Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ko var gribēt no vietas ar nosaukumu "Dubļava"? https://www.la.lv/asinainas-sausmas-dublava .
Un, jā - ļaunuma seja visbiežāk ir ļoti vienkārša. Neizglītota, nabadzīga, nodzerta. Nekādas tur intelektuālas shēmošanas.
  • Dažkārt ir gribējies mājiņu laukos un pārvākties tur uz dzīvi, taču attur iespēja slikti beigt, jo cirvji visur ir viegli pieejami. Un ir jau vēl akmeņi un zāģi.
    Gunāra Astras brāli ar sievu viņu pašu lauku mājā salīdzinoši nesen šādi piebeidza divi deģenerāti. Jo tak pensija.
    • Jā. Skarba tā lauku romantika.

      Protams, pilsētās arī pietiek deģenerātu, bet uz kopējo masu tomēr viņu īpatsvars ir mazāks.
      • izklausās pēc intuitīvas statistikas no sērijas "sievietes ir sliktākas auto vadītājas", kas gan tiek noraidīta kā nepamatota. kā var nonākt pie šāda secinājuma, ka laukos deģīšu ir vairāk kā pilsētā? medijos regulāri ir ziņas par pilsētā paveiktiem alkānu noziegumiem pret pudeles brāļiem - vai tiešām jūs esat veikusi statistisko analīzi?
        • Protams, intuitīvā statistika, bez pētījuma.

          Laukos ir mazāk izglītotu un strādājošu cilvēku (un cilvēku vispār). Attiecīgi pat neliels skaits deģenerātu rada lielāku īpatsvaru.
      • Varbūt laukos nav ne vairāk, ne mazāk deģenerātu, laukos vienkārši grūtāk sagaidīt palīdzību, lielāki attālumi, policija nav pie rokas, un pat , ja ir, varbūt ir deģenerātiem kādi radinikaimiņi tālu, neviens nedzirdēs, ja kliegsi.
        • lūk, jā; mums te nesen kaimiņu rajonā (mangaļi/mežaparks) džeks, kas nositis pudelesbrāli un segā ievīstītu lol stiepis to pa ielu, tikai aizturēts diezgan momentāli.
        • nu jā, home invasion situācijās laukos vairāk jāpaļaujas uz savām spējām aizsargāt īpašumu. diemžēl latvijas (tāpat kā eiropas kopumā) likumi nav sevišķi vēlīgi tiem, kas aizstāv sevi/ģimeni/īpašumu no deģenerātiem.
    • ;(

      Lūk, tas reāli biedē, jo pensionārs jau laukos ir reāls "buržujs".
      Pie tam - pieminētais gadījums ar Astrām notika "manos" laukos...
  • Varbūt latvieša seja? http://sportacentrs.com/basketbols/nba/04092019-mediji_kurucs_nujorka_arestets_par_draudz
  • Nebūtu Tavs ieraksts, pat nepievērstu uzmanību, bet ...

    https://www.delfi.lv/news/national/criminal/iesauj-mugura-iekapj-bmw-un-aizbrauc-juristi-tiesa-par-kursos-iepazitas-sievietes-noslepkavosanu.d?id=51428389

    Ļaunums (un mīlestība) ir visur.
  • bieži vien laukos palikuši tikai tie, kuri par slinku aizbraukt, kāds tur intelekts :(
  • Un klāt tam visam - cilvēki, kas paši uzauguši, redzot smagu vardarbību un nežēlību, turpina līdzīgi.
    • protams, ka parādīsies hedera ar savu kreiso inputu, ka noziedzība ir sabiedrības produkts, nevis indivīda atbildība un savā ziņā jau mēs visi esam vainojami kristapa nāvē, jo kā sabiedrība neesam radījuši vidi, kur laura varētu attīstīt savu potenicālu un nekļūt par deģenerātu. varēji vēl turpināt, ka 11 gadu sods ir par bargu un neko nemainīs, jo mūsu penintenciārā sistēma ir ļoti nežēlīga un tikai padarīs viņu naidīgāku pret sabiedrību, tāpēc risinājums būtu viņu nesodīt bet reabilitēt ar floristikas un smiļšu terapijas kursiem sieviešu krīzes centrā marta. un noslēgt ar secinājumu, ka vispār jau vainīgs bija pats kristaps un patriarhālisms, kas marrginalizē tādas sievietes ka laura, tādējādi mudinot pastrādāt noziegumus.
      • Principā, viss šis tavs komentārs sastāv no tavām uzmācīgajām fantāzijām par to, ko es it kā domāju, nevis par to, ko es pateicu.
        • nu jā, tāda arī bija doma - parādīt, ka kreisi domājošu cilvēku uzskati ir viegli uzminami un viens kreisais ir aizstājam ar otru kā plastmasas manekeni. tas ir kā tajā NPC mīmā, kur visi ieprogrammēti teikti vienu un to pašu, viss viens vai "orange man bad" vai "crime is systemic" utml. gribi teikt, ka tas nav veids, kā tu domā par individuālo un kolektīvo faktoru mijiedarbību saistībā ar noziedzību?
          • Man nebūtu iebildumu iesaistīties diskusijā par šo tēmu, bet ne jau ar cilvēku, kas iesāk sarunu vispirms ar paragrāfu, kurā izfantazē manus uzskatus, un pēc tam turpina ar kaut kādu sviestu par manekeniem un programmām. Jeb, īsumā - lai tev atkal nav jāfantazē - es gribu teikt, lai tu liec mani mierā.
      • Kreisā LV medicīnas doktrīna:
        "Profilaksē nozīme ir normālai grūtniecībai un bērna agrīnai attīstībai, normāliem dzīves apstākļiem, kā arī izglītībai, pareizai audzināšanai. Ārstēšanā liela nozīme psihoterapijai; vajadzības gadījumā lietojami nomierinoši līdzekļi."
        https://medicine.lv/raksti/psihopatija_pme

        Emociju kontrole audzināts uzvedības modelis, tas ir ļoti atkarīgs no agrīnas vides un vērtībām. Iedzimtas temperamenta tendences ir risks, ko ar darbu var mazināt
  • Principā Dubļavai (lai gan man vienmēr šķitis, ka pareizi ir Dubļeva) pašai nav ne vainas, tur dzīvo arī labi, strādīgi un godīgi cilvēki, piemēram Balvu pareizticīgo baznīcas mācītājs ir tur nopircis māju. :)
    Šīs divas konkrētās ģimenes ir emmm... īpatnējas. Un visi vietējie patiesībā šausminās par viņiem. Ne tikai smalki aprakstītā Štokņu dzimta, arī tā paša nelaiķa Kaspara tēvs un abi tēvoči ir izsēdējušies cietumā. Un visa tā stāsta vēsture ir gadu desmitiem gara.
    Es esmu "no tās puses", mamma dzīvo aptuveni 4-5 km notālāk.
    • Ticu, ka pārējie cilvēki tur ir normāli, pat forši.
      Ar šim divām dzimtām pietiek, lai sagādātu šausmu stāstu materiālu visam novadam. :)
Powered by Sviesta Ciba