MaKo
Nolieguma noliegums. 
21.-Mar-2007 10:14 am
Cik gan daudzi raksta par to, ka sūdzēties par apstākļiem, īdēt ir slikti. Nu jau šķiet, ka tādu ir vairāk, kā to īdētāju.
Palasījos [info]unpy sajūsmu par neīdošajiem šīfera graustos dzīvojošajiem bangladesiešiem. Man gan ir aizdomas, ka tieši tāpēc, ka neīd, arī dzīvo graustos, un mācas koledžā, kas ir drupās, ko neviens remontēt netaisās - ir taču tāpat labi.
Protams Latvju Cietēji - tā ir īpaša kategorija, kas spēj svēto novest līdz baltkvēlei un vēlmei tos nosist ar sūdainu mietu. Bet, man šķiet, ka Cibā tādu ir mazākumā. Vairāk ir to, kas sūdzas, ka viņiem riebjas "īdētāji".
Comments 
21.-Mar-2007 10:29 am
No īdēšanas jau mājas neceļas :) Kaut kas notiek tad, ja cilvēki ir darītāji.
Kā jau minēju, tur viņiem klimats atļauj šīfera būdās dzīvot un no banāniem pārtikt - ziemeļu tautām diez vai tāda attieksme ietu cauri.
21.-Mar-2007 10:34 am
Neīd - jo prasības nav augstas. Prasības nav augstas - nav iemesla sūdzēties, ka tās nepiepildās, kā mums te pieņemts. Un dzīvo savā šīfera būdā, ēd pusdienās saujiņu rīsu un rāda tūristiem laimīgu seju. Tiesa, kas notiek, kad tūristi neredz, mēs jau nezinām, varbūt, ka īd un raud gaužas asaras. Bet tā lai citi neredz.
21.-Mar-2007 11:14 am - ...
tieshi taa!
21.-Mar-2007 11:17 am
Nu, brīdī, kad visi Austrumāzijas iedzīvotāji uzkruķīs augstās prasības, mēs dabūsim krietni savilkt jostas :)
Tu taču zini - ja visi gribētu dzīvot kā Rietumeiropā, mums vajadzētu 4 planētas. Tā ka, tīri no pašlabuma viedokļa, mums atliek priecāties, ka ir vietas, kur prasības ir zemas (un nereti - diezgan pamatoti, piem., kāpēc lai nedzīvotu šīfera būdā, ja sniega tur nekad nav?)
21.-Mar-2007 11:25 am
Nu, Eiropā ju nu nedzīvo labāk tikai tāpēc, ka prasības augstākas - bet tāpēc, ka paši esam par sevi parūpējušies. Nerunāsim par Atsevišķiem gadījumiem (Nikes kedu fabrikām un tā), pārsvarā mūsdienu rietumeiropieši paši pie sava augstā dzīves līmeņa vainīgi.
21.-Mar-2007 11:39 am - manta un laime
http://www.economist.com/media/pdf/QUALITY_OF_LIFE.pdf

http://en.wikipedia.org/wiki/Happy_Planet_Index




Baltie Brāļi laikam ādas krāsu piesummē dzīves kvalitātes rādītājiem.. ;P
21.-Mar-2007 11:58 am - Re: manta un laime
Aizej uz solāriju un nosauļojies brūns, ja domā, ka ādas krāsa tevi darīs laimīgu.
21.-Mar-2007 11:41 am
Mēs to nevaram zināt, jo spriežam no savas dzīves kvalitātes rādītājiem. Sacīsim, tas piemērs par visu pasauli, kas briesmīgi uztraucas par musulmaņu sieviešu apspiestību un tiesību trūkumu. Kamēr pašas sievietes nebūt neizjūt nemitīgu bunta garu par notikušo netaisnību, jo viemēr dzīvojušas šādi.
21.-Mar-2007 11:51 am
Nospiedošā vairākumā cibā īd par to, ka riebjas īdētāji :D
21.-Mar-2007 11:58 am
Par to arī daļēji ir posts.
21.-Mar-2007 06:02 pm
aptuveni taapat rakstiiju veestulee mammai par Filipiinaam. tie bija arii mani galvenie akcenti, taa teikt.

viaa visummaa..err..vaardsakot kopumaa pirmie iespaidi par Aaziju liidziigi. tieshaam - pirmaa lieta, kas duuraas acciis, bija Niigro Cieteeju neesamiiba - sheit neviens peediigaakais bezpajumtnieks neizskataas Nolemts un Nelaimiigs, tas pats attiecas uz piecreiz kaarnaakajiem un 8043reiz daudzskaitliigaakajiem ielas sunjiem un kakjiem - shejienes dziivniecinju sejas izteiksmes atskjiriiba no muuseejiem pat iekrita aciis veel pirms cilveeku sejas izteiksmju atskjiriibas.

un Pavisam Normaalie kjiinieshu eedieni ariidzan :)
teikt, ka atskhiriibas nekaadas, gan buutu paarspiileets - vismaz man neviena ome eedienus ar sojas meerci negatavoja :) bet tas saldskaabums ir visnotalj patiikams.
This page was loaded Apr 20. 2024, 4:43 pm GMT.