MaKo
Nolieguma noliegums. 
21.-Mar-2007 10:14 am
Cik gan daudzi raksta par to, ka sūdzēties par apstākļiem, īdēt ir slikti. Nu jau šķiet, ka tādu ir vairāk, kā to īdētāju.
Palasījos [info]unpy sajūsmu par neīdošajiem šīfera graustos dzīvojošajiem bangladesiešiem. Man gan ir aizdomas, ka tieši tāpēc, ka neīd, arī dzīvo graustos, un mācas koledžā, kas ir drupās, ko neviens remontēt netaisās - ir taču tāpat labi.
Protams Latvju Cietēji - tā ir īpaša kategorija, kas spēj svēto novest līdz baltkvēlei un vēlmei tos nosist ar sūdainu mietu. Bet, man šķiet, ka Cibā tādu ir mazākumā. Vairāk ir to, kas sūdzas, ka viņiem riebjas "īdētāji".
Comments 
21.-Mar-2007 06:02 pm
aptuveni taapat rakstiiju veestulee mammai par Filipiinaam. tie bija arii mani galvenie akcenti, taa teikt.

viaa visummaa..err..vaardsakot kopumaa pirmie iespaidi par Aaziju liidziigi. tieshaam - pirmaa lieta, kas duuraas acciis, bija Niigro Cieteeju neesamiiba - sheit neviens peediigaakais bezpajumtnieks neizskataas Nolemts un Nelaimiigs, tas pats attiecas uz piecreiz kaarnaakajiem un 8043reiz daudzskaitliigaakajiem ielas sunjiem un kakjiem - shejienes dziivniecinju sejas izteiksmes atskjiriiba no muuseejiem pat iekrita aciis veel pirms cilveeku sejas izteiksmju atskjiriibas.

un Pavisam Normaalie kjiinieshu eedieni ariidzan :)
teikt, ka atskhiriibas nekaadas, gan buutu paarspiileets - vismaz man neviena ome eedienus ar sojas meerci negatavoja :) bet tas saldskaabums ir visnotalj patiikams.
This page was loaded Maijs 3. 2024, 6:54 pm GMT.