this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2016-06-19 21:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:dzej, dzer, rakst, relat, travel, uk

tl;dr: paldies par weekendu, dāmas!

kind of gaidīju, kad kāda no dāmām iecibos un tad varēšu lasīt un priecāties, bet pagaidām tikai instagrammas. :) un arī instagrammas ir labi vispār.

kā mums gāja pieredzes apmaiņas programmā pie[info]neoplasm? ļ. lieliski. tiešām runājām ļoti dīvainā latviešvalodā, bet tas laikam pieder pie imigranta dzīves. pirmajā vakarā bija daudz džina, jo džins ir gardi. tikai no rīta sāpēja galva un bija diez gan sarežģīti saņemties un izdzīvot. bet Neō, izrādās, gatavo dievīgas brokastis, kas izglābj pilnīgi visu. un dienas programma varēja sākties. ojē, bija gan izstādes ar nepaklupšanu pār mākslas darbu no bumbām, gan ilga pastaiga pa bagātnieku rajōnu. bija kapi, dīķis un visādas lieliskas Neō apgaitas vietas. līdz [info]brittany atzinās, ka vajagot snakus. sagaidījām [info]roskild ar picām un tad Neō uzjauca džina fruit salad.

tālāk varētu ierakstīt, cik lieliski bija visi iestādījumi, pa kuriem bijām apgaitā. ka viens no šiem iestādījumiem vispār likās perfekts. kokteiļi, īsti, kruti un pareizi kokteiļi, jā.

jo braukt prom bija tik bēdīgi, ka izgājām uz bāru, kas ierīkots baznīcā. (akjā, šorīt gaidīju klausīties baznīcas zvanus, kā jau godīga katoļu meitene, bet ņihuja nedzirdēju.) nu lūk, būs jāatgriežas, jo Neō šodien visu dienu uzskaitīja visu to, kur mums obligāti bija jāaiziet, bet nepietika laika. cik viss ir lieliski, jūtu sevi atgriežamies. un Neō vienmēr velkomēts lielmiestā, protams. turam elpu.

mājās toties ir kaķītis, kurš mani izseko. un visi pēdējie dzejoļi ir pārāk depresīvi, būtu labāk uzrakstījusi dusmīgus. vai priecīgus, joptvj, kas man fucking traucē uzrakstīt kaut ko priecīgu pa visiem šiem gadiem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]baltie_zushi
2016-06-20 10:35 (saite)
:) Nav jau nemaz tik slikta tā dzīve patiesībā

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2016-06-20 10:51 (saite)
Ir pat diez gan labi. Viss ir diez gan forši. Un tad jau kāreiz varētu uzrakstīt kaut kādu dzejoli, kas Nav depresīvs :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]roskild
2016-06-20 23:46 (saite)
Bija lieliska apmaiņas programma. Prieks iepazīties.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2016-06-21 01:44 (saite)
Man arī! Paredzu daudz džina tavā nākotnē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neoplasm
2016-06-21 01:04 (saite)
hehē, paldies, un bija arī prieks atrādīt mazpilsētu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2016-06-21 01:45 (saite)
Yes! Ah, un Bernards ar mums noteikti lepotos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?