MaKo
Kulinārija 
19.-Maijs-2014 04:14 pm
Skatos uz malto gaļu, un domāju - kāda atšķirība starp viltotā zaķa un kotlešu sastāviem? Tā pati gaļa, olas utt.
Tātad tikai formfaktors?
Vai arī es ko nesaprotu....
Comments 
19.-Maijs-2014 05:40 pm
Nu, burkāns, sīpols, sinepes tak ir? Un vistu olas? Bez visām gaļu kombinācijām un bekonu ietīšanām, liekot gandrīz nemaz maizi (vai pāris karošu rīvmaizes), "nesasitot" to masu (kā minēts arī tajā receptē - lai nav pārmīcīts un blīvs), var uztaisīt labu, sulīgu viltoto zaķi.
19.-Maijs-2014 05:47 pm
Kas interesanti - bērnībā man kotletes garšoja, bet viltotā zaķa šķēle uz šķīvja nesajūsmināja nemaz.
This page was loaded Maijs 3. 2024, 8:05 am GMT.