Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ko var gribēt no vietas ar nosaukumu "Dubļava"? https://www.la.lv/asinainas-sausmas-dublava .
Un, jā - ļaunuma seja visbiežāk ir ļoti vienkārša. Neizglītota, nabadzīga, nodzerta. Nekādas tur intelektuālas shēmošanas.
  • Jā. Skarba tā lauku romantika.

    Protams, pilsētās arī pietiek deģenerātu, bet uz kopējo masu tomēr viņu īpatsvars ir mazāks.
    • izklausās pēc intuitīvas statistikas no sērijas "sievietes ir sliktākas auto vadītājas", kas gan tiek noraidīta kā nepamatota. kā var nonākt pie šāda secinājuma, ka laukos deģīšu ir vairāk kā pilsētā? medijos regulāri ir ziņas par pilsētā paveiktiem alkānu noziegumiem pret pudeles brāļiem - vai tiešām jūs esat veikusi statistisko analīzi?
      • Protams, intuitīvā statistika, bez pētījuma.

        Laukos ir mazāk izglītotu un strādājošu cilvēku (un cilvēku vispār). Attiecīgi pat neliels skaits deģenerātu rada lielāku īpatsvaru.
    • Varbūt laukos nav ne vairāk, ne mazāk deģenerātu, laukos vienkārši grūtāk sagaidīt palīdzību, lielāki attālumi, policija nav pie rokas, un pat , ja ir, varbūt ir deģenerātiem kādi radinikaimiņi tālu, neviens nedzirdēs, ja kliegsi.
      • lūk, jā; mums te nesen kaimiņu rajonā (mangaļi/mežaparks) džeks, kas nositis pudelesbrāli un segā ievīstītu lol stiepis to pa ielu, tikai aizturēts diezgan momentāli.
      • nu jā, home invasion situācijās laukos vairāk jāpaļaujas uz savām spējām aizsargāt īpašumu. diemžēl latvijas (tāpat kā eiropas kopumā) likumi nav sevišķi vēlīgi tiem, kas aizstāv sevi/ģimeni/īpašumu no deģenerātiem.
Powered by Sviesta Ciba