Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ostapa Bendera mantinieki zeļ un plaukst. Jau otro dienu Feisbukā un Tviterī mani priecē norādes uz šo linku:http://akademika.lv/info/about-us
Viss ir pilnīgi legāli, aha. Ir divas atsevišķas personas: tu un tava darba autors, bet par plaģiātu nav ne runas. Iespējams, par šizofrēniju kaut kas tiek noklusēts...

Upd. O, jā! Mēs ražojam plaģiātus, kuri simtprocentīgi droši iztur plaģiātisma kontroli! http://akademika.lv/questions/view/ka-es-varu-zinat-ka-man-netiks-piedavats-plagiats
  • redz, lojalitātes programma īpaši aktīvajiem plānā galdiņa urbējiem arī paredzēta
  • Ko tur dara ERAF? Iegulda tavā nākotnē?
  • varbūt viņi patvaļīgi to eraf logo apakšā pielikuši? jo bez linka.
  • palika tik interesanti, ka aizsūtīju bez tabu. reizi dzīvē taču jāaizsūta kaut kas bez tabu, citādi nekad par pensionāru nekļūšu.
  • Es domāju, ka, lai nebūtu pat aizdomu par plaģiātu, studenti, tas ir, klienti, anotācijā varētu norādīt šo firmu kā autoru vai sadarbības partneri.
  • Ai, nu tā ir shēma jau no sākta gala - basņa, ka vajag diplomu, lai dabūtu darbu. Ja uz tās basņas vārās vēl kāds cits, ne tikai universitātes un studentus kreditējošās bankas, tad lai jau viņiem tiek - nav jau tā, ka akademia.lv te būtu tie lielākie blēži.
    • Es nedomāju, ka šāda pakalpojuma pircēji domā, ka vajag diplomu, lai dabūtu darbu. Visdrīzāk viņi netaisās strādāt nekad un nekur. Vienkārši -- nu, nopirksim, naudas mums pietiek.
      • Nujā, šādā gadījumā to pat nevar traktēt kā krāpniecību, jo nav jau upura. (Ja neskaita pakāsto universitāšu prestižu, bet nu viņiem tur tāpat nav palicis daudz ko zaudēt.)
        • Vispār - studenti, kas pērk no viņiem darbus,
          a) vai nu tiek maldināti par likumīgumu, jo viņi reāli pārkāpj likumu;
          b) tiek mudināti uz likuma pārkāpšanu, jo zinātniskā darba nobeigumā viņiem ir ar parakstu jāapliecina, ka tas veikts patstāvīgi.
          • Nu jā, dafiga melošanas un likumpārkāpumu.

            Bet tu paskaties, cik visiem viss ir izdevīgi, pirms studentu pieķer. Nu, students gribēja papīru - dabūja. akademika.lv gribēja naudu - dabūja. Universitāte gribēja naudu - dabūja (studenta gada maksu, ko viņi nākošgad nesaņemtu, ja studentu atskaitītu). Banka gribēja naudu - dabūja (procentus no studiju kredīta). Ja studentu pieķer, visa tā ķēde paliek zaudētājos, un kam gan tas ir vajadzīgs:D

            Nu skaidrs, ka students te ir cietušais, kuru visi slauc, bet viņš ir cietušais jau pašā sākumā, kad viņam iestāsta, ka mācību iestādē saņemtais papīrs ir vērtība, kaut arī tam nav reāla pamatojuma. Ja students ir gatavs maksāt lielu naudu, lai mācītos universitātē, kur viņam stāsta informāciju, ko viņš tāpat var par brīvu izlasīt internetā vai bibliotēkā, tad nav jābrīnās, ka viņš maksā arī par to, lai viņam tas nebūtu jādara pašam, jo izskatās taču, ka tas mācību process ir bezjēdzīgs, un tikai rezultātā iegūtais papīrs skaitās vērtīgs.
            Jocīgu vērtību iestāstīšana gan, laikam, neskaitās likumpārkāpums - var taču iestāstīt cilvēkiem, ka viņiem vajag lielas mašīnas, augstus papēžus vai televizorus, kuru atspīdumā var redzēt savu seju, un nevienu tiesā par to nesūdz.
  • Šokējoši. Piedāvā pat doktorantūras līmeni. Vai tiešām viņiem ir tik neētiski doktori? Un būtu bijis svētīgi ja ne iedot savu pašu mājas lapu ja ne redaktoram pārskatīt, tad vismaz spelčeku palaist.
  • fantastiski!!! ja es būtu bagāta, uzreiz pasūtītu visu pēc kārtas.
    nezinu, bet tas ir tik mīlīgi, tas korektums.
Powered by Sviesta Ciba