Aprīlis 4., 2012


[info]markizs10:36 - Nedzerd?
Domāju, ka moš varētu mest pie malas to lopisko regulāro apkampšanos ar alhōlu. Kādi ir mīnusi? Pirmie kas nāk galvā protams ir - atvērti atklātā sarunas iespēja, kas nedzerot dažkārt tā nerodas. Atklāti atvērtā saruna protams bieži vien ir konkrēti apvienota ar izrunāšanos kas no rīta ir jānožēlo.

Dažkārt protams šādi izteikumi noved pie piedzīvojumiem, kas citādi nenotiktu. Un vispār, sociālais alkoholisms bieži piegādā piedzīvojumus, kas bez tā visticamāk nenotiktu. Dažādas debilas izdarības, iztaisīšanās un visu veidu lol.

Un protams, saistībā ar abām iepriekšējām lietām - pazūd kauns. Tas nes dažu labu bonusu un iebojā dažu labu situāciju.

Šīs divas trīs lietas, ir tās, kas pēcpāķī rītos veido moraļņikus un jautros stāstus ko var viensotram stāstīt sirsnīgi smejoties. Dažkārt jautrības ir vairāk kā morālpohu, dažkārt mazāk.

Jautājums ir - kā iegūt tikai labumus un aizmirst nelabumus? Liekas, ka dzeršanas atmešana varētu būt kī points, jo dzert mēreni es neprotu. Kā lai atmet, ja negribas atmest? Neiespējami.

Tātad, pirmais solis būtu pierādīt sev, ka jautra triekšana, dulli piedzīvojumi un atklāta bezkaunība ir iespējama arī skaidrā prātā. Varbūt ir kādas idejas, kā to panākt?

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
markizs - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

> Martkordraugi
Latest.bml
Politfantāzijas
Politekonomika
Kreatīvi
Dgramatdraugi


> Go to Top