Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2009-11-16 12:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēc pieprasījuma


Piektdien, tātat, burvīga pārtēja pie c & m, ar viskādām pārgudrām sarunām un jauku pieļurbāšanos un burvīgu meiteni, kas jautāja vai gredzenu pavēlnieks ir tas, kas darelam, beigās, kad taksis jau pie vārtiem, izrādījās, ka man zābaks vairs netaisās ciet (īstenībā man aizdomas, ka vienkārši negribēju mājā) un ņekijs r man, viskādi vicinot rokas un smejoties, palīdzēja un gādīgi apāva. Nevar saprast, kurā vietā saplēsu banānzivtiņu kleitu, jo mājuptaksī uz miglaina tilta mūs pārcēla uz nākamou balli, ko nu noteikti nevaidzēja, jo šķēlums, tāpatkā rēfers no rīta bij vaļēji un kleite bij kļuvusi drīzāk par halātu, kas turējās uz godavārda, viena diega veidolā, laikam nebij spējīga vairs pārvietoties maziem dāmu solīšiem un meimuroju uz tāpaša nelaimīgā  pagraba pīpētavu palēkdamās. Vārdsakot, rīts ar saplēsto kleiti tik ļoti atgādināju kādu senaizmirsu rītu pēc mi6 apmeklējuma, ka pārjēma tāds paniks, ka viss..

Nuja, tanu nevarēju saprast, kur vairs lai liekās, kur vārdakot šite grēkus atlaiž un braucu pie memmes un gribēju nest viņai puķes, bet, bļa, tais puķubodēs tak nekā nebij, ko mātēm dāvināt, tādus sūdus tik uz neskaitāmajām sēru dienām nest. Vārdsakot, gāju bez, sak, ņem mani, tavu paklīdušo bērnu, savās skavās un nelaid vaļā vairs nekad. Gāju, tātat, pa to nebeidzamo lielvārdsielu un saproties, iet pa priekšu kukaža ar šnauceri un, saproties, iet tā kukaža tā, ka ne pāri pārkāpt, ne apkārt apiet, ne apdzīt, neko, iet sev, un pie katras smilgas čurina savu sprāguļu, bet, savukārt, mirklī, kad tu, savā, rāmajā un sagurušajā gaitā tiktiko šo tūdaliņ apdzīsi, šī kā tāda bulta aizšaunas uz priekšu. Nutabļa, apstājos stūrī uzpīpēt, domāju, lai tak aizvelkās vienreiz un nekaitina mani. Neko sev, uzpīpēju, paklausos sēru dziesmu, nutik iešu, āāāā,joptvai,joptvai, tā čāča 5 metrus, sasodīs, pagājse. Nudomāju, pirdusi ka tu ellē vienreiz ar savu šnauceru, ko arī var traucēt, šitādiem kusliem pilsoņiem, kas uz sacensību lāga nav spējīgi un lieku lielus lielus, ātrus soļus un saprotu, ka nekā, nav iespējams tas. Nutako, pīpēju akal, stavu sev kaukādā ieliņā un lādos, sak velkās- velkās, kakumaiss, dūkanbērais- fakinais, vai kā nu tur tais dainās bija, palūru gar stūri, nu jomajo, šajā brīdī es sapratu, ka laikam būšu nolemta šajā mirklī pavadīt mūžību,  nevis velšu akmeni kalnā, bet iešu pa lielvārdsielu un nevarēšu apdzīt vienu metru garu sieviņu ar desmit centimetru garu sunīti. Pat slepkavīgas domas prātā nāca. Bet nu, kaukā, jau, pēc kāda pusgada es jau nonācu gādīgas memmes rokās, bet vecais lāsts no kukažas, spītīgi meimuroja pa priekšu līdz pašām mājām, vienbrīd likās, jejbogu, ja šī arī griezīs tai sētā iekšā, paskriešu zem pajūga.


Nuja, un ta bij sēņu zupa un gredzenu pavēlnieks, visas trīsas daļas un absolūta laimība, kleites gan žēl.





(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jim
2009-11-16 12:24 (saite)
uh!

(Atbildēt uz šo)


[info]degeneralis
2009-11-16 12:37 (saite)
Hehehe. "Es esmu mīglā! Es redzu K-Rautu!" :D

Bet mēs vispār secinājām, ka Tev kaut kā ar mājās braukšanu kopā ar mums tā īsti neiet. Fantastu piknikā atteicies no mūsu laipnā piedāvājuma Tevi paņemt taksī, rezultātā Tev nākamajā dienā bija slikti, a šoreiz tas pats. Laikam Tev jāizvairās no mājās braukšanas mūsu kompānijā :)

Ceru, ka sestdienas vakarā nepamodinājām. Mēs bijām nakts pastaigā un stāvējām pie diennaktnieka, kur taisījāmies pirkt vīnu, un iedomājāmies par Tavas veselības uzlabošanu... tikai pēc tam iedomājāmies, ka Tu, iespējams, guli :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2009-11-16 12:39 (saite)
es teiktu otrādi - drīzāk izskatās, ka tādās reizēs jāpieturās pie braukšanas mūsu kompānijās, nevis jāizvēlās palikšana kur citur :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2009-11-16 12:42 (saite)
jā, vot, to es arī nesaprotu, kamdēļ es ar jums nebraucu:))) Drošvien tamdēļ, ka gribējās vēl palikt un saplēst kleitu:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2009-11-16 12:44 (saite)
kleita Tev saplēsta (vai vismaz ieplēsta), man šķiet, bija vēl pirms mēs devāmies prom :>
mēs ļoti mierīgi pa to pašu piecīti ar kaut ko nu tur tikām mājās un drīz vien gājām gultā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fjokla
2009-11-16 12:41 (saite)
forši, ka es biju gatava kāpt lakukā un stāvēt uz miglaina tilta:))
Betē, salīdzinoši ar fantastu piknika nākošo rītu, šitie bij ziediņi, es pat teiktu:))
Nu, tā es arī sapratu, ka taisaties mani kur ievilināt, betē, sagurusi pēc Gredzenu pavēlnieka trim sērjām, nu tā, kas Darela, nemaz i nekādus zvanus nedzirdēju

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Wap
[info]tvarj
2009-11-16 12:46 (saite)
Apsasmējos ne pa jokam! :D

(Atbildēt uz šo)


[info]kinskis
2009-11-16 12:51 (saite)
gleznaini!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2009-11-16 14:15 (saite)
man šķiet, ka tā vecenīte bij no multenes par krokodilu genu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rediiss
2009-11-16 14:08 (saite)
slauku asaras :D
p.s. tur tak nekā nebija par dzeršanu!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2009-11-16 14:15 (saite)
nē, nu kleitas mēs plēšam skaidrā prātā un miglā redzam kā rautu un arī zābaku mēs taisni skaidrā uzvilkt nevaram:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2009-11-16 14:35 (saite)
zābaks tagad taisās ciet ok? :]

(man tak toreiz arī nesanāca, bet īpaši piedzērusi itkā nebiju)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2009-11-16 14:39 (saite)
jā, es tak saku, tas bij kaukās slēpts spīts, tip- negribu braukt nekur:)))Aij,vispār, jau pa smukou, tagad jau tā kārīgi raugos uz rītu, tā tak mazā piektdiena būs:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2009-11-16 14:44 (saite)
otrdiena? :D

ai es ceru, ka vakardienas un šovakara (cerams, ka realizētie) veselības uzlabošanas pasākumi būs devuši rezultātu un es vairs nebūšu stenoša guļoša sāpoša kā vakar.

gribās jau arī to staro rīgu redzēt un vispār vispār :) kādu balzāmu ar upeņsulu varētu taču vai groku (?) :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2009-11-16 14:48 (saite)
votvot, to rīgu jau gan izgaismotu vaidzētu apstīt, mhm, pa šodienu jāsaliek kompreses un jādzer kefīrs un jāapklājas plīvuriem, lai ta rītvakar var kautcik pieklājīgi, nu, visuko:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2009-11-16 14:55 (saite)
nu, ja ir iespējas un vēlmes, dod rīt ziņu :) redzēs kā būs veselības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?