Adon ([info]lord) rakstīja,
@ 2009-05-20 21:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par jums, mīļie
alfabēta secībā [atklātības ir sākušās - izlasīju userinfo artizar un uzrakstīju "alkohola scībā" :D]:


[info]andzha: es neesmu īsti pārliecināts, cik gadi ir pagājuši, kopš es redzēju Andžu pēdējoreiz, bet nu gana daudz.. visvairāk es viņu atceros pēc viņa stāstiem.. Andža ir viens no ģeniālākajiem mednieks/zvejniekstāstu stāstītājiem.. viņš to dara tik ģeniāli, ka par daudzām lietām es joprojām lauzu galvu, vai tā maz var būt.. un jā.. savulaik viņam bija sasodīti nopietna un akadēmiski pamatota cilvēka tēls.. nu jā un ar viņu vienmēr bija ļoti interesanti, sevišķi tad, kad viņš tēloja nopietnu un sauca mani par stulbu un uzmācās manām sievietēm :D ļoti labprāt vēl kādreiz kopā sadzertu un uz paģirām dotos uz dabas muzeju.. ;)

[info]angors: pingvīni uz slimnīcas jumta un lidojošie šķīvīši, pēc kuriem viņu atšķiras lielākā daļa Doriana, man jau sen ir palikuši pagātnē... liktenis paņirgājās [tik vēl nezinu - par viņu vai par mani] un pārvācoties uz dzīvi Rēzeknē, es kļuvu par viņa priekšnieku... vēl ir liels jautājums, kurš kuru komandē, jo šis ir viens no spītīgākajiem, nonkonformistiskākajiem un paštaisnākajiem cilvēkiem, ko es pazīstu... un vēl viņam ir briesmīga valoda, kuru nu jau es lielākoties esmu pārņēmis un pašam ausis sarkst, dzirdot kā es runāju... hmm.. daudz negatīvā sarunāju.. bet nu whatever, ja man ir jāstrādā ar vīrieti, tad viņš ir viens no labākajiem kolēģiem, kas man ir bijuši.. un jā, viņš iemācīja man ienīst radio SWH un jebkura veida popmūziku [kuru arī līdz tam īpaši nemīlēju]


[info]artizar: jā, ta ka man saka "Pravietis", asociācijas ir šņabis, armijas zābaki un cirvis, kaut gan, īsti neatceros, ka būtu viņu redzējis ar cirvi :D savulaik viens no tuvākajiem draugiem, man nozūdot no Rīgas, kontakts ir samērā atslābis.. ja viņu būtu jāraksturo, tad tas ir cilvēks, kuru vienlīdz mierīgi var iztēloties ar triecienšauteni skrienot pa amazonijas džungļiem un kosmiskos kvantumos iznīcinot vietējos čukču tautas pārstāvjus, ja kāds ir lasījis Dena Simonsa Hiperionu, tad colonel Cassad tēls ir veidots pēc viņa.. tik pat labi viņu var iztēloties sēžot zinātniskajā konferencē ar uzkabinātām brillītēm, līdz ausīm papīros un ar ļaunu smīnu klausoties bulšitu, kuru lej orators.. viņš var sēdēt kalna galā saullēktā ar cigareti auz auss, pierakstām poētiskās vārsmas, kuras pārpilda dvēseli.. viņu var viegli iztēloties ar ģitāru, pa mazgadīgai meitenītei uz katra ceļgala un plastmasas divlitru alus pudeli pie sāniem daudzstāvmāju pagalmā, sātaniskā rituālā upurējam jaunavu un dzerot asinis... un hz, kurš no tiem visiem ir īstais Pravietis.. btw, viņam riebjas, ka viņu sauc par Pravieti, bet ar citu vārdu es viņu vienkārši neuztveru, tā kā nākas samierināties.. un jā, dzert es ar Pravieti negribētu, jo salīdzinājumā ar viņu, dzert es neprotu, bet satikt, komunicēt gan.. ļoti pat... vēl pavisam nesen es nebūtu spējis iedomāties, ka būs laiks, kad es viņu neredzēšu ilgāk par gadu... nu lab, gads būs tikai jāņos..

[info]bagdarama: cilvēks, ar kuru es spēlēju lomas.. lomas ir daudzas un dažādas, bet es no tām gūstu baudu un es ceru, ka viņa arī... vismaz viņa neapgalvo, ka viņai tas nepatiktu ;) Alisi es satieku apmēram reizi gadā un tā parasti ir ļoti piesātināta reize.. tik piesātināta, ka pēdējās reizēs pēdējā dienā ir licies, ka vairāk ļoti ilgi man pietiks to emociju, kas ir uzkrātas... bet paiet daži mēneši un es atkal esmu gatavs viņu satikt un spēlēt.. :) un jā, šis ir viens no nedaudzajiem cilvēkiem, kas mani dzen kompleksos :D nū.. vismaz dzina no sākuma..

[info]dejot: šajā listē ļoti nesen.. tajā kompānijā, kura mums ir daudz maz kopīga, kur mēs iepazināmies, viņa tiek apzīmēta kā "melnā Santa", kaut gan es joprojām neesmu īsti sapratis, uz ko konkrēti attiecas "melnā" un kā tas sasaucas ar viņas raksturu, tēlu vai izskatu.. well.. nu šī persona man saistās ar kultūras akadēmiju.. viņa lasa grāmatas, kuras es nesaprotu un spēj tās izbaudīt.. un vēl viņa lieto vārdus "Bertoluči", "Pasolini" un "ģenitālijas".. ai, nē, pēdējais uz tēmu neattiecas :D cienu cilvēkus, kuri ciena labu kino.. ā, un vēl viņa man atsakās pozēt :D

[info]elvira: haoss savā būtībā.. cilvēks, kuru man ir bijis grūti izturēt ilgāk par dažām stundām.. viņa spēja runāt nepārtraukti.. man ir aizdomas, ka elpot viņai vispār nebija nepieciešamības.. bet tad, kad izdodas ierobežot Elvīras domas lidojumu, ievirzot to vienā konkrētā, ne pārāk ēteriskā gultnē, ļoti jauks un sakarīgs cilvēks :) patiešām.. un sasodīti sen nav satikta.. ja Tu kādreiz gadījumā šo izlasi, tad zini, ka gaidu Tevi ciemos.. :) nu jā, kamēr rakstīju, atcerējos savu iepazīšanos ar Elvīru.. tas notika dzīvoklī, kuru īrēja Pravietis ar Kaitnieku koridorā pie spoguļa.. efektīva parādīšanās, kas ienesa telpā haosu un jautrību.. un vēlāk vārtīšanās sniegā un fašistu tēlošana Imantas mežos.. funny :)

[info]fragile: ir pagājis sasodīti daudz laika, kopš redzējāmies pēdējoreiz.. cilvēks, kurš man saistījās tikai un vienīgi ar mieru.. ja mani kāds ar piemēru varētu pārliecināt par budisma vai meditēšanas jēdzīgumu, tā viennozīmīgi, būtu viņa.. runā, ka ir apprecējusies, bet jebkura veida seksualitātes izpausmes vai intimitāte ir pretstatā manam ēteriskajam priekšstatam par šo būtni... un jā, viņa jau sen neraksta, tāpēc šajā sarakstā ir iekļuvusi vairāk inerces pēc..

[info]honeybee: viens no cilvēkiem, kas mani ir mainījis.. mēs bijām psihologi viens otram un viena vienīga viņas sentence lika man ļoti daudz ko pamainīt manā dzīvē.. viņa man vienkārši pateica "zini, Lords, izskatās, ka Tev drausmīgi patīk Tavs vientuļā, nelaimīgā prinča tēls.. Tu esi nelaimīgs tāpēc, ka gribi tāds būt, tāpēc, ka Tev tas ir izdevīgi, tāpēc, ka citu acīs Tu kļūsti apbrīnojams".. gana ilgu laiku nebiju viņu saticis, bet tagad pirms dažām nedēļām mēs satikāmies Rīgā un izrādījās, ka viņa absolūti nav mainījusies.. tas ir cilvēks, kuru var satikt pēc daudziem gadiem un ir tāda sajūta, ka neesat redzējušies nedēļu.. pilnīgi var turpināt sarunu tajā vietā, kur tā ir pabeigta iepriekšējā reizē... šis ir viens no nelaimīgākajiem cilvēkiem ko es pazīstu, kurš tai pašā laikā ir spējis sevi pārveidot un savākt kopā tik lielā mērā, ka tur jau arī līdz apgarotībai nav tālu.. :)

[info]ib: gana savdabīgi.. esam tikušies labi, ja trīs vai četras reizes (nū, vismaz es stipri vairāk neatceros), bet reizēs, kad domāju par cilvēkiem, ar kuriem bieži bijām kopā, un no kuriem es aizbēgu, pametot Rīgu, viņa dīvainā kārtā parādās šajā sarakstā.. nu jā, ceru, ka vasarā tiešām sanāks tikties un satējot :)

[info]invidia: Andux, Andux... par Tevi es varētu uzrakstīt grāmatu, ja vien man kāds ļautu :) zinu, ka bērnišķīga tā labāko draugu būšana, bet nu gadus divus Tu biji mans labākais draugs.. sasodīti daudz bija tādu lietu, kas mani kaitināja un tik pat daudz, kas patika.. nu jā, mēs tomēr laiku pa laikam tiekamies, liktenis kā vienmēr paņirgājās, uz kādu brīdi atkal satuvinot mūsu ģimenes, tā kā kopš manas nozušanas no Rīgas, Anduku es esmu saticis visbiežāk.. un jā, ceru, ka tā tas arī turpināsies..

[info]kaitnieks: pirmā atmiņa, kas saistās ar Kaitnieku, man ir no tā laika, kad viņš bija kopā ar Meloru un es visādi centos dabūt viņu savā smilšu kastītē, tāpēc sasolījos salauzt Kaitniekam rokas un kājas, lai Melorai no viņa vairāk nebūtu nekādas jēgas.. :D drausmīgi no manas puses, bet tie, kas ir redzējis Meloras degunu, sapratīs manas jūtas :D nu jā, kad iepazinos ar Kaitnieku mazliet tuvāk, biju ļoti pārsteigts par to, kādu mūziku viņš klausās un filmām, ko viņš skatās.. šis tas, no viņa dabūtais, joprojām stāv manā favorītās mūzikas listē.. nu ja tā kopumā ņemot, tad manas jūtas pret viņu bija diezgan ambivalentas - man viņš vienlaicīgi nepatika [acīmredzot, sieviete un viņa attieksme pret mani] un vēlēšanās kaut kādā ziņā līdzināties.. un jā, viņš ir no tiem cilvēkiem, kurš, līdzīgi kā Andža, jebkurā brīdī man var paskaidrot, ka es esmu stulbs :) cienu tādus cilvēkus ;)

[info]krix: atceroties Krixi, pirmā doma, kas man parasti nāk prātā ir "Lord, Tu esi stulbs" :) un šī ir tā doma, kas man nāk prātā brīžos, kad daru vai domāju kaut ko stulbu.. pie tam, šai domai ir Krikša akcents :D well... ir cilvēki, kuri pēc komunikācijas ar Krixi, vairāk neēd nesagrieztus cīsiņus un baidās no banāniem.. ;D nu jā, baigi gribētos Tevi satikt un parunāt par dažādām perversībām, kā agrāk ;D

[info]kyrie: meita... tieši tā es viņu saucu tolaik un tā es viņu saucu joprojām, tik pieminu daudz retāk... agrāk tas bija viens no maniem elkiem, cilvēks, kas man likās varētu būt es, ja es būtu piedzimis sieviete un audzis mazliet citādos sociālkultūrekonomiskos apstākļos.. manas jūtas pret Kyrie vienmēr bija tīras, neskatoties uz to, ko domāja apkārtējie, kaut gan jau daudz vēlāk, kad jau viss bija beidzies, atskatoties pagātnē, analizējot sevi, es atradu arī izteiktas iemīlēšanās pazīmes, taču tolaik es par to nedomāju un ne uz ko nepretendēju... es pēdējos gados esmu zaudējis ļoti daudzus draugus un par Kyrie man ir visvairāk žēl no visiem, un neskatoties uz to, ka tas notika jau pirms es pametu Rīgu, nožēla pat pēc tik daudziem gadiem (kādi četri vai pieci laikam būs) ir palikusi... bet es no Tevis ļoti daudz esmu mācījies, ļoti daudz paņēmis līdzi un ļoti daudz ko izmantoju, tā ka laikam pilnīgi mierīgi varētu mani saukt par dēlu..

[info]lilai: ja man būtu vecākā māsa, tad es gribētu, lai tā būtu Lilai :) viens no ļoti nedaudzajiem Cibā pilnīgi netīši satiktajiem cilvēkiem, ar ko man izveidojās patiešām jauka draudzība.. man jau ir sajūta, ka esam pazīstami cik vien sevi atceros.. un es patiešām no sirds izbaudu mūsu sarunas par neparko, par seksu, par dzīvi, darbu un dajebko vēl.. jā, starp citu, joprojām gaidu ciemos :D

[info]lunicana_animae: eh, par Tevi savulaik ir ļoti daudz runāts un rakstīts, tā ka neatkārtošos.. es daudz atdotu, lai varētu vienkārši nosēdēt ar Tevi nakti kādā āra kafejnīcā dzerot tēju un runājoties, un no rīta šķirties vēl uz dažiem gadiem..

[info]melora: atsakās man pozēt, ibio, un tas mani kaitina.. un viņa to izmanto :P sieviete - teātris.. viens no maniem mīļākajiem deguniem... bija laiks, kad domāju, ka nekad vairāk negribēšu redzēt, bet tas bija sen un ir garām.. esmu sagādājis pietiekoši daudz nepatīkamu mirkļu, par ko joprojām, piedzeroties, jūtos vainīgs.. un lai gan mums ir baigi maz kopīga - cilvēks, kas ir bijis viens no maniem labākajiem draugiem un domāju, ka tāds arī palicis..

[info]muga: ja nebūtu viņa, es Rēzeknē jau sen būtu nošāvies.. rīlī rīlī.. šeit ir gana garlaicīgi un ļoti maz patiešām interesantu un inteliģentu cilvēku... mūsu sestdienu tējasdzeršanas sniedz iedvesmu visai nedēļai.. atceros, kad mēs iepazināmies vienos jāņos, radīja priekšstatu par sevi kā par ļoti nopietnu un apzinīgu cilvēku, kurš ir gana tāls no Doriana haosa.. nū.. viņš tiešām ir ļoti nopietns un apzinīgs, bet no viņa apkārtējie vienkārši vārtā pa grīdu un lien zem galdiem... ļoti pozitīvs un jautrs cilvēks... un jā... viena viņa sentence, ir izmainījusi, ja arī ne iekšējo, tad vismaz manu ārējo attieksmi pret cilvēkiem, bet es domāju, ka arī iekšējo.. vienreiz.. šķiet, tas bija Romā, viņš teica "Lords, Tu esi pārāk kritisks".. un to es sev atkārtoju gandrīz katru reizi, kad kaut ko sliktu par kādu padomāju..

[info]nihilant: padauza :D nē, nu nopietni, nihilants ir padauza... es nekad neesmu sapratis, kā viens cilvēks var būt draugs absolūti visiem... un vēl viņš ir tas, ko Dorianā sauca par "daiļdirsējiem" un "dirš" viņš patiešām sasodīti daudz.. un, ak jel, viņš iestājās filosofos un tagad viņš to dara profesionāli.. bet nu taisnības labad, jāpiebilst, ka uz paziņojumiem, ka tas, ko viņš runā, nevienu neinteresē, vismaz ārēji, viņu neaizvaino, tā ka nav tik traki... apmēram reizi divos mēnešos nihilantu ir jāsatiek, ar viņu jāpakomunicē, lai uzlādētos ar viņa enerģiju un jā, ad kad viņš "nedirš", viņš ir viens no interesantākajiem cilvēkiem.. :)

[info]recycle_bin: mans studiju biedrs.. pie mūsu iepazīšanās bija vainīgs Kastaņeda.. pats Džerijs ir vainīgs pie tā, ka es esmu šeit, cibā, un arī ar lielu daļu no Doriana, es iepazinos tieši pateicoties viņam... nu jā, ir bijuši periodi, kad mēs bijām labākie draugi, ir bijuši laiki, kad mēs vispār nerunājām un izlikāmies, ka viens otru nepazīstam, vai arī atcirtām kādu rupjību, bet ja tā skatīties acīs, tad šis satīrs pa šiem gadiem ir palicis nemainīgākais no maniem draugiem un joprojām mēs laiku pa laikam satiekamies, lai pagudroties ne par ko.. un lai kā es censtos ienīst vai mīlēt šo personu, ir jāatzīst, ka mēs esam sasodīti līdzīgi.. tik dažādās modifikācijās.. kādreiz kaut kādas lekcijas laikā viņš paziņoja, ka manis nav blakus, ka es esmu viņa ļaunais dubultnieks.. nu apmēram šādi es varētu definēt viņu.. :) pa vasaru vajadzētu ko sabīdīt, ne, vecais?

[info]svens: kad es viņu nepzinu, es viņu ienīdu un apskaudu, kad iepazinos, mazliet safanojos.. tagad pret Svenu esmu gana mierīgs, bet laiku pa laikam izjūtu vēlēšanos satikt.. bet viņš jau vairāk nedodas rokās :D

[info]teja: tēju es vienmēr atceros kā luterāni.. bet baigi zinošu lutenāni... mums bija gana interesantas (priekš manis) diskusijas par reliģijām savulaik, kur nevienam neizdevās pierādīt savu taisnību.. cilvēks, kurš man lika domāt...

[info]thief: hmm... vēlreiz? danuna.. :P

[info]unintended: hz kā es viņu esmu spējis aizvainot, acīmredzot mans takta izjūtas trūkums un tiešums iegrauza viņas sievietes emocionalitāti, bet nu whatever... neredzu atšķirību, vai viņa mani ienīst, vai mīl šeit - internetā... bet dzīvajā laikam kādu laiku satikties neizdosies... un jā - joprojām uzskatu par vienu no savām tuvākajām draudzenēm.. ceru, ka viņas apvainošanās cibā neattiecas uz reālo dzīvi un atgriežoties Latvijā, atnāks pie manis uz tēju un tenkām.. :)

[info]warrigal: brālis.. man ir ieplānots par viņu atsevišķs ieraksts, bet nu tā... bērnībā es viņu saucu par otro tēva dēlu, kurš vienmēr ir pavidu (nu tāpat kā nihilants :D).. mēs vienmēr plēsāmies ar māsu, bet viņš nekad nebija neviena pusē un spēlējās ar mums abiem, nedodot priekšroku nevienam, ne otram... un visi mani centieni viņu pārvilkt savā pusē vai padarīt par savu "pretinieku", beidzās ar neveiksmēm.. nu jā, un vēl gadus piecus atpakaļ es neuzskatīju, ka no viņa kas jēdzīgs sanāks, bet tagad uzskatu par vienu no labākajiem draugiem, kas man ir palikuši..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?