gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-03-23 18:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kamēr Ķīna būvē kaut kādu sūda floti, tikmēr ASV diversitāti. Ķīnai būs trūkties.


Papildus tam Aizsardzības Ministrija dara svētīgu darbu identificējot patiesos ASV ienaidniekus, cilvēkus, kas kritizē absurdus valdības lēmumus.

Nodevīgais un neiejūtīgais žurnaļuga atļaujas uzskatīt, ka grūtniecēm nevajadzētu atrasties militārajā dienestā. Ievērosim kā bīdās overtona logs, kur senāk bija dibināts jautājums vai sievietēm vispār vajadzētu dienēt (loģiskā atbilde, nevajadzētu), tad šobrīd dienas kārtībā ir jautājums par jaunu uniformu izstrādi, kas derētu grūsnām lēdijām.
Šis no kārtējā Baidena ultra woke lalāzemes teksta:

You know, some of — some of it is relatively straightforward work where we’re making good progress designing body armor that fits women properly; tailoring combat uniforms for women; creating maternity flight suits; updating — updating requirements for their hairstyles.
MATERNITY FIGHT SUITS! Atcerieties šo jaunjēdzienu.

Vai Latvijai ir jēga uzticēties drošības garantijām no valsts, kuras armijas prioritāte ir pārvērstas diversitātes klaunu cirkā un kuru ģenerāļi ir saniknoti wokisti, kas dusmojas par žurnālistu inkluzivitātes deficītu? Skatoties kā Vašingtonā šīs varavīkšņainās armijas daļas jau labu laiku aizvieto policijas lomu, sargājot iežogoto kapitoliju no "pašmāju teroristiem" (nez kāpēc tas nebija iespējams, kad antifa/blm dedzināja viņu pilsētas), ir aizdomas, ka nākotnē ASV armijai būs pavisam cita loma, kas koncentrēsies uz revolucionārās kārtības sargāšanu, tādējādi tās personāls tiek attiecīgi atlasīts, savukārt samērā konservatīvi dominētās policijas loma tiks nodzīta līdz minimumam. Defund poulīs. Varbūt ieviesīs kādu lokālo sjw miliciju tās vietā. Galu galā viņi visi ir rasisti. Labāk rekrutēt mentāli nestabilus boļševikus, kam par dienestu balvā būs transoperācija un seif speiss, nekā paļauties uz šiem patriarhālajiem "baltajiem".



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antiprojekcija
2021-03-23 20:01 (saite)
Jā, nu šis press release varēja būt iznācis arī padomju savienībā - "The United States military is the greatest the world has ever seen because of its diversity". *eyeroll*

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-23 21:13 (saite)
Sovoks bije pretīgs un evil, bet ne tik krindžīgs. Tāpat viņi zināja, kam domāta armija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-23 21:29 (saite)
Bija, bija gan vismaz tikpat krindžīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-23 22:07 (saite)
Nu plakātiņi viņiem, protams, bija jauki, bet tur vismaz bija par strādniekiem, raķetēm un dārgo līderi, nevis transseksuāliem un grūtniecēm frontes līnijās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2021-03-23 20:07 (saite)
CCP нагло troljljo ChynaJoe...

https://youtu.be/YQ8oai7BF8E?t=2824

https://noqreport.com/2021/03/19/state-dept-intentionally-blew-the-china-meeting-so-joe-biden-wouldnt-meet-with-xi-jinping-analysis

Gan jau, ka ccp mape par 'heels up' kamalu ir ne plaanaaka par senilaas vecmeebeles greeku sarakstu, taa ka kundziite dariis visu, ko volstriitas runchi un un to austrumzemes korishi liks.

(Atbildēt uz šo)


[info]ulvs
2021-03-23 22:57 (saite)
Tomēr tu nevari citam pateikt, ka "tas nav pareizi" vai ka "tas ir slikti gan tev, gan citiem". Vari, bet no tā nav nekādas jēgas, kā pats saproti. Viss, ko mēs varam darīt, ir pie-īdēt virtuālās telpas un bullijot subjektus. Bet kāda no tā jēga? Mūsu komunikācija ar viņiem izraisīs ciešanas un tā vietā, lai "kaut kas mainītos", viņos tiek nostiprināta pārliecība par viņu taisnību.

Mans priekšlikums ir likt šos cilvēkus mierā. Let them mutilate themselves instead of getting psychological treatment. Arvien vairāk transseksuāļi pārtrauc būt par tādiem, jo arvien biežāk viņi pārstāj baidīties runāt savā vidē par de-trans tēmu (vēli atgriezties pie sava original dzimuma). Tas klubiņš ir tik šaušalīgs, ka viņi izstumj uzreiz jebkuru, kurš "questions the system". Teiksim, cilvēks sev ar daktera palīdzību izgriež pautus un pimpi un uztaisa tajā vietā permanentu ievainojumu, kas paredzēts penetrācijai, tādējādi simulējot vagīnu, heh (piedodiet, es iesmējos, jo nervozēju, jo mans prāts tomēr nespēj aptvert ko tik... nasty). Vārdu sakot, ja pietiekoši daudz cilvēki paši sevi novedīs līdz tādai katarsei, par to tiks runāts arvien biežāk un biežāk, un mēs nonāksim līdz situācijai, kur Rietumvalstīs bērniem liegs pieņemt lēmumu apstādināt savu pubertāti un potenciāli sapist savu veselību un fizisko/garīgo attīstību tikai tāpēc, ka viņi ir diezgan apjukuši. Tajā sistēmā ir too much pushing around and too many lies. Post-op transseksuāļi ļoti bieži melo pre-op (pirms operācijas) transseksuāļiem par to, ka pēc nulifikācijas un ievainojuma uztaisīšanas viņi patiešām beidzot jūtas kā pilnvērtīgas sievietes, heh (piedodiet, es atkal notrīsēju dziļi sirdī).

Taču mēs nedrīkstam, skatoties acīs vai virtuāli, šim personām teikt, ka "tu neesi x dzimums" vai "tu nekad nebūsi x dzimums". Jā, viņi kļūdījās un cenšas dzīvot ar savu kļūdu, jo principā atpakaļceļa nav (tāpēc redzam tik daudz pašnāvības). Vārdu sakot, mums ir jāapzinās, ka mēs veicinam suicīdu, apgalvojot ko tādu, par ko mēs gluži vienkārši varētu paklusēt. Jo mūsu atzinums neko nemaina, vien rada papildus ciešanas jau tā ļoti traumētos cilvēkos.

Cita lieta ir diskusijas un sarunas par šo tēmu. To gan mums būtu jādara. Taču bez lieka diskomforta radīšanas kādai no pusēm. Neesam vairs bērni, spējam atturēties no citu kacināšanas, skaidri saprotot, ka tas neko nemainīs, tikai nokaitēs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-24 00:41 (saite)
Pirmkārt šis nav par tranijiem, bet clownworld iekš ASV tā kā mazliet ne par tēmu.
Otrkārt, piebildīšu, ka mana opozīcija nav pašam faktam, ka cilvēki ar delūzijām pastāv un ka viņiem vajag palīdzēt, bet par to kā tas tiek izmantots politikā. Orvelisks ņūspīks un jēdzienu pārdefinēšana/kropļošana, lai induldžotu cilvēkus ar psihes traucējumiem, patiesībām domāts MUMS un tā ir mana problēma. Tam ir politisks mērķis. Es nekad nesaukšu karu par mieru un melnu par baltu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antiprojekcija
2021-03-24 01:00 (saite)
Man liekas, ka Tev ir kopumā pareizā doma, izņemot to, ka psychological treatment tam nav izgudrots. Te situācija ir precīzi paralēla kā ar gejiem. Negribu liet eļļu gnidrologa ugunī, bet WHO arī to vairs neklasificēs kā mental disorder.

Man arī liekas, ka tās operācijas ir daudz retākas, nekā cilvēki domā - lielai daļai tas būtiskais kritērijs nav seks, bet gan "passing" - izskatīties, un spēt dzīvot kā pretējā dzimuma pārstāvim. Tipo, varēt klačoties ar meitenēm, pirkt somiņas, utt (ja runājam par m->f pāreju). Līdz ar to tur drīzak būs hormonu terapijas un kosmētiskā ķirurģija, nekā ģenitāliju aiztikšana.

Par to detransitioning - re kur pirmais google resurs ir viņu pašu. Neko nosodošu tur neredzu.

Koroče, daudz atrunu, bet kopumā es Tev pilnībā piekrītu - tie ir cilvēki, kam ir ļoti nopietnas problēmas, un kas trans-būšanā tām saskata vienīgo risinājumu. No otras puses, jo redzamākas un populārākas šīs lietas kļūst, jo vairāk būs cilvēku, kas to izdarīs (depresijas ārstēšanas vietā, piemēram), bet pēc tam nožēlos. Tāpēc jo tālāk, jo vairāk būtu svarīgi, lai ir pieejama laba informācija, un kompetenti psihologi, kas šo var palīdzēt izvērtēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-24 20:41 (saite)
"Negribu liet eļļu gnidrologa ugunī, bet WHO arī to vairs neklasificēs kā mental disorder."

Neuztraucies, drīz to pārklasificēs kādā vēl foršākā vārdā. Kas kontrolē valodu, tas kontrolē naratīvu. Orvelam bija forša eseja par to kā valoda tiek izmantota politiskiem mērķiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2021-03-25 15:14 (saite)
Dajoš eseju

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-25 21:30 (saite)
https://orwell.ru/library/essays/politics/english/e_polit
vai arī īss apkorifs par 1984 un valodas nozīmi tajā, ja gadījumā neesi lasījis grāmatu un pats visu sapratis
https://gradesfixer.com/free-essay-examples/george-orwells-view-of-the-importance-of-language-as-illustrated-in-his-book-1984/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snauts
2021-03-24 09:24 (saite)
Tur tekstā rakstīts flight suits, bet tu to reiterē kā fight suits. Tiešām neredzu iemeslu, kāpēc viegli grūta sieviete nevarētu vadīt militāro kravas lidmašīnu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]covid_19
2021-03-24 10:09 (saite)
armija ir līgumisks darbs ar personu

un kā tāds viņš arī jāvērtē

bez galvu griešanas un pēdu dedzināšanas armija ir pilna ar civilām profesijām, tas pats pilots, šoferis, noliktavas šefs un pat personāldaļas darhbinieks, nemaz nerunājot par apkopēju

es nez - ne tikai liberasti skatās uz pasaule caur klapēm, klapes arī ir īdzīgiem dzērājiem ;)

p.s. lidoņu kombinezoni paredzēti pārslodžu vieglākai pārvarēšanai, lai pilots nekrīt bezsamaņā - gluži normāli ir ražot tādus kombinezonus, kas netraumētu potenciālo augli, jo tās bābas jau līdz 5 mēnesim mēdz nesaprast, ka nu jau ir

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snauts
2021-03-24 10:13 (saite)
Da labi, man arī sievietes armijā izraisa vieglu deguna raukšanu, bet tas, ka cilvēks ir iztēlojies grūtnieci ar lielu vēderu frontes pirmajās līnijās ar ložmetēju rokās, tad tāds Freudian-slips kā flight->fight liekas quite amusing.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-24 13:39 (saite)
Ja palasa reālo armijas press-release, tad tas attiecas tikai uz lidmašīnām bez lielām pārslodzēm (no fighter jets), un tikai 13.-24. grūtniecības nedēļu, un tikai ar ārsta atļauju. Tob., viss ir pilnīgi racionāli. Vienkārši to visu te gnidrologam citēt nav jēgas, jo viņš tāpat nelasīs.

Toties uzskaitīt "maternitfy flights suits" (400 gab. tādu pasūtīts) un "updating requirements for their hairstyles" kā sasniegumus feminisma jomā, kamēr 25% sieviešu armijā ziņo par "sexual assault", ir objektīvi idiotiski. Vienkārši jābrīnās, ar kuru galu tie cilvēki domā - tāpēc arī salīdzinājumi ar PSRS.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snauts
2021-03-24 14:09 (saite)
Jā, pēc viņa loģikas Izraēlas armijai vajadzētu būt totālākajiem mīkstajiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-24 20:39 (saite)
Izraēlas armija noteikti nav tik woke. Un vēl izraēlieši ir nacistiski fašisti tā ka pie viņiem sievietes droši vien ir vīrišķīgākas, nekas vīrieši Rietumu armijās. Jāņem arī vērā, ka sieviešu rekrutēšana tur ir aktuāla dēļ nepārtrauktajiem draudiem. Līdzīgi kā ww2 rekrutējas sievietes, jo trūka vīriešu, ko mobilizēt un šīm sievietēm principa vajadzēja pieņemt vīrieša lomu. Neviens ar viņām neapgājās kā bužināmām drostaliņām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-03-24 20:35 (saite)
Vēders pret stūri nespiedīsies? :)
Bet nu srsly komōn. Sieviete grūtniecības laikā ir šausminoši neuzticams cilvēks, īpaši uzdevumiem, kas ir riskanti dzīvībai? Stāvokli taču arī biežāk mainās apziņas stāvokļi, hormoni trako. Da i vispār, cik vispār ir sieviešu pilotu civilajā aviācijā? Nedomāju, ka baigi daudz. Tas ir stresains darbs, bet sievietes jau tā pat ir tik bieži stresā pat no saviem kantorīšu uzdevumiem, ka viss šis points ir moot. Mans uzskats ir, ka sievietēm vispār armijā ārpus mediķu vai lietišķi administratīviem posteņiem nav ko darīt. Interesanti kā mēs tik ātri esam pieņēmuši, ka jābūt šādam komunismam armijā. Tagad jauns overtona loga skačoks - grūtnieces. Kas būs nākamais? Tiesības sievietēm vadot lidmašīnu zīdīt ar krūti? Vai varbūt militārajiem tehnologiem ieviest speciālu automātisko tamponu maiņas ierīci, ko lietot kaujas laukā?

Cik augsts ir tavs sviesta thresholds?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]covid_19
2021-03-25 09:47 (saite)
pastāsti to manām kamrādēm - ui kā pa ļocku dabūsi, pusi dienas būs pītūcis un vēlāk zilums ;D ;D

un ja ieminēsies kamrādiem dabūsi vēl tikpat ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-25 21:16 (saite)
Jā, sievietes mūsdienās ir nesavaldīgas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?