this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2016-09-05 19:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:darbs, med, nauda, pasaule, relat, sport

Rakstu, rakstu par to krīzi galvā, bet visu laiku pārāk bail iepostēt.
Arvien domāju, ka dzīvoju kaut kādu dubulto dzīvi. Ticiet man, it's nothing like Batman's life. Katra no dzīvēm atstāj mani pārāk iztukšotu otrai. Bez maz vai kā divi vāveru riteņi un man viss noriebies. Sporta zāle liekas vienīgais, kur var tik pamatīgi cīnīties, ka ir vismaz kaut kāda izdarījuma sajūta. (Aivans ir foken nežēlīgs.) Vispār, man liekas, ka ļoti tipisks rādītājs tam, ka man galvā ir pizdjets, ir mans lasīšanas ātrums & biežums. Jo vairāk es lasu, jo labāk. Jo sliktāk, jo mazāk spēju lasīt. Un prāts aizņemts mēģinot izlemt, what am I made of? Vai arī - what do I want to make?

Ak jā, Marlīne atrakstīja. Man liekas, ka viņa arī ir riktīgi traka. Traka, traka, traka.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rediiss
2016-09-05 22:01 (saite)
Man šobrīd ļoti grūti sakoncentrēties lasīšanai. Es pat savus discovery id vairs nevaru paskatīties, momentā domas pārslēdzas uz dzīvi savu sadirsto un velto. Toties american top model no kaut kādas sezonas vidus baigi labi aizgāja :D saki, vajag nežēlīgu treneri, ja

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2016-09-05 22:46 (saite)
es vispār esmu beigusi nēsāt līdzi kindli, jo nevaru palasīt vispār. bet laikam ielikšu atpakaļ somā, ja nu ar varu izdodas sevi piespiest? bet man tā dzīve sadirstā un veltā bieži vien uzdzen tādu agresijiņu, ko nekā savādāk nesanāk izlādēt, kā tikai nodzenot ķermeni. nežēlīgs treneris tam lieliski noder.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?