gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-03-02 13:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
A new litmus test for the credibility of mainstream journalism:
Search for any defamatory article/s on "pewdiepie". Oh look...the New York Times has...eighteen...eighteen since the smear campaign started.
Just look at the title of the first one. "YouTube’s Monster: PewDiePie and His Populist Revolt" - Fuck me, lol. Credible source there Theroux...
No Louie, technology, specifically the internet, has shone a light on the "apotheosis" of conniving mainstream dishonesty.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chrono
2017-03-03 00:05 (saite)
Hah, cilvēku cīņa pret iedomātiem pretiniekiem, kā šajā gadījumā, nacisms. Tur kur tas nav. Kā ir pēdējos gados aktuālizējusies prakse norakt publiski cilvēkus par vienu frāzi, izteikumu vai parastu joku.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-03-03 00:11 (saite)
Smieklīgākais ir tas, ka šis djūds ir pilnīgs nobadijs no politikas viedokļa. Viens no daudziem tūkstošiem geiming-jūtūberiem, kuru skatās tikai bērni. Tērēt tik daudz laika un resursus, lai ''cinītos'' pret viņa monstruālo noziegumu pret cilvēci - random naciķu jociņu - tas liekas nevis vienkārši overkills, bet kolektīvas demences pazīme.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2017-03-03 14:44 (saite)
Es teiktu, ka tā ir tīša ļaunprātība. Jo paši kritiķi reizēm joko līdzīgi, bet acīmredzot tas neskaitās, jo MSM ir neaizskaramo suga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?