Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2010-07-14 20:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Poll #17538 labrīt, putr
Open to: All, results viewable to: All

man garšo

View Answers

auzu pārslu putra
63 (57.8%)

kartupeļu biezputra
92 (84.4%)

mannas putra
56 (51.4%)

neviena no minētajām
8 (7.3%)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2010-07-14 20:48 (saite)
bet tām putrām jābūt gatavotām ar pienu, nevis ar ūdeni.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]inke
2010-07-14 20:55 (saite)
vo vo!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]le_minga
2010-07-14 20:58 (saite)
+ no iistiem kartupeljiem, nevis pulveriem kaut kaadiem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2010-07-14 20:59 (saite)
studiju laikā aizgāja arī tās :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2010-07-14 21:00 (saite)
nu studikju laikaa arii no cirvja vaariita zupa ir laba gana ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]le_minga
2010-07-14 21:00 (saite)
man prosas putra garsho :) - taada, kaa agraak beernudaarzaa :)
/varu iedomaaties cik daudzi tagad vaikstiisies :D - 85%iem shamaa riebjas :D - bet taa bija vieniigaa, ko eedu kad maza biju un no kuras neatteiktos arii tagad/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]eermaniitis
2010-07-14 21:03 (saite)
nesenkā vārīju - tur tomēr knifam jābūt šamo briedināt - vislabāk, ja labā plītī ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2010-07-14 21:07 (saite)
mums b/d tika dikten garda gatavota - veel paaris reizes esu taadu ciemos eedusi - pati pagatavot nemaaku/nesanaak - peec paaris meegjinaajumiem, atmetu ar roku..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]eermaniitis
2010-07-14 21:10 (saite)
es kaut kā šitā mēģināju
http://virtuve.calis.lv/receptes/brokastis/putras-biezputras/prosas-putra-piena/

te galvenā doma - kārtīgi to prosu noskalot no tās cietes, lai nesaķepās ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2010-07-14 21:16 (saite)
ideju jau es saprotu - riikojos es ar liidziigi... vienalga nesanaak taa, kaa man garsho... ehh - nav lemts...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ravejsledzejs
2010-07-15 09:14 (saite)
man ar garšoja prosputra bdārzā, bet es nemāku šamo uzvārīt... nekādi nesaprotu kā panākt, lai ir garšīga...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bagdarama
2010-07-14 22:48 (saite)
Mm, mana vecmāmiņa mēdza uzvārīt un tad salikt zem segām uz spilveniem, lai siltumā piebriest :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2010-07-14 22:58 (saite)
man kaut kā nesanāk šos normāli sabriedināt :( pat, ja noskaloti iepriekš (sk. augstāk eermaniisha komentu)
-
ekk sakārojās ļoti, ļoti - varbūt būs jāsaņemas vēlreiz mēģināt šo savārīt... varbūt paveiksies un putra paklausīs :)
paldies par idejām!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zhagata
2010-07-14 21:06 (saite)
fui pē kaka

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2010-07-14 21:46 (saite)
atzīstu tikai grūbas, griķus un rīsus.
un karpeļus piedienīgā paskatā.

(Atbildēt uz šo)


[info]peacemaker
2010-07-14 22:53 (saite)
prasās kukurūzas putra
un rīsu
un pārējās, jo putras ir awesome

(Atbildēt uz šo)


[info]teddy
2010-07-14 23:09 (saite)
Darba dienu rītos brokastīs ēdu auzu pārslu putru. Vārīt neko nevāru, bet gan apleju ar verdošu ūdeni. Un diezgan vienalga, ātri vārāmās auzu pārslas vai nē, atšķirība ir tikai briešanas ilgumā. Klāt aprikozes/sukādes, krējums, dažreiz medus. Tāds riktīgs kick-start rīta agrumā.
No mannas putras man vienmēr kļūst šausmīgi karsti. Nepatīk.
Kartupeļu biezputrai ofic jābūt klāt smalki sagrieztam un saceptam cauraudzītim kopā ar sīpoliem. Citādāk izvēlos vārītus/ceptus kartupeļus.

(Atbildēt uz šo)


[info]starro
2010-07-14 23:22 (saite)
praktizēju sestdienas rītos maņņuku ar kukurūzas putraimiem. ar medu un nedaudz kanēļa.

šodien savu pusdienu kupātdesiņu aizdarīju ar miežu putraimu un kuskusa savārījumu putrā ar kariju. ļoti garšīgi.

(Atbildēt uz šo)


[info]putnupr
2010-07-14 23:49 (saite)
garsho, bet netaisu

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?