gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-06-09 14:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Laikam 'mizogīniskākais' par ko esmu attiecībā uz sievišķkustoņiem ir tas, ka vairums viņu neredz ārpus šīs dienas un šīs situācijas un šī konkrētā cilvēka robežām. Ultimate subjektīvisms. Nav slikti priekš empatizēšanas ar konkrētu indivīdu, bet katastrofāli priekš lomām, kur jāredz gadus uz priekšu un kopainas, kas lielākas par diviem cilvēkiem. Vīrišķkustoņiem ir savs bzdinks, protams. Protekcionisms, kas dažkārt kļūst par nejēdzīgu agresiju, it īpaši. Tieši tāpēc imo tradicionālās dzimumlomas tika izgudrotas. Lai katrs dara to, kas tam vis labāk padodas, pie lietām, kuras tie izprot tīri instinktīvi, bet ar konkrētiem ierobežojumiem reliģiski morālu normu ietvaros, lai nekad neaizietu galējībās.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2018-06-09 15:56 (saite)
Var arī teikt, ka sievietēm ir lielāka patīkamība nekā vīriešiem (agreeableness), un tas viss nosaka dažādās lomas, kur tas ir labāk strādā un kur tieši otrādi to vajag mazāk (kā biznesā vai politikā). Tagad es sāku saprast, ka postmodernisms patiešām ir reāls, jo kā gan citādi sabiedrībā ir iezagušās šaubas par šiem fundamentālajiem pamatjēdzieniem?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-09 17:25 (saite)
Agreeableness nozīme ne tik daudz patīkamību kā pakļāvību. Sabiedrības, kur sievietēm tiek dotas lemt tiesības kļūst par sabiedrībām, kas patiesībā neko nelemj un baidās to darīt. Kā izrādās, femīnie vīrieši, kas to veicina ir lielākā problēma. Sievietes pat feminismā ir tikai pasažieri. Feminisms ir muļķīga dāvana, ko muļķīgs vīrietis uzdāvināja savai līgavai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2018-06-09 18:41 (saite)
/ jo kā gan citādi sabiedrībā ir iezagušās šaubas par šiem fundamentālajiem pamatjēdzieniem?/

jo šie ``pamatjēdzieni`` ir no tās pašas zortes kur dzīvības spēks, grēcīgums, dvēsele un pārējais šāds bullšits?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-10 02:24 (saite)
Tie ir no tās zortes, kas nodrošina pastāvēšanu. Tie nav no zortes, kas apmierina muh feels šeit un tagad. Rietumu lēnā nāve notiek tāpēc, ka cilvēki aizmirsuši par pirmajiem, bet domā tikai par otrajiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-10 10:48 (saite)
Es domāju ka tā ``rietumu lēnā nāve`` ir mīts. Pastāvēšanu nodrošina minimāls kompakts pašu nepieciešamāko normu komplekts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2018-06-09 18:05 (saite)
Ja nav lomu, nevajag arī normas. Jā, vienkārši lai katrs dara to kas viņam interesē. Bez iepriekšnoteiktām lomām, bez normām. Daudz vienkāršāk un stabilāk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-09 18:11 (saite)
Haha, tieši otrādi, nestabilāk. Faktiski pat ne nestabilāk, bet 1009% haoss.

"lai katrs dara to kas viņam interesē"

Man pat ellesdešno tripu noskaņās nekad nebija ienākusi ideja (un tas bija jaunības naivuma laikos), ka jebkādas kārtības/tradīcijas anihilācija ieviestu daudz lielāku stabilitāti. Kā tas vispār var iekļauties loģiskā prātā, kā? Tu burtiski saki, ka ļaujoties haosam, rodas vairāk kārtības. What in mother's fuck?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-09 18:18 (saite)
Tu nesaprati

Tas strādā tā: Atstājam normas un kārtību kas meiko sensu. Kas meiko sensu? Tas kas klapē ar esamību, t.i. fizikālo realitāti. Drošības tehnikas noteikumi, krimināllikums, satiksmes noteikumi, basic humānisms. Tas ir tie noteikumi kas atritinās. Kur ir atbilde kas būs ja šito neievērosim un kāpēc?

Viegli redzams ka jebkas reliģisks svītrojas, jo vai nu tā vietā liekas kaut kas pamatots vai arī tas nav vajadzīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2018-06-09 18:21 (saite)
Viegli redzēt, ka jebkādas kastu un dzimumu un kārtu utt lomas tad reducējas uz personas brīvi izvēlētu lomu kura atbilst personas zināšanām/ domāšanas īpatnībām. Okej ja pēc tam statistiski izrādās, ka 80% kaut kādu lomu ieņem melnie vīrieši un 85% citu - jaunas rudmatainas sievietes, tad nu un kas? Tā arī paliek. Neko mākslīgi neenforsējam, skatāmies kas dabiski sanāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?