Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Nu jā, dafiga melošanas un likumpārkāpumu.

Bet tu paskaties, cik visiem viss ir izdevīgi, pirms studentu pieķer. Nu, students gribēja papīru - dabūja. akademika.lv gribēja naudu - dabūja. Universitāte gribēja naudu - dabūja (studenta gada maksu, ko viņi nākošgad nesaņemtu, ja studentu atskaitītu). Banka gribēja naudu - dabūja (procentus no studiju kredīta). Ja studentu pieķer, visa tā ķēde paliek zaudētājos, un kam gan tas ir vajadzīgs:D

Nu skaidrs, ka students te ir cietušais, kuru visi slauc, bet viņš ir cietušais jau pašā sākumā, kad viņam iestāsta, ka mācību iestādē saņemtais papīrs ir vērtība, kaut arī tam nav reāla pamatojuma. Ja students ir gatavs maksāt lielu naudu, lai mācītos universitātē, kur viņam stāsta informāciju, ko viņš tāpat var par brīvu izlasīt internetā vai bibliotēkā, tad nav jābrīnās, ka viņš maksā arī par to, lai viņam tas nebūtu jādara pašam, jo izskatās taču, ka tas mācību process ir bezjēdzīgs, un tikai rezultātā iegūtais papīrs skaitās vērtīgs.
Jocīgu vērtību iestāstīšana gan, laikam, neskaitās likumpārkāpums - var taču iestāstīt cilvēkiem, ka viņiem vajag lielas mašīnas, augstus papēžus vai televizorus, kuru atspīdumā var redzēt savu seju, un nevienu tiesā par to nesūdz.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba