Nezinu, kā ar citiem veikaliem, bet Stokmanā pa retam var dabūt. Tad sakampjos priekšdienām, jo nekad nevar zināt, kad nākamreiz būs. Varbūt MC2 arī ir.
Ir tā mocarella, bezgaršīgs izvarots biezpiens samīcīts zoss olas lieluma pikucī, ievietots maisiņā ar kaut kādu žļurgu un tiek pārdots visos lielveikalos. Kā Tev tāds mēsls var garšot - jei bogu, nesaprotu. :D
Tas vispār nav salīdzināms ar īsto;)
Man jau sākušas rasties "ēsmas aizdomas" - raukšu degunu arī tad, ja veikalos kāds tirgos īsto mocarellu, jo iespaids jau ir neglābjami samaitāts. Sieva gan to ēd kopā ar tomātiem, bet man labāk kamambērs garšo.
mamut, nezaimo! tas, ko var dabūt latvju lielveikalos, visumā arī atbilst tavam aprakstam. un to lielākoties ražo vācijā, vai pat lietuvā no govs piena. te ir runa par vienu patiesu "augstas izcilības produktu", ko pat, teiksim, milānieši paģēr pa taisno atgādātu no neapoles apkaimes. tādam valentino rīta mozzarellu piegādā helikopterī uz to ostu, kuras tuvumā dreifē viņa jahta.
ļauj taču mamutam lepoties ar savu aprobežotību, viņš šito štelli rūpīgi kopj :)
:DDD nekā nezinu, es aprakstu Latvijas veikalos nopērkamās briesmas. :D
starp citu, ar sačakarētu biezpienu tur pat attālas līdzības nav. vienrīt, apkarodams kafijas vajadzībām uzsildītā piena plēvi (tā bija izveidojusies tāda pamatīga, labs piens) un makarēdams ar pirkstiem to nost no karotes, nonācu pie secinājuma, ka tieši plēves materiāls, pārkausēts un sabumbulēts arī varētu būt īstā mozzarellas būtība. (nu, es tā fantazēju)
Tev takšu vajadzēja būt tik daudz godaprātam, lai nesauktu vārdā Piena Pl.... tik daudzu tautību bērnu bērnības traumu.
Nezinu, kāda izskatās kārtīga mozzarella, bet tā, ko es aprakstu, ir elastīga, kā no gumijas. :D un, kad to griež, konsistence atgādina smalkgraudainu biezpienu. Slapju. ;))
| From: | up |
Date: | 14. Maijs 2009 - 14:36 |
---|
| | | (Link) |
|
TAADU tu noteikti neatradiisi. nodibini kontekatus ar vieteejiem piegaadaataajiem, lai laiku pa laikam saliek un atsuuta visaadus turienes labumus.
jā. mans šķiet, ka ne kā citādi. būs jāver bode.
Lūdzu, atver bodi, enotēku un vispār, dzīves saldmes punktu.
| From: | str |
Date: | 14. Maijs 2009 - 15:02 |
---|
| | | (Link) |
|
bodi bodi
| From: | up |
Date: | 14. Maijs 2009 - 15:09 |
---|
| | | (Link) |
|
es esmu ar mieru iet doljaa :D
nu, tas ir megapagodinoši, ja.
| From: | up |
Date: | 14. Maijs 2009 - 15:21 |
---|
| | | (Link) |
|
:DDD savtiigu intereshu vadiita, protams :D
...īstu kampānijas bifeļmāšu mocarellu? Protams! Kopā ar atslēgām no dzīvokļa, kur nauda stāv! :) Jebšu citējot Nezinīti "no jumta uz bēniņiem jūs lidosiet!" Kad Lielais Sprādziens/ Mīļais Dieviņš kādu grib sodīt par gastronomisku izvirtību, viš' nākamajā dzīvē šo perzōnu nometina 21. gs sākuma Latvija Republikā un liek pārtikt siera un desu izstrādājumiem, kuru organoleptiskās īpatnības atšķiras vienīgi iekš nātrija salpetra koncentrācijas sausnas daļā.
From: | |
Date: | 14. Maijs 2009 - 15:00 |
---|
| | | (Link) |
|
brīnišķīgs, brīnišķīgs, komentārs! labāk pateikt nav iespējams :)
jēziņ, cik garšīgi tu komentē :DDD
| From: | wowow |
Date: | 14. Maijs 2009 - 15:20 |
---|
| | | (Link) |
|
Nav gadījies. Tāpat kā LABU parmas šķiņķi, mandarīnus utt. Mums par to ir rosols ;/
| From: | up |
Date: | 14. Maijs 2009 - 15:22 |
---|
| | | (Link) |
|
un galjas rulliishi, kuros ietiits kuupinaats spekjis....
cik atceros, kad bija kārtējā zvēru epidēmija, kas skāra arī bifeļmātes, tad latvju tautai briemas nedraudēja, jo neko tādu LV republikā neieved...neticu, ka pa šo laiku, kas stipri ir mainījies
tā nebija zvēru epidēmija, bet gan šmuces katastrōfa. pareizi, arī es atceros, pat latvju laikraksti par to rakstīja.
tā kā ēd vien kamēr vari! (tobiš – dod!) |