gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-08-24 19:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti cik daudz cilvēku pēdējā gada, puzotra laikā sapisti un pat nomiruši no tā, ka viņiem bija gripas vai saaukstēšanās izraisīts plaušu karsonis, bet 'ārstējuši' viņus pēc c19 šablōniem, jo Partija maigi rekomendē, ka visi, kam ir kaut kas ar plaušām, ir rona.
Man no šī reāli bail, jo esmu divas reizes smagi slimojis ar plaušu karsoni.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zazis
2021-08-24 20:22 (saite)
F
man ar ir gadijies 2x pēc kārtas izslimot smagu plaušu karsoni. plaušas dikti svarīgs orgāns. tāpēc sapotējos pret covidnieku un nav bail.

tiešām nezinu, ko partija tev rekomendē, bet man visi personīgi zināmie praktizējošie ārsti ir sapotējušies un visi kā viens apgalvo, ka potēties palīdz un ir nepieciešams, sevišķi, ja esi riska grupā. tā arī neesmu atradis nevienu, kurš teiktu, ko citu. prečom partija?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-08-24 21:18 (saite)
Nu paga, vai pareizi sapratu? Tev ir bail no plaušu karsoņa, jo agrāk arī slimoji (kad vēl nebija kovida). Tagad tu esi potējies pret kovidu, bet tev nav bail vairs slimot ar plaušu karsoni, ko varētu izraisīt cits vīrus vai baktērijas un pret kuru kovida vakcīna nepalīdz?

Bija teikts, ka kovida vakcinācija ļoti palīdz pret garo kovidu tiem, kas jau ir izslimojuši. Īsti nav skaidrs, kā tas varētu darboties, jo vakcinācija jau tika rada antivielas nevis atjauno šūnas utt., tāpēc ir dažādas teorijas par to. Man tagad šķiet, ka daudz ticamāks ir viens diezgan vienkāršs izskaidrojums...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-08-24 21:53 (saite)
Man bail, jo ārsti ir iebiedēti visus āŗstēt no kovida un rakstīt, ka slimo ar kovid, lai gan man tik pat labi tur ir kārtējā ielaistā gripa. Līdz ar to viņi var lietot zāles, kas nemaz nepalīdz pret gripas ielaistām baktērijām, jo muh kovid.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-08-24 23:34 (saite)
Bakteriālā pneimonija ir atpazīstama izmeklējumos un ir pilnīgi vienalga kāda vīrusa izraisītas infekcijas sekas viņa ir, ārstē ar antibiotikām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-08-25 00:31 (saite)
Cerams, ka tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dombrava
2021-08-25 10:18 (saite)
Nav tik traki. Es gada beigās divreiz saslimu, bet man nepiešuva kovidu, pat ja bija klepus un pazuda oža (jā, bija nosūtījumi uz testu, kas negatīvi). Bet nekas nopietns, ja pietika ar to, ka trīs dienas paguļu mājās un dzeru tējas, jo nebija spēka nekur iet (iespējams, man vajadzēja tikai atpūtu, pat ja tā izslēgšanās kā komā biedējoša). Kad atlabu, biju jau aizmirsusi, ka man izrakstītas zāles. Tā nu nezinu, kas īsti man bija, jo varbūt testu veicu jau par vēlu.

Laikam mana ģimenes ārste ir otrā galējībā, parasti izraksta antibiotikas pirms visiem testiem, pat ja nav skaidri diagnosticēts bakteriāls iekaisums. Varbūt viņai tāda attieksme, ka tas daudzos gadījumos strādā, lai jau notiek restarts ķermeņa mikroorganismiem, ja dažos gadījumos nepalīdzēs, mēģinās ko citu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2021-08-25 22:48 (saite)
Cilvēkam, kurš ziemās bieži slimoja ar pneimoniju, ģimenes ārste ieteica vakcinēties nevis pret gripu, bet pret pneimokoku infekciju, un kopš tā laika pneimoniju nav bijis.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?