gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-10-27 20:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Irbes raksts par trans-kreizī ir teju perfekts. Vienīgais trūkums, kas gan nav īsti trūkums, bet raksta ierobežojums, ka netiek apspriests priekš kam šī ideoloģija tiek ieviesta. Un kas ir tie cilvēki, kas to bīda. Kāda viņiem motivācija. Dabiski, ka dziļāka šo indīgo ideju analīze vienmēr novedīs pie "konspirācijteorijām" un Telos, tā pat kā daudzi citi t.s. "konservatīvie" Rietumos, cenšas spēlēt pēc leftistu uzstādītā benčmarka un nerunāt par to, kas nepieklājīgi. Papildus tam, ir arī metafiziskais aspekts - uzbrukums patiesībai, patiesības noliegums, 2+2=5, realitātes inversija. Arī šāda veida komentāru trūkums jūtams. Faktu apskate pati par sevi ir nepieciešama un labi, ka tas tiek darīts, bet vajag spēt tos interpretēt kopainā. Visas šīs translietas ir daļa no lielākas herētiskas (pret patiesību) ideoloģijas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aborigens
2022-10-27 20:59 (saite)
Un kāda ir tava "konspirācijteorija"?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-10-27 22:12 (saite)
Apzināts uzbrukums mūsu kultūrai un tautām/rasei. Visas šīs dīvainās ideoloģijas tiek uzspiestas no augšas (1%/WEF un to kontrolētie politiķi/mediji) un ekskluzīvi eiropiešiem, ieskaitot bijušās balto cilvēku kolonijas, ASV, Austrālija etc.
Ideoloģijas, ka vājina reprodukciju, ģimenes saites, saliedētību, homogenitāti - respektīvi, visu to, kas ļauj vietējā līmenī pretoties visādiem uzurpatoriem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-10-27 22:15 (saite)
Tieši kāpēc piemēram LGBT būtu vieglāk paverdzināmi teiksim ekonomiski?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-10-27 22:24 (saite)
Jo viņi nerada stabilas, ilgtspējīgas attiecības (zinātniski novērots). Nerada bērnus. Nerada un nedzīvo ģimenēs. Paaugstināta tendence uz citām psihiskām kaitēm, depresiju, bailēm, bipolaritāti utt. Paaugstināta tendence uz alkoholu un narkotikām. Burtiski nekas šos cilvēku netur pie zemes un siltā ligzdiņā. Pārsvarā dzīvo kā vietuļnieki-hedonisti, kas traucē piepildīt sevi arī citos dzīves līmeņos. Rezultātā bieži dzīvo uz pabalstiem un zem dažādām sociālās aprūpes shēmām. Tajā pašā laikā aktīvi darbojas sociālajos medijos, lai popularizētu savu dzīves veidu un nosodītu konservatīvos, kas tiek atbalstīts no (((valdību, korporāciju un mediju))) vides. Acīmredzami šie nelaimīgie frīki mūsu varenajiem ir vajadzīgi un vēlami.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aborigens
2022-10-27 22:36 (saite)
starp citu par šo savulaik bija viena aplāde. Es tikai vairs diemžēl neatminu kura, jo tā bija pasen. varbūt viena no divām sarunām par dabu... tur bija arī par elitārajiem bagātniekiem, kuri paši šādu graujošo dzīvesveidu neievēro, bet turas pie ilgstošām laulībām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-10-27 22:38 (saite)
Tā varētu būt jēgpilna heiristika - skatīties kā dara ļoti veiksmīgi cilvēki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-10-27 22:51 (saite)
Tu nesaproti. Hierarhijā zemākajiem, nabagākajiem bagātie wannabe diktatoriņi uzspiež šīs subooptimālās vērtības. Caur propagandu, jo tā strādā. Paskatieties kā jūs visi sašpricējāties. Pietika tikai dažu mēnešu mediju un politpropagandas kampaņas un 2/3 populācijas labprātīgi iepisa sevī veselībai kaitīgu vielu, jo pazemīgi. Tādā pašā veidā arī visus woke sūdus.
Vai arī piemēram cits piemērs. Monarhi un augstmaņi bez problēmām pārojas radinieku starpā, lai saglabātu asins saites un īpašumus koncentrēti savās ģimenēs. Pārējai tautai peropagandē, ka šāda pārošanās ir kaitīga un vispār labāk dzīvot vienam ar kaķi vai maksimums vienu bērnu un tālāk no asinsradiniekiem kādā urbānā skudru pūznī. Bagātie dzīvo lielās ģimenēs kopīgās dzimtas villās un pārojas kā izdevīgāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-10-27 22:55 (saite)
/Monarhi un augstmaņi bez problēmām pārojas
radinieku starpā, lai saglabātu asins saites un īpašumus koncentrēti
savās ģimenēs./

Nu jā un deģenerējas. Tuvradnieciskā krustošanās vairo iedzimuts defektus, tas ir fakts. Also tieši šī fakta dēļ incests praktiski visās kultūrās ir tabu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-10-28 01:08 (saite)
Kur evidences? Ir varbūt kāds rets gadījums, kas tiek amplificēts propagandas nolūkos. Starp žīdiem arī inbreeding ir populārs un viņi ir tikai nieka master race of current world.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-10-28 01:47 (saite)
Šajā "WTF" sērijā [info]gnidrologs pirmo reizi uzzina, ka inbrīdings = slikti.

https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/03014460.2019.1687752
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0160289608001608
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3721918/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1508879/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC392897/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1377721/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1682532/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2765422/
https://doi.org/10.1159/000360475

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-10-28 02:10 (saite)
Acīmredzot bagātākie un varenākie cilvēki un to klani pasaulē netic zinātnei. Nebrīnītos ja viņi būtu arī latenti antivaxeri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-10-28 02:16 (saite)
Protams, ar bagāto un vareno cilvēku resursiem var atļauties savas mentāli atpalikušās atvases ar Hābsburgu žokļiem rotēt pa dārgiem pansionātiem un taisīt jaunas cerībā, ka šoreiz biasētā ģenētiskā loterija būs ar labākiem rezultātiem. Tas nemaina faktu, ka inbrīdings ar lielu un kumulatīvu varbūtību noved pie sliktām iedzimtām sekām.

No otras puses, man ir zināmas aizdomas, ka kopš to pašu Hābsburgu laikiem šī tendence (katrā ziņā Eiropā un ASV; izskatās, ka AAE un pārējā "arābu pasaulē" tas joprojām ir prevalējoši) ir stipri gājusi mazumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-10-28 09:35 (saite)
Acīmredzami šīs medicīniskās problēmas ir pārāk retas, lai būtu statistiski nozīmīgas un varbūt pamatā no tuvu radinieku incestuālām attiecībām. No mušas uzpūsts zilonis. Ja būtu nopietnas, tad visi tie deģenerātu klani jau sen būtu izselekcionējušies no aprites.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dombrava
2022-10-28 12:30 (saite)
Diez vai. Pat suņu šķirnēm, pārojot tuvus radiniekus, ļoti rūpīgi pēta ciltskoku, recesīvos gēnus, kas pārnes slimības. To dara speciālisti, bet prasa līdzekļus un laiku, tāpēc to dara reti, jo arī riskanti. Tāpēc saka, ka kranči it kā veselīgāki par šķirnes suņiem. Bet nu varbūt gēnu terapija tā attīstījusies, ka bagātie var darīt, kā grib.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2022-10-27 21:33 (saite)
Tā, vajadzēs aiziet izlasīt...

Izlasīšu, nokomentēšu :)

(Atbildēt uz šo)


[info]ctulhu
2022-10-27 21:53 (saite)
OK, tātad A.I. saka:

//Meitene, kas cieš no dzimuma disforijas, nav zēns. Viņa arī nav: ne zēns, ne meitene. Viņa arī nav: gan zēns, gan meitene. Viņa ir meitene. //

Vispār tas ir kā paskatās.

Disforijas pacients ir indivīds kuram hromosomāli anatomiskais dzimums neatbilst smadzeņu struktūrai un procesiem, tātad mums ir vīrieša, sievietes vai kāda no hermafrodītiem organisms ( + vēl citas variācijas kā XXY, fenotipiski hromosomālās atšķirības - arī gadās epiģenētisku kļūdu dēļ) un pretējā dzimuma vai nekāda dzimuma vai abu dzimumu reizē saprāts.

Kur ir problēma?

Problēma ir vienkārša ja mums ir smadzeņu un ķermeņa natbilstība, disforija tātad, tad pacients cieš.

Vajag ārstēt.

Kā?

Nu principā ir 2 varianti - mēģināt regulēt ķermeni vai mēģināt regulēt smadzenes. Viens ir dzimuma maiņa [a) mēs neprotam radikāli b) retos gadījumos vajag, sk. Kalnbērzu] vai psihiatrija/ psihoterapija ( atkal, mēs neprotam radikāli)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-10-27 22:18 (saite)
Jā, ir cilvēki ar traucējumiem. Nekas jauns. Senāk arī bija visādi vannabe Napoleoni, bet mēs viņiem neparakstījām plastisko operāciju, lai spētu izskatīties līdzīgāks Bonopartam un nepavēlējām sabiedrību viņu dēvēt par "eminenci".

Otra lieta, bērni. Visiem bērniem notiek t.s. pārējas vecums, pubertāti. Šajā periodā tīņi bieži ir neadekvāti, identitātes meklējumos un apjukuši. Tas nenozīmē, ka viņiem ir kāda "disforija" vai tml. jaunizgudrota mentāla kaite. Just teenage things. Pieaugušie, kas taisa ar šādiem bērniem sociālus un ķirurģiskus eksperimentus ir jukušie un noziedznieki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-10-27 22:22 (saite)
/ Šajā periodā tīņi bieži ir neadekvāti, identitātes meklējumos un apjukuši. Tas nenozīmē, ka viņiem ir kāda "disforija" vai tml. jaunizgudrota mentāla kaite. Just teenage things. Pieaugušie, kas taisa ar šādiem bērniem sociālus un ķirurģiskus eksperimentus ir jukušie un noziedznieki. /

Jā un A.I. jau arī atzina ka viņas oponenti hormonālās un ķirurģiskās invāzijas nav domājuši, OK ja mums ir pusaudzis kurš atnāk ar tekstiem ka nejūtas īsti komfortabli un ``dakteris`` sāk ar hormonālā balanasa vai anatomijas izjaukšanu tad tas ir iz sērijas `` dakter, man kāja zilē... Skaidrs, gangrēna amputācija. Dakter man otra kāja zilē. Skaidrs, gangrēna amputācija. Dakter man tagad dirsa zilē. Ā nu tad jums vnk džinsi krāso``

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-10-27 22:27 (saite)
Jāņem vērā, ka pusaudži sākuši lietot šos tekstus, jo uzzinājuši par to (pamatā medijos) no alfabētistu propagandas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-10-27 22:37 (saite)
Iespējams, also man šķiet ka monstrus rada prāta miegs un līdz ar to pusaudzis kas aizraujas ar kaut ko, dara kaut ko interesantu priekš viņa mazāk domās ar savu dzimuma identitāti un visa esošā bezcerību untātālāk. Neattiecas protams uz gadījumiem kad tiešām ir depresija, disforija, trauma vai tml. Tad vajag palīdzību.

Visādi citādi: VVP princips [Vairāk Veselīga Pohujisma]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2022-10-27 23:13 (saite)
Tur divi komentāri, kuri labi raksturo situāciju arī manās acīs.

Viesturs Rudzītis 2022-10-23, plkst. 20:13 Atbildēt
Par ārstu ētikas mijkrēsli piekrītu, arī mani tas šausmina. Bet vai tas būtiski atšķiras no juristu, žurnālistu, politiķu ētikas sabrukuma? Manuprāt, šī tēma tomēr ved mūs daudz lielāka haosa virzienā – kā notiek sabrukums tādā cilvēkā, kas apzinās, ka rīkojas neētiski un pat noziedzīgi, bet redz, ka patlaban par to neviens netiek sodīts, drīzāk otrādi – tādi indivīdi sociāli izvirzās vadošās pozīcijās?

23
Durchschnittsmensch 2022-10-23, plkst. 23:06 Atbildēt
Paldies.

Kā svaigs gaiss, lasīt skaidri formulētu un tīru patiesību. Tas tiešām palīdz dzīvot.

Piekrītu par ārtsu degradāciju. Tomēr gribu pievienot to, ka progresīvā kustība, kas ir gan demonisks gars, gan politiska un ekonomiska parādība, gan ari garīga novirze (narcisisms), šī kustība to visu uztur, jo tai gluži kā psihopātam ir jāmūk no iepriekšējiem meliem ar nākamajiem meliem, kas ir vēl lielāki. Ar šo narcisistisko visvarenību saslimst ārtsti, zinātnieki, skolotāji un kur nu vēl žurnālisti, mākslinieki un aktieri. Viņi ne vien iedomājas, ka tieši viņi spēj un drīkst mainīt pasauli, bet ka tas ir godājami.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-10-28 01:01 (saite)
Nu rudzītis gan ir tipisks piemērs ārsta profesionalitātes sabrukumam. Bet abstrahējoties no rudzīša atkal pati A.I. tak atzīst ka nav bijusi runa par forsētu ķirurģisku un hormonālu iejaukšanos kas, protams būtu nonsenss un cilvēka kropļošana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-10-28 01:09 (saite)
Neesmu sekojis līdzi viņa profesionālajām gaitām, bet attiecīgais citāts ir naglai uz galvas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?