this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2015-05-21 11:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:klab, med, relat

Pie tās miega lietas atgriezīšos kādu citu reizi. Bet aptuveni skaidrs, ka aizmigšanas problēma nav nemaz tik populāra.

Šodien pieturēšos pie biešu tēmas. Pēdējā laikā ir tā, ka ir ļoti labi ar viņām. Kalendārs pilns ar visādiem labiem pasākumiem ar dažādām biešu grupām. Arvien vairāk saprotu visādas lietas par sevi, kas agrāk nebija pat prātā nākušas. Bietēs ir kaut kas maģisks. Protams, ka ir arī mazāk patīkami eksemplāri, bet kurā sociālajā grupā tādu nav? Bet ļoti izteikti ir sajūta, ka viņām ir vienalga, kā esmu nolēmusi izskatīties, kamēr vien pašai ar to ir ērti (arī emocionāli). Reizēm liekas, ka bietes bezmaz svin (to celebrate) sieviešbūšanu, kas katrai nozīmē ko pavisam citu. Un gender fluidity tam nemaz netraucē. :)

Mana inner angry feminist gribētu visiem atgādināt, ka sieviešbūšana nāk no iekšām. Augsti papēži un svārki vēl nebūt nenozīmē sievišķību. Sievišķība var izpausties dažādos veidos un nav jēgas mēģināt ielikt to rāmjos. Freelove.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rediiss
2015-05-21 15:03 (saite)
es akal brīžiem domāju, ka neesmu pietiekami sievišķīga, jo man nav kruzuļu un plandošu svārciņu. :/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-05-21 15:04 (saite)
Bāc, laikam jāpieliek posta papildinājums par kruzuļiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kakjux
2015-05-21 15:11 (saite)
Man liekas, ka tas ir nepareizi definēt sievišķību ar stereotipiskām figņām. Vēl man liekas, ka katram jāpilda skapi ar tādām lietām, kuras pašai tiešām patīk :) vot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2015-05-21 15:34 (saite)
nēnu, arī fakts. man te ir viena dūdiņa, es vnk beigta esmu jo viņas. jo no vienas puses, ģērbjas viņa daudz stereotipiskāk kā es, bet nu tur gaita un valoda kā matrozim. gribas domāt, ka es pēc tāda neizskatos pat kedās. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-05-21 15:45 (saite)
Nu tak :) liekas, ka tieši bietes man parādīja, ka sieviete vīrieša uzvalkā var izskatīties sievišķīgi. :) ir taču daudz androgēnu cilvēku, kuri izstaro maģiju un neviena paša kruzuļa :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zirka
2015-05-21 16:35 (saite)
es vienkārši nesaprotu, ko jūs visi saprotat ar sievišķību. kādai ir jābūt sievietei, lai viņa nebūtu sievišķīga? (visādas zeltenes un dievietes elvē man pastāstītu, bet to viedoklis man neinteresē vispār)
manuprāt, sievišķības gals un sākums ir piederība (kaut vai sajūtu ziņā) sieviešu dzimtei. kruzuļi un puķītes ir cilvēka brīva izvēle, neticiet visādām zeltenēm šmeltenēm par to, ka kaut kādā mistiskā veidā var audzēt sievišķību punkts

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2015-05-21 16:49 (saite)
nu, nezinu. piemēram, meklēju blūzi. piedāvājumā ir visādas tur kuplas rociņas un apaļas krādziņas. vai arī puķains. vai maigā pastelī. kad atradu melnu tipa militāra piegriezuma blūzi, man aiz muguras eņģeļi dziedāja aleluja. :D nu, ko citu lai no tā visa secina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zirka
2015-05-21 17:13 (saite)
mums radniecīgi eņģeļi, ko lai saka :D
lai gan puķainais periods man arī bijis. nekādu sievišķības uzplūdu nesaskatīju, aiz tam uzskatu, ka blefs tas viss. ko sieviete velk, tas tad arī ir sievišķīgi, a puķes vai miļitarņiks, tas jau aiz ausīm pievilkts

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2015-05-21 18:58 (saite)
Ja sieviete patīk tikai homoseksuāliem vīriešiem, tad viņa nav sievišķīga, citas pazīmes prātā nenāk:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zirka
2015-05-22 09:25 (saite)
turpinot štampēt stereotipus homoseksuāliem vīriešiem, kā runā, esot vislabākā gaume :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?