cits ([info]garamgajejs) rakstīja,
@ 2021-04-25 10:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā redzam, rasisti, homofobi un antisemīti, kas pēdējos gadus izdzīvojušies pa trampistānu, atklātā laukā kļūst pavisam dezorientēti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2021-04-25 13:26 (saite)
Kā redzam, arī Latvijā pēc amerikāņu modes vainot veselas cilvēku grupas atsevišķos vardarbības aktos drīkst tikai konservatīvie domātāji, kas tam velta burtiski visu savu cibu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]junona
2021-04-25 13:38 (saite)
Jā, pavisam negaidīti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]saka_taisniibu2
2021-04-25 22:40 (saite)
Tu vairāk biji domājis to liberāļu izmisušo dezorientāciju kopš 2016. gada masīvajiem zaudējumiem, kura visus gadījuma rakstura noziegumus retoriski izmanto, lai kriminalizētu opozīciju un veselā saprāta pārstāvjus, vai ne?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2021-04-26 01:45 (saite)
Tava agresīvā retorika par to, ka LGBT diskriminācija nepastāv, ka LGBT attiecības nav iespējamas, ka LGBT vispār ir izdomājums utt. - tu zini, par ko ir runa - kontekstā ar šo noziegumu, bet arī citiem ikdienišķiem noziegumiem tirgus plačos, izskatās ļoti, ļoti slikti. Vārdi taču nav tikai vārdi, vai tad ne tā? Jo ja tie būtu tikai vāŗdi, tad nebūtu ko satraukties par kaut kādu LGBT 'tukšo kopu'? Tev naids pret LGBT varbūt ir kaut kas abstrakts ar ko aizrauties idejiskā līmenī, un cik tajā ir tavs paša naids, lai paliek uz tavas sirdapziņas.
Par manu ierakstu - es domāju tādus, kam piemērs cibā ir gnidrologs, tas, kam viena no jūzerbildēm ir amizants hitlers. Sauksim lietas īstajos vāŗdos, tā teikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saka_taisniibu2
2021-04-26 12:43 (saite)
Nē, es nezinu, par ko runa, drīzāk redzu dekonstruktīviķu un relatīvistu mēģinājumus kriminalizēt opozīciju un padarīt LGBT "kustību" par neaizskaramām svētajām govīm viņpus racionālas kritikas. Jo kā lai citādāk nosauc šo tavu izmisušo demagoģiju "kā jūs uzdrīkstaties apšaubīt LGBT apgalvojumus un prasības, ja kāpņutelpā dedzis cilvēks?!" Tā ir izmisuma diktēta taktika, jo jūs, aktīvisti un revolucionāri, labi apzināties, ka racionāli argumenti par labu laulības pārdefinēšanai NEPASTĀV. Tad nu jāķeras pie šādas netīrās spēles, lai tiem kritiskus jautājumus uzdodošajiem un pamatojumus prasošajiem homofobiem aizbāztu muti līdz ar visu viņu homofobisko literatūru un pētījumiem. Latvieši un austrumeiropieši kopumā nav tādi muļķi, kā jūs, zapadņiki, domājat, mēs šim ierastajām komunistu un revolucionārās sirdsapziņas vadīto totalitāristu figņām redzam cauri un Spideysense uzreiz nostrādā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2021-04-26 13:20 (saite)
Kāpņu telpā TIKA AIZDEDZINĀTS (nevis 'dedzis' - beidz dehumanizēt) homoseksuāls cilvēks, kas šo gadījumu īpaši izceļ (jā, īpaši, lasi tālāk) ar to, ka homoseksuāli cilvēki tiek savas būtības dēļ apsaukāti, vajāti, apmētāti ar sūdiem, sperti, apspļaudīti, sisti; tie pamet valsti, slēpj savu seksuālo orientāciju, izdara pašnāvības tieši šo iemeslu dēļ. Šiem noziegumiem pret personu viņu seksuālā orientācija ir: 1) vienīgais iemesls, vai 2) tiešs pamudinājums. Abos gadījumos normāla tiesu sistēma to uzskata par vainu pastiprinošu apstākli. Tas ir tāpat kā izcelt kāda, piemēram, etnisko vai reliģisko piederību, kas pamato pāridarījumu.

Zīmīgi, ka tu uzreiz pievelc laulības pārdefinēšanu, it kā tas būtu vienīgais debatējamais punkts. Bet tas tiešām ir vienīgais salmiņš pie kā tagad piekerties, jo sacerētais uzsaukums nēpārprotami lej retorisku ūdeni uz kopējām neiecietības diskursa dzirnavām. Neko jūs debatēt negribat un centieni aizvērt muti ir raksturīgi tev (cibas karotāj).

Atgādinu, kāpņu telpā tika aizdedzināts cilvēks, kurš cita starpā (pilnīgi noteikti ne pirmo reizi mūžā saņemot šādus epitetus savā virzienā) saņēma šādas īsziņas: "Tev bija iedota iespēja noregulēt visu mierīgi, bet tu, pidor, ar savu seksuālo partneri sūti bernu SMS. Tas jau tev maksās divas reizes vairāk. Es protu gaidīt. Skaiti, ka stroķis pret vītni ir jūsu tūpļos un pēc tam jūsu smirdīgajās rīklēs kopā ar zobiem. Labāk izdzerat indi vai pakaraties".

Tāpat savaldi savu demagoģiju un nepiedēvē man citātus, ko neesmu teicis. Ja tev ir karsta vēlme karināt birkas 'komunisms' un 'totalitārisms' tā vai nu ir demagoģija, vai varbūt ir paranojas pazīme. Vēl tipiska demagogu pazīme ir demonizēt sabiedrības apakšgrupas, kā LGBT, romus, narkomānus, kā arī uztaisīt goliātu, pret kuru vest cīņu.

Ja vēlaties debatēt par jautājumiem, uz priekšu. Apsveicu ar portālu. Bet turpiniet savu naida piesūcināto kampaņu, un miera jums nebūs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saka_taisniibu2
2021-04-26 13:42 (saite)
Redzu, ka esi burtiski apmāts ar šo vienu gadījumu, kura patiesie motīvi joprojām ir neskaidri un kurus policija vēl skaidro. Šī apmātība tev liek spriest emocionāli un iracionāli, un mētāties ar plašu sabiedrības grupu (piemeram, "konservatīvo") vainošanu, kaut gan līdz šim atklātībā nonākusī informācija visticamāk nav raksturojama kā "naida noziegums". Par naida noziegumu kā dīvainu juridisku makaronu kategoriju (tāpat kā "naida runu"), protams, var diskutēt daudz, un, ņemot vērā pieaugošo LGBT aktīvistu spiedienu pret pārējo Latvijas sabiedrību un amerikanizētās pretinieku nomelnošanas kampaņas, par tādām dīvainām pseidojuridiskām kategorijām vēl būs daudz jādzird. Tomēr šī gadījuma sakarā, kā teicu, nav jāstrēbj karsts un labāk pagaidīt objektīvāku informāciju. Tikai reakcijās par notikušo uztrauc cita tendence - Latvijas liberāļu džordžfloidizācija, pāriešana uz pretinieku atklātu dēmonizāciju un netīrāko spēles paņēmienu leģitimizācija, acīmredzot, saprotot, ka demokrātiski un ar racionālas pārliecināšanas palīdzību savas agresīvās sabiedrības pārbūves shēmas nebūs tik viegli īstenot. Varbūt izlasi kādu grāmatu? Redzu, ka tev vajag nomierināties. Jaunākais tulkojums "Kas ir laulība?" tev varētu līdzēt. Ja nu, protams, neesi iestājies kādā vudū sektā, kuras sekotāju ieskatos starp kādas grāmatas vai dabīgās laulības aizstāvības aicinājumu redzama cēloniska saikne ar cilvēku dedzināšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2021-04-26 13:44 (saite)
Kārtējā šļura.

(Replies frozen) (Iepriekšējais)


[info]garamgajejs
2021-04-26 13:33 (saite)
Runa ir par tavu radikālismu un fanātismu, krišjāni: "Jeb īsumā - ortodoksu katoļu, luterāņu, reformātu un austrumu baznīcas visos laikos ir mācījušas viendzimuma laulību un attiecību neiespējamību. Ja kāds šīm baznīcām it kā piederošs domā citādi un uzstāj uz to, kāds ir pamats viņu uzskatīt par īstenticīgu baznīcas locekli?"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saka_taisniibu2
2021-04-26 13:46 (saite)
Tas nav radikālisms, bet gan fakti, kurus izsenis māca gan minētās baznīcas, gan veselais saprāts (aka dabīgo tiesību teorija). Radikālisms ir uzstājīgi saukt par laulību to, kas pēc būtības nav laulība, un ar šādiem nepamatotiem sapņiem vēl uzbāzties valstij un pārējai sabiedrībai. Iesaku apdomāt tev savu liberālo radikālismu, iekams esi sevi vai kādu novedis līdz naida noziegumiem pret latviešu tautu vai baznīcām. Nekad nav par vēlu izglītoties un labot aplamus uzskatus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2021-04-26 13:51 (saite)
Tikai atgādināšu, ka tu neesi nedz valsts, nedz pārējās sabiedrības iemiesojums. Lielummānija ir netikums.

(Replies frozen) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2021-04-26 18:43 (saite)
//Jeb īsumā - ortodoksu katoļu, luterāņu, reformātu un austrumu baznīcas visos laikos ir mācījušas viendzimuma laulību un attiecību neiespējamību. //

Nu re māca par neiespējamību, bet fenomens tāds ir.

Tātad melo.

Nu kā jau baznīcas, nekāda pārsteiguma :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2021-04-26 18:39 (saite)
Hihi ja tur būtu uzbrukts kristietim, tad tas būtu tikpat `gadījuma rakstura`, pekainīt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saka_taisniibu2
2021-04-26 19:11 (saite)
Naidam nē! https://en.m.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Christians

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-04-26 19:22 (saite)
OK un ja tagad christians vietā ieliek LGBT?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saka_taisniibu2
2021-04-26 19:35 (saite)
Pirms aizbrauc tālāk, vispirms pagaidi, vai konkrētā gadījumā motīvs tiešām ir tāds, ka "jo geji".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-04-26 19:44 (saite)
Pat, ja viņa motivācija ir "jo geji", tas neko nemaina. Mēģinājums asociēt alfabētcilvēku ideoloģijas kritiku ar kaut kāda psihopāta darbībām, ir tipisks boļševiku gājiens un mums nav nekas jānogaida, nav jāuzzina nekādi jauni apstākļi par šo lietu. Boļševiku kārtējais blēdīgais mēģinājums dehumanizēt sevis kritiķus ir uzmanības vērts kāzuss pats par sevi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2021-04-26 19:58 (saite)
Pirmkārt, kāpēc tik reti lieto hitlerīti? Otrkārt, ko tu te lien, tu rasistiskais, homofobiskais mērgli?

(Replies frozen) (Iepriekšējais)


[info]mapats
2021-04-26 12:06 (saite)
Ja nezinātu, ka lietotājs garamgājējs kārtīgs godavīrs, kas no saviem vārdiem neslēpjas un nemēģina izlocīties, kā slieka uz āķa no pieķertām neatbilstībām, varētu padomāt, ka ieraksts ir projicēšana, diezgan neslēpta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2021-04-26 12:29 (saite)
Mapatiņ, šis ir peldbaseina dziļais gals.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2021-04-26 13:13 (saite)
Un tavs ieraksts palīgā sauciens?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?