Aprīlis 4., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:36 - Nedzerd?

(19 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]blond
Date:4. Aprīlis 2012 - 10:57
(Link)
man, piemēram, nav ideju. es nedzēru gadus 3-4. nevaru teikt, ka man kā trūka. viss tevis uzskaitītais no skaidra prāta puses raugoties izrādījās viltus ieguvumi, kuru neesmi nav nekāda pamata nožēlot. vienīgā nelaime - visās ballītēs jau pēc pāris trīs stundām, kad sākas šīs neviltotās un atklātās sarunas, kas man šķita vienkārši garlaicīga muldēšana, es lavījos prom, mājās, gulēt. un pati citu acīs kļuvu par ārkārtīgi garlaicīgu personu.
bet pēc tā nedzeršanas perioda man bišķi sakārtojās alkohola patēriņa lietas, spēju ierobežot - gan ar atsevišķiem bēdīgiem izņēmumiem, jā. tāpēc nekad nav drošības sajūtas, ka "šoreiz arī viss beigsies labi". tieši šīs drošības sajūtas, salīdzinot ar nedzeršanas peridodu, man pietrūkst visvairāk. ka beigsies labi un nebūs mokošu paģiru.
[User Picture]
From:[info]degeneralis
Date:4. Aprīlis 2012 - 11:06
(Link)
Jā, tas, manuprāt, ir pats grūtākais - kad pēc dažām stundām visi ir labi iesildījušies, skaidrā prātā tās runas un uzvedība kļūst arvien garlaicīgākas. Vēl reizēm arī mokoša ir tā apziņa, ka balle būtu tik jautra, ja būtu dzēris.

Es arī ieteiktu kādu ilgāku laiku nedzert nemaz vai sevi stingri ierobežot, piemēram, ne vairāk kā četrus aliņus divas reizes nedēļā. Un tiešām to ievērot, vienalga kādi jautri pasākumi stāv priekšā.

Tas vismaz man palīdzēja kaut kādā mērā atgūt mēra sajūtu - tagad salīdzinoši reti piedzeros tik tālu, ka novedu sevi līdz bezfilmai un citām jautrībām. Vairs nav tā sajūta, ka ja darba dienā pasēdi krodziņā un idzer trīs-četrus alus, obligāti jāturpina līdz pamatīgam reibumam.
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:4. Aprīlis 2012 - 11:09
(Link)
šeit man jāievieš vēsturiska atkāpe - Tev nebija ierobežojums aliņos, tikai reizēs :) nu un protams mērķis neaizliet mūli abas reizes, bet aliņu ierobežojums toč nebija :P
[User Picture]
From:[info]degeneralis
Date:4. Aprīlis 2012 - 11:10
(Link)
Nu, jā, bet būtu labāk, ja arī ierobežotu aliņus, jo no sākuma bieži izmantoju tās reizes, lai aizlietu seju :P
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:4. Aprīlis 2012 - 11:22
(Link)
man neliekas ka "aizliet seju" būtu baigais ļaunums kā tāds. ļaunums ir aizliet seju biežāk nekā ....... (šeit katram savs variants) un darīt to nekontrolēti. vēlmi jautri pielieties, gūstot visus marķīza minētos bonusus, reizi mēnesī vai dažos (kā nu kuram) var saprast. problēma (manuprāt) ir nepielieties šādā veidā līdz grīdai reizi vai vairākas nedēļā. un, it īpaši, pielieties nekontrolēti, "tikai pāris alus" ikreiz pārvēršot megapālī.

bet "dzeršu 2x nedēļā, cenšoties piedzerties līdz grīdai 1-2x mēnesī, ne vairāk" man liekas prātīgi.
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Aprīlis 2012 - 11:39
(Link)
klausiet, ko saka ripp, viņa zina lietas!
markizs - Nedzerd?

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

> Martkordraugi
Latest.bml
Politfantāzijas
Politekonomika
Kreatīvi
Dgramatdraugi


> Go to Top