Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-09-08 11:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
[info]sirdna pacēla labu jautājumu par to, vai mūsu valstī cilvēki ir labi vai riebīgi

es vot pats vienmēr pastāstīšu un, ja vajadzēs, parādīšu ārzemniekam, kura iela ir īstā, iedošu sīcim rindā priekšā pāris kapeikas, ja viņam nesanāk saldējumam, painteresēšos uz ielas gulošam cilvēkam, kas noticis, un aizstūrēšu viņu līdz mājām vai arī izsaukšu ātro palīdzību

nu un piedevām nepiepisīšos citiem tautiešiem ar jautājumu, vai arī viņi tā dara un rīkojas, man būtu, protams, ļoti patīkami, ja viņi tā dara un rīkojas, bet nu huj s ņimi, ja viņi tā nedara un nerīkojas

vot
labi noformulēju domu!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vikings
2009-09-08 11:44 (saite)
Nu, es ar ar lielu prieku pastāstīšu arzemniekam, kur viņam jāiet, da ij pēc tam pateikšu kur neiet. Saldējumam naudu nedošu, pats labāk apēdīšu. Ātro palīdzību saucu tikai tad, kad vajag, reizēm saucu policiju. Ja nav auksts un cilēks ir sarijies ripas vai pa rorēm sapūtis.
Bet paskatoties globāli uz savu uzvedību - ne tikai riebīgs, bet pat nelietīgs. Es par sevi, par pārējiem man poh.

(Atbildēt uz šo)


[info]unpy
2009-09-08 12:05 (saite)
Manuprāt, cibā visai maz to, kuri ievedīs ārzemnieku lubančikā vecrīgas vietā, atņems priekšā stāvošajam sīcim pēdējās kapeikas un rūpīgi pārmeklēs uz ielas gulošā pilsoņa kabatas.

Varbūt pat par maz.

(Atbildēt uz šo)


[info]sirdna
2009-09-08 12:11 (saite)
Tik labs es neesmu. Par ielu pastāstīšu, sīcim kapeikas dot nav nācies, bet vienreiz piestiķēju priekšā stāvošam onkulim divus santīmus alum, tak šitais turpat uz grīdas atrada divsantīmnieku un atdeva. Abet gulošam cilvēkam es iešu apkārt ar lielu līkumu. Ne tāpēc, ka man ir tā "vienaldzība", par kuru brēc sievietes un avīzes, bet tāpēc, ka man ir bail no pakritušiem cilvēkiem.

Un doma par nepiepišanos tautiešiem un huj s ņimi, tā ir laba un atbalstu to visnotaļ.

(Atbildēt uz šo)


[info]begemots
2009-09-08 12:48 (saite)
a vot es ne vienmēr. bet dažreiz jā.

(Atbildēt uz šo)


[info]zifs
2009-09-08 13:00 (saite)
Un kad pēdējo reizi tu kādu no šīm darbībām veici?
Jo, principā, jau es arī DOMĀJU, ka tā darītu, taču patiesībā varbūt, pat nepamanu renstelē guļošo vai bērneli, kuram nav naudas salčukam.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?