gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-02-17 09:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
damage control priekš vaxeriem


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2022-02-17 18:27 (saite)
Prasās pēc pamatojuma. Nekur nesaku, ka viss, kas ir anti establišments ir svētā govs, tikai pievedu informāciju un viedokļus, kurus jūs nedzirdēsiet Panorāmā vai radio ziņās. Katrs pats var vērtēt ko tas nozīme, meli vai nē. Es to nedarītu, ja tie netiktu apspiesti un cenzēti, jo tad tie būtu pieejami arī minētajos avotos.

Piemēram šajā ierakstā redzamais. Vai es izteicu viedokļus un apgalvojumus? Nē. Man liekas koordinēta mediju propaganda pati par sevi ir labs izpētes avots līdzīgi kā padomju laiku prese. Pēkšņi koncertēti raksti par to kā jāuzmanās no dažādiem, vairumā absurdiem, sirds vājuma cēloņiem tajā pašā laikā, kad parādās dati par vakcīnu samērā masīvo sirds slimību provocēšanu, kas savukārt šajos pašos medijos tiek apzināti noklusēta, ir svarīga informācija pati par sevi. Tava reakcija šeit ir agresīva galvas ierakšana smiltīs. Arī samērā svarīgā informācija - sociāls novērojums.

Ceru, ka tu nepārcenties ar sniega šķūrēšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snauts
2022-02-17 18:36 (saite)
Ja vēl tur būtu kādi skaitļi, "X causes heart attack" agrāk ziņās parādījās 2 reizes mēnesī, bet tagad 20 reizes, bet viss ko tu pārsvarā vari piedāvāt ir krāsainas kolāžas. Ziņas par sētniekiem, kas aiziet ar sirdi uz pohām pārāk cītīgi šķūrējot sniegu ir dzirdētas tepat dievzemītē, daudzus gadus atpakaļ, vēl krietni pirms kovida.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-02-17 20:49 (saite)
Viss, ko tu spēj ir aizracionalizēt prom sirdij netīkamas tendences. See no evil, hear no evil. Par mums rūpējas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2022-02-19 12:01 (saite)
Es personīgi domāju, ka arī agrāk tie raksti par sirdslēkmēm no sniega šķūrēšanas bija pilnīgs bulšits. Jā, tā varētu būt, ka statistiski tā gadās, bet tas ir vienkārši tāpēc, ka ir daudz cilvēku ar sliktu dzīvesveidu, kuriem sirds ir holesterīna piedzīta, un tas ir tikai laika jautājums, kad viņi nokritīs. Sniega uzkrišana ir kā trigeris, kad viņi visi sāk aktīvi cilāt lāpstu. Ja viņi netīrītu sniegu, tad nokristu kaut kad pavasarī, rokoties mazdārziņā. Ar to starpību, ka nav konkrēts datums, kad visi iziet strādāt dārziņā, tāpēc to statistiski nepamana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?