gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-01-18 06:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti, ka klišejiskais lozungs tipa "vai nu Eiropas Savienība/NATO, vai padomju savienība" kā tēzvreize tiek nekritiski rečitēta kā starp edjukeišonalizētiem would-be inteliģentiem aļa tipiskais cibas jūzers, tā kompānijās no vienkāršiem, pēc peregāra un sīpoliem dvakojošiem proļetiem, kas bieži saka 'tā sacīt jāsaka'. Neizbēgamais krievu/okeāniešu iebrukums un pēcāka verdzība kā neizbēgamas sekas jebkādām atkāpēm vai reformām šī brīža starpt. savienībās ir skaidra lieta VISIEM.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]axsys
2019-01-19 10:12 (saite)
Globālu karu viņam sagribējies, neglābjamais idiots. Pēc globāla kara mūsdienās būs pilnīgi vienalga par jebkādām tehnoloģijām jo labākajā gadījumā izdzīvojušie būs palikuši ar rungām un akmeņiem ja vispār jebkādi izdzīvojušie tur būs pēc kobalta bumbām un bioieročiem.

Tehnoloģisko progresu es redzu visur (nezinu ko tu mēģini pateikt ar smārtfonu sūdiņiem) un redzētu krietni vairāk ja ludīti un traibāli debiliķi nemēģinātu viņu sapist uz katra soļa. Jo redzi tas prasa brīvu sadarbību starp korporācijām un universitātēm, nevis dročīšanu katram uz saviem kartupeļiem savā kaktiņā un jobanajā stūrītī zemes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2019-01-19 19:34 (saite)
Mazāk skaties distopiskas filmas. Nav teikts, ka karam jābūt fatālam. Tikpat labi tas varētu būt kiberkarš, kur abas puses cenšas sagraut viena otrai IT sistēmas. Konflikts vienmēr ir labākais dzinējspēks. Un būs arī labi padomāt, vai neesam pārāk daudz uzticējuši savas dzīves globālām sistēmām, tā vietā lai izveidotu pret riskiem noturīgas lokālas sistēmas ar dažādu izpildījumu katrā vietā.

Par globālisma sūdiem ierakstīju šeit.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2019-01-19 22:51 (saite)
okeeej vēl viens dīvāna kara entuziasts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2019-01-20 10:31 (saite)
Kiberkari jau mazos mērogos notiek. Savukārt daudzas valstis sāk izvairīties no globāliem piegādātājiem — piemēram, Huawei. Jo saprot, ka globālismam ir potenciāli drošības riski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?