Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pateicoties seriāliem, esmu iemantojusi vērtīgas zināšanas, kuras noteikti likšu lietā, ja sāksies karš. Ar dažām esmu gatava dalīties.
1) Ja esat ierakumos un kopā ar ieroču biedriem sinhroni metat granātas, ņemiet vērā, ka sinhronitātei jābūt precīzai. Gadījumā, ja kāds izmet savu granātu pussekundi vēlāk, pastāv risks, ka iepriekšējās pagūs eksplodēt (kaujas granātas eksplodē ļoti ātri, atšķirībā no mācību) un triecienvilnis to atsviedīs atpakaļ. Attiecīgi tā eksplodēs jūsu tuvumā. Tas būtu ļoti bēdīgi.
2) Ja darbojaties kā izlūks tēvzemes (vai kādas citas valsts) labā un pastāv risks, ka jūsu prombūtnē konspiratīvo dzīvokli var apmeklēt nevēlamas personas, vienmēr izejot no mājām palieciet zem kājslauķa cepumiņu - vislabāk krēkerīti. Atgriežoties mājās, paskatieties, vai krēkerītis vesels. Ja nav - tātad kāds uz tā ir uzkāpis un, iespējams, gaida jūs dzīvoklī.
3) Gadījumā, ja jūsu dzīvoklī atrodas nevēlamā persona, vai arī ja jums jātiek iekšā kādā svešā konspiratīvā dzīvoklī, aiz kura durvīm atrodas cita nevēlama persona, un jūs izlemjat ar dienesta revolveri šaut cauri durvīm, tad pareizā shēma ir raidīt šāvienus secībā, kas veido, trīsstūri ar smaili uz augšu. Tāpēc, ka ļoti iespējams - jūsu ienaidnieks kā vairums cilvēku pēc pirmā šāviena instinktīvi sakņupis uz grīdas.
4) Krievu bruņutransportierī sinhronizators atrodas līdzās pārnesumu kārbai.
  • ļoti interesanti. es gan trešo punktu nesaprotu - ja ienaidnieks ir sakņupis uz grīdas, kā trīsstūra smailes šāviņš viņu var aizķert?
    • Smaile ir pirmā, kas var trāpīt, kamēr viņš, vēl nekā nenojaušot, stāv kājās. Ja netrāpa (iespējams, arī ja trāpa, tas nav svarīgi, jo to jau mēs aiz durvīm tāpat nezinām), viņš nobijies (vai ievainots) sakņūp uz grīdas, tāpēc nākamie šāvieni jāraida caur durvju apakšpusi.
  • Paldies! Par 4 punktu ilgi lauzīju galvu, tagad viss skaidrs:)

  • tad, ja esat iesprostoti milzīgā telpā (noliktava, lielveikals) un jūs meklē ļaunie, ejās, kurās neiesiet, izberiet Kellogu lai čaukst un var zināt no kuras puses nāk ļeunie (un uz kuru pusi šaut)

    bet tas nav no seriāla, bet no filmas ar Ārniju vai Brūsu
  • Bail pat iedomāties, kādas zināšanas tu noklusē
  • Lieliski, ņemšu vērā.
  • Spiegus ķer, pārbaudot, kuram zem kājslauķa ir paslēpts krekerītis.
  • Runājot par speigu seriāleim, Americans nav nemaz tik slikta.
  • Diez, kā sauc to seriālu?
  • 1984.-tajà mats uz dienasgramatas pec izlasisanas bija rùpigi atlikts atlikts atpakalj. Krekeritis to atgadinaja...
Powered by Sviesta Ciba