине. То, что некоторые девушки утверждают, будто им нравится возиться с огромной копной волос, показывает, насколько глубоко в нашей культуре укоренено отношение к женщине как к сексуальной игрушке: оно въелось даже в самих жертв. Когда женщина скидывает с себя тысячелетние ржавые цепи, она начинает с того, что коротко стрижется."
Viktors Oļegovičs P ar savu skaidrojumu.

Gribējās vienkārši uzzināt, kā tad īsti ir.
Jāsaka, ka man šim fenomenam ir nedaudz cits skaidrojums. Ka īss matu griezums meitenei ir apmēram kaut kas līdzīgs jaunai rievai vīrieša pierē. Tb, tas, nu, pat nezinu, parāda kaut kā raksturu un pieredzi, tiešām nepratīšu izstāstīt. Īss matu griezums tells a story. A var arī būt, ka tāds ir kareivīgai feministei vai lesbietei. Bet, ja mēs nesākam ar sievietes rokām, tad ar matu griezumu. Ā, un man liekas, ka pastāv vēl tāda fiška kā "atrakstīties ar īsiem matiem". T.i., kad ir gari mati, tad īsi un tad atkal ataudzē.
Jāatzīst, ka uzdot šo jautājumu meitenēm bija nedaudz idiotiski, jo daudzas no tām nemaz nezin, kā viņas izskatās, piemēram, ar īsiem matiem. Bet nu tas vairāk bija tāds fantasy jautājums.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2005-11-26 02:46 (saite)
vitja p - no rīgaslaika apmēram 2002?

a par matiem: man tie visi 3 jautājumi svoģiļis k odnomu - vai tu sev patīc (ja patīc, tad i ar īsiem matiem, i pusgariem, i gariem, nav svarīgi). vot vam ženskaja psihologija :)

(Atbildēt uz šo)


[info]lennay
2005-11-26 03:00 (saite)
man patika/nepatika i tā, i tā, i tā. kāds nu kro reizi garīgais. tas viss.

nē nu vispār jau man riebj mati kā tādi, tie mūžam traucē. atceros, kad pavisam pavisam īsi bija, tad bija tā - ja jūtu matus - značit par garu atauguši un fiksi akal jāgriež (zēngalviņas laikos).

tad tas vidējais/viduvējais posms ķipa līdz zodam +/- - nu traucēja jau šausmīgi. ui kā vakaros gulētejot knosījos, kad mati pie kakla skārās, za to smuki bija, man patika spogulī skatīties (ar īsajiem arī patika, bet vozņa baigā, jā jā), turklāt laikam arī auskariem (garajiem trīsuļojošajiem etc) jēga zuda, laikam tā arī pazuda.
tad kaut kā pamazām palaidos unm ati atlaidās, un, kad to piefiksēju, sākās čalendžs - kurš kuru - es vai mati. pagaidām turos (kto vdome hozjaen!?), turklāt ir iestājies lepnums par matu garumu, kāds man, iespējams, pēdējoreiz bija aptuveni 10 gadu vecumā, žēl arī nogriezt būtu, un frizūras arī visādas var taisīt (ja tik es taisītu...)

bet nu traucē aizvien, un es tāpat zinu - mati - tas nav man, es tikai pagaidām turos.

(Atbildēt uz šo)


[info]citizen_erased
2005-11-26 03:12 (saite)
es laikam esmu no taam, kas "atrakstīties ar īsiem matiem". bet es domaaju, ka vecaa labaa patiesiiba taada arii ir - kad vajag paarmainjas, tad 'kjeras pie matiem'. ne jau radikaali sagroza dziivi izaudzeeti mati vai arii nodziiti liidz aadai, vienkaarshi dod to paarmainju sajuutu.
man bija matinji taa liidz ar aadu. bet pagaidaam varoniigi esmu izaudzeejusi liidz pleciem un varu uzpiit bizi. un tas dod kaut kaadu stulbu gandariijuma sajuutu :)

(Atbildēt uz šo)


[info]grrr
2005-11-26 15:47 (saite)

Var jau būt, var jau būt.

Man gan šķiet, ka izpīpēt par cilvēku kaut ko no viņa matu griezuma ir diezgan tizls mēģinājums. Tas ir, jebko atskaitot sevis paša estētisko attieksmi (patīk/nepatīk).

Tas ir tāpat ar apģērbu utt. Atgādina to anekdoti par Čapajevu, Petjku un dedukciju.

(Atbildēt uz šo)


[info]chaj
2005-11-28 14:10 (saite)
a ko interesanti būtu teikt par garmatainiem puišiem? pēc citētā autora domām, tas būtu uzvelt sev lieku nastu "ņemties" ar tiem gariem matiem visu laiku.. hm.. lai kalpotu par pēc iespējas pievilcīgāku "seksuālu objektu" sievietēm?

garām, garām. man personīgi patīk pārmaiņas laiku pa laikam.. un citu starpā, ar grebeni es jutos ļoti atbrīvoti.. tiesa gan, na pārāk sieviešķīgi.

(nuuu... un man puišu garie mati ir absolūts fetišs, btw)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?