MaKo
Kulinārija 
19.-Maijs-2014 04:14 pm
Skatos uz malto gaļu, un domāju - kāda atšķirība starp viltotā zaķa un kotlešu sastāviem? Tā pati gaļa, olas utt.
Tātad tikai formfaktors?
Vai arī es ko nesaprotu....
Comments 
19.-Maijs-2014 05:31 pm
Lielos vilcienos tādā ziņā, ka mana attieksme nav tik kategoriska, kā minētajam pavāram (nu, vismaz lasot viņa receptes rodas iespaids, ka "tikai tā un nekā savādāk"), taču gan garša, gan sastāvs, gan forma un konsistence tomēr atšķiras, pat ja nemēģina "imitēt medījumu".
19.-Maijs-2014 05:34 pm
šī vēl nav tā trakākā recepte. ir vēl filigrānāki varianti (kas protams viss ir fufels, priekš tiem kam laiku nav kur likt)
19.-Maijs-2014 10:39 pm
GARŠA! GARŠA! Uz garšu laika nav žēl tērēt.
This page was loaded Maijs 3. 2024, 1:51 pm GMT.