MaKo
Kulinārija 
19.-Maijs-2014 04:14 pm
Skatos uz malto gaļu, un domāju - kāda atšķirība starp viltotā zaķa un kotlešu sastāviem? Tā pati gaļa, olas utt.
Tātad tikai formfaktors?
Vai arī es ko nesaprotu....
Comments 
19.-Maijs-2014 05:25 pm
Es gan negribētu piekrist tam, ka viltotais zaķis pamatā ir tas pats, kas kotletes. Lūk, te http://www.fotoreceptes.lv/zakis.html, piemēram, apraksta atšķirību, kam es lielos vilcienos piekrītu.
19.-Maijs-2014 05:31 pm
Lielos vilcienos tādā ziņā, ka mana attieksme nav tik kategoriska, kā minētajam pavāram (nu, vismaz lasot viņa receptes rodas iespaids, ka "tikai tā un nekā savādāk"), taču gan garša, gan sastāvs, gan forma un konsistence tomēr atšķiras, pat ja nemēģina "imitēt medījumu".
19.-Maijs-2014 05:34 pm
šī vēl nav tā trakākā recepte. ir vēl filigrānāki varianti (kas protams viss ir fufels, priekš tiem kam laiku nav kur likt)
19.-Maijs-2014 10:39 pm
GARŠA! GARŠA! Uz garšu laika nav žēl tērēt.
19.-Maijs-2014 05:37 pm
Paldies, ļoti laba, bet drusku sarežģīta recepte... dikti daudz sastāvdaļu, kas man pašlaik nav.
19.-Maijs-2014 05:40 pm
Nu, burkāns, sīpols, sinepes tak ir? Un vistu olas? Bez visām gaļu kombinācijām un bekonu ietīšanām, liekot gandrīz nemaz maizi (vai pāris karošu rīvmaizes), "nesasitot" to masu (kā minēts arī tajā receptē - lai nav pārmīcīts un blīvs), var uztaisīt labu, sulīgu viltoto zaķi.
19.-Maijs-2014 05:47 pm
Kas interesanti - bērnībā man kotletes garšoja, bet viltotā zaķa šķēle uz šķīvja nesajūsmināja nemaz.
This page was loaded Maijs 3. 2024, 7:16 am GMT.