Comments: |
mamut, nezaimo! tas, ko var dabūt latvju lielveikalos, visumā arī atbilst tavam aprakstam. un to lielākoties ražo vācijā, vai pat lietuvā no govs piena. te ir runa par vienu patiesu "augstas izcilības produktu", ko pat, teiksim, milānieši paģēr pa taisno atgādātu no neapoles apkaimes. tādam valentino rīta mozzarellu piegādā helikopterī uz to ostu, kuras tuvumā dreifē viņa jahta.
ļauj taču mamutam lepoties ar savu aprobežotību, viņš šito štelli rūpīgi kopj :)
:DDD nekā nezinu, es aprakstu Latvijas veikalos nopērkamās briesmas. :D
starp citu, ar sačakarētu biezpienu tur pat attālas līdzības nav. vienrīt, apkarodams kafijas vajadzībām uzsildītā piena plēvi (tā bija izveidojusies tāda pamatīga, labs piens) un makarēdams ar pirkstiem to nost no karotes, nonācu pie secinājuma, ka tieši plēves materiāls, pārkausēts un sabumbulēts arī varētu būt īstā mozzarellas būtība. (nu, es tā fantazēju)
Tev takšu vajadzēja būt tik daudz godaprātam, lai nesauktu vārdā Piena Pl.... tik daudzu tautību bērnu bērnības traumu.
Nezinu, kāda izskatās kārtīga mozzarella, bet tā, ko es aprakstu, ir elastīga, kā no gumijas. :D un, kad to griež, konsistence atgādina smalkgraudainu biezpienu. Slapju. ;)) | |