Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2012-01-30 20:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
manuprāt, visām šīs pipām, actām, akalakakalām un pārējiem nopelniem bagātajiem erotiskās izklaides māksliniekiem būtu jāreducējas tikai uz divām lietām
- autora autorības noteikšana, reģistrēšana un aizstāvēšana juridiskajos strīdos (autortiesības)
- karš pret komerciālu kopiju veidotājiem (kopīraits)

non-profitablais kopīmeikings tupa jālegalizē kopā ar zāli, tas atturēs no pāragras nokļūšanas trakonamā gan pašu minēto instanču darbiniekus, gan ierindas lietotājus
tas viss


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2012-01-30 20:16 (saite)
aga

(Atbildēt uz šo)


[info]begemots
2012-01-30 20:32 (saite)
Nu tad varam viens otru kā ierindas lietotājus apsveikt ar pāragru dzelteno biļeti Aptiekas ielas abonementu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2012-01-30 21:28 (saite)
Kādu ierindu jūs tur lietojat? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2012-01-30 21:51 (saite)
nu kā, instanču darbinieki tak metīsies apkarot nonprofitablos kopīmeikerus it kā tagad niknāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]petrovichs
2012-01-30 21:29 (saite)
Odobrjams. Prātīga doma.

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2012-01-30 21:52 (saite)
non-profitablais kopīmeikings patiesībā ir liels bizness.

Visas kontrolējošās iestādes dzīvo labi un silti, turklāt var piespiest valdības finansēt mašinēriju kas nodarbojas ar itkā derīgām un vajadzīgām lietām. Un ja rezultātā varēs piespiest cilvēkus ik reizi maksāt par strīma skatīšanos, būs pavisam labi.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2012-01-30 23:08 (saite)
Ikurāt. Zinātniski izsakoties tas būtu: a) prasīt reģistrēt savu darbu, ja gribi to aizstāvēt un b) vērsties tikai pret pārkāpumiem, kas nodara autoram finsiālu kaitējumu.

Capslock, kurš vairs neatmin Cibas paroli.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2012-01-30 23:12 (saite)
dožiļi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]martcore
2012-01-31 00:24 (saite)
diskusijas pūls šajā ziņā jau ir par to, kā definēt šos finansiālos kaitējumus
tāpēc sākas tamburīna dejas pie ugunskura par foregone income un expected profit, kas saistībā ar jaunajiem satura nesējformātiem (kas ļoti atškiras no tiem laikiem, kad vispār radās copyrighta likumi) no šamanisma lēnām pārvēršas reketā

kā var pateikt, kam un kāda apmēra zaudējumus tu nodari, noskatoties no neta iekačātu filmu? tas ir kartona dvd par trīs latiem? džūelbokss par 12 dolāriem? ekskluzīvā režisora versija ar neikļautiem fragmentiem, intervijām un ketijas beitsas apenēm par 25? videonomā nesamaksātais lats? kinobiļetes cena? kādam seansam - rīta, vakara, pirmizrādes? balkonā vai parterā? a, davai, izdarīsim tā, ka tas bija ar kristāliem inkrustētais platīna dvd blue ray par 50 000 USD, un vēl ieliksim tevi cietumā, jo tu apspeķoji vāciņu ar savām netīrajām ķepām un beigās vēl pateici, ka filma ir sūdīga.

neviens vairs neatceras, kā visi gaudoja par mūzikas industrijas nāvi drausmīgās konvulsijās, kamēr normāli nesāka strādāt itunes; izrādījās, ka viss, kas ir vajadzīgs - kvalitāte, saprātīga cena un iespēja ikvienam norēķināties sekundes laikā, un viss rullē. tāpēc jādara jau ir tieši tas, nevis jāizvērš mistiska cīņa ar nesaprotamiem formātiem, proksī serveriem seišelu salās, jāzīmē kosmosā no pirksta izzīsti cipari un jāiekasē nodokļi no gludekļiem un veļas mašīnām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]capslock
2012-01-31 17:26 (saite)
Principā es būtu gatavs šo diskusiju turpināt IRLā pie puslitra un plašākā lokā, a to pirksti nodils klabinot, bet nu tā konspektīvi - filmas nokačāšana un aplūkošana nenoliedzami ir pārkāpums, un noteikt zaudējuma apmēru jau ir ģelo tehņiki (protams, skaidrs, ka visu to ģēlu fukapo saprātīga komerciāla piedāvājuma neesamība, kas ļauj (daļēji) pamatoti sašust un teikt, ka es jau labrāpt, tikai jūs, sukas pidari, nepiedāvājat; protams, ka tā arī nav līdz galam taisnība un svētais grāls, ibo arī iTunes nav nekāds JC the Saviour; plašāk par šo tematu lasīt pie The Cynical Musician), savukārt par to, ka mans bērns beņģikā nodeklamē (pie tam kļūdaini) latvju klasiķa pantu, nevienam nevajadzētu būt nekādu tiesību piepisties ne man, ne beņģikam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]capslock
2012-01-31 17:29 (saite)
Labi gan, ka browseris, izrādās, manā vietā ir paroli atcerējies. A iepriekšējais tapa rakstīts no mobīlā datora aka viedtālruņa, kas šādu ekstru nepiedāvā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?