Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-11-26 02:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
o čom polls bija?
"Длинные волосы кажутся мне отрыжкой женского неравноправия - наследием времен, когда к женщине относились как к объекту сексуальной эксплуатации и детородной машине. То, что некоторые девушки утверждают, будто им нравится возиться с огромной копной волос, показывает, насколько глубоко в нашей культуре укоренено отношение к женщине как к сексуальной игрушке: оно въелось даже в самих жертв. Когда женщина скидывает с себя тысячелетние ржавые цепи, она начинает с того, что коротко стрижется."
Viktors Oļegovičs P ar savu skaidrojumu.

Gribējās vienkārši uzzināt, kā tad īsti ir.
Jāsaka, ka man šim fenomenam ir nedaudz cits skaidrojums. Ka īss matu griezums meitenei ir apmēram kaut kas līdzīgs jaunai rievai vīrieša pierē. Tb, tas, nu, pat nezinu, parāda kaut kā raksturu un pieredzi, tiešām nepratīšu izstāstīt. Īss matu griezums tells a story. A var arī būt, ka tāds ir kareivīgai feministei vai lesbietei. Bet, ja mēs nesākam ar sievietes rokām, tad ar matu griezumu. Ā, un man liekas, ka pastāv vēl tāda fiška kā "atrakstīties ar īsiem matiem". T.i., kad ir gari mati, tad īsi un tad atkal ataudzē.
Jāatzīst, ka uzdot šo jautājumu meitenēm bija nedaudz idiotiski, jo daudzas no tām nemaz nezin, kā viņas izskatās, piemēram, ar īsiem matiem. Bet nu tas vairāk bija tāds fantasy jautājums.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?