MaKo
Garšas 
29.-Jun-2011 11:10 pm
Viena no garšām, kas man patīk - ādas garša. Pakošļāt jostas galu, ap kaklu apsieto ādas siksniņu, cimda pirksta galu. Tāda skābena garša, īsta, kā sāls vai ķimenes. Liekas, ka esi to košļājis i tagad, i bērnībā, i pirms dažsimts gadiem. Gēnos sēž.
Comments 
29.-Jun-2011 11:24 pm
Pasaki, ka nekad neesi košļājis pulkstena siksniņas galub vai cimda pirkstgalu. Un nezini, kā garšo āda.
29.-Jun-2011 11:27 pm
Pateikšu, ka neesmu košļājis un pat nesarkšu! Nav kaut kā ienācis prātā, iespējams. Bet man jau arī sēnes negaršo:))

Kā garšo āda, zinu, protams, kaut kādas ādas siksnas ir nācies ar zobiem pieturēt un tamlīdzīgi.
29.-Jun-2011 11:29 pm
Cilēki ir tik dažādi...
29.-Jun-2011 11:34 pm
Protams. Dažādība ir mūsu viss! Par visa veida košļāšanu atceros, ka viens no mīļākajiem košļājamiem bija pioniera kaklauts un nekādi tagad vairs nespēšu pateikt, kālab. Mož mana vājība ir zīda garša, būs jāpamēģina kāddien kādu kaklasaiti pažļembāt:))
29.-Jun-2011 11:38 pm
Īpašu garšu šis ieguva, kad pusdienu zālē gali bija zupā iemērkušies :)
29.-Jun-2011 11:42 pm

Pārmaiņas pēc Tu varētu dažādot ēdienkarti, un Kampara zīda kaklasaiti ar rozā puķītēm nogaršot


29.-Jun-2011 11:46 pm
Iespējams, neticēsi, bet man ir smukākas kaklasaites, tātad garšīgākas:))
30.-Jun-2011 12:02 am
NETICU!
30.-Jun-2011 01:55 pm
Zīda?
Kā tad!
Ceri vien!
Kur tu esi zīda pionieru kaklauti redzējis?
1.-Jul-2011 09:04 am
es tādus katru gadu pirku vienā Latgales veikalā, uz kuru tos veda, šķiet, no Baltkrievijas.
1.-Jul-2011 01:54 pm
Vaidienņamies, ku smalki!
Man gan tikai sintētiskie bija.
This page was loaded Dec 27. 2024, 2:59 pm GMT.