Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ko var gribēt no vietas ar nosaukumu "Dubļava"? https://www.la.lv/asinainas-sausmas-dublava .
Un, jā - ļaunuma seja visbiežāk ir ļoti vienkārša. Neizglītota, nabadzīga, nodzerta. Nekādas tur intelektuālas shēmošanas.
  • protams, ka parādīsies hedera ar savu kreiso inputu, ka noziedzība ir sabiedrības produkts, nevis indivīda atbildība un savā ziņā jau mēs visi esam vainojami kristapa nāvē, jo kā sabiedrība neesam radījuši vidi, kur laura varētu attīstīt savu potenicālu un nekļūt par deģenerātu. varēji vēl turpināt, ka 11 gadu sods ir par bargu un neko nemainīs, jo mūsu penintenciārā sistēma ir ļoti nežēlīga un tikai padarīs viņu naidīgāku pret sabiedrību, tāpēc risinājums būtu viņu nesodīt bet reabilitēt ar floristikas un smiļšu terapijas kursiem sieviešu krīzes centrā marta. un noslēgt ar secinājumu, ka vispār jau vainīgs bija pats kristaps un patriarhālisms, kas marrginalizē tādas sievietes ka laura, tādējādi mudinot pastrādāt noziegumus.
    • Principā, viss šis tavs komentārs sastāv no tavām uzmācīgajām fantāzijām par to, ko es it kā domāju, nevis par to, ko es pateicu.
      • nu jā, tāda arī bija doma - parādīt, ka kreisi domājošu cilvēku uzskati ir viegli uzminami un viens kreisais ir aizstājam ar otru kā plastmasas manekeni. tas ir kā tajā NPC mīmā, kur visi ieprogrammēti teikti vienu un to pašu, viss viens vai "orange man bad" vai "crime is systemic" utml. gribi teikt, ka tas nav veids, kā tu domā par individuālo un kolektīvo faktoru mijiedarbību saistībā ar noziedzību?
        • Man nebūtu iebildumu iesaistīties diskusijā par šo tēmu, bet ne jau ar cilvēku, kas iesāk sarunu vispirms ar paragrāfu, kurā izfantazē manus uzskatus, un pēc tam turpina ar kaut kādu sviestu par manekeniem un programmām. Jeb, īsumā - lai tev atkal nav jāfantazē - es gribu teikt, lai tu liec mani mierā.
    • Kreisā LV medicīnas doktrīna:
      "Profilaksē nozīme ir normālai grūtniecībai un bērna agrīnai attīstībai, normāliem dzīves apstākļiem, kā arī izglītībai, pareizai audzināšanai. Ārstēšanā liela nozīme psihoterapijai; vajadzības gadījumā lietojami nomierinoši līdzekļi."
      https://medicine.lv/raksti/psihopatija_pme

      Emociju kontrole audzināts uzvedības modelis, tas ir ļoti atkarīgs no agrīnas vides un vērtībām. Iedzimtas temperamenta tendences ir risks, ko ar darbu var mazināt
Powered by Sviesta Ciba