Skatos uz malto gaļu, un domāju - kāda atšķirība starp viltotā zaķa un kotlešu sastāviem? Tā pati gaļa, olas utt. Tātad tikai formfaktors? Vai arī es ko nesaprotu....
Es gan negribētu piekrist tam, ka viltotais zaķis pamatā ir tas pats, kas kotletes. Lūk, te http://www.fotoreceptes.lv/zakis.html, piemēram, apraksta atšķirību, kam es lielos vilcienos piekrītu.
Lielos vilcienos tādā ziņā, ka mana attieksme nav tik kategoriska, kā minētajam pavāram (nu, vismaz lasot viņa receptes rodas iespaids, ka "tikai tā un nekā savādāk"), taču gan garša, gan sastāvs, gan forma un konsistence tomēr atšķiras, pat ja nemēģina "imitēt medījumu".
Nu, burkāns, sīpols, sinepes tak ir? Un vistu olas? Bez visām gaļu kombinācijām un bekonu ietīšanām, liekot gandrīz nemaz maizi (vai pāris karošu rīvmaizes), "nesasitot" to masu (kā minēts arī tajā receptē - lai nav pārmīcīts un blīvs), var uztaisīt labu, sulīgu viltoto zaķi.