extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2016-11-23 15:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Trampa ievēlēšana jau ir panākusi ievērojamu dolāra kursa celšanos, attiecīgi zemāku eiro kursu, kas varētu būt glābiņš depresīvajai eirozonas ekonomikai.

Trampa kritiķiem droši vien ir iestājies wtf moments! Ha-ha!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2016-11-24 18:22 (saite)
Nenoliedzu, ka man patīk ieņirgt par acīmredzamu bullšitu, sevišķi ņemot vērā, ka ar vietējiem bullšita karaļiem nopietna diskutēšana ir tukša laika tērēšana, par ko savlaik ne reizi vien esmu pārliecinājies.

Vienlaikus ne reizi vien esmu gan paudis viedokli, gan nopietni diskutējis. Svaigākais piemērs - vakardienas ieraksts par Radio 5.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-11-24 18:42 (saite)
Nez, man liekas jebkura diskusija ir laba lieta un tas, ka kāds ir ''bullšita karalis'' ir tikai tavs personīgais viedoklis. Apsaukāšanās prosta antagonizē cilvēkus ar dažādiem viedokļiem. Kā bija ar brexitiem, trampiem etc. Ne pie kā laba tas nenoved. Jāsāk prast klausīties arī citos, ne tikai savā atbalsu kambarī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-11-24 18:58 (saite)
Pat gnidrologs māca cilvēkiem neapsaukāties, tas jau ir sasniegums. :)

Pinjons vienkārši nāvīgi baidās no izsmiekla, ja viņš kaut ko pateiks ne tā, tāpēc vienmēr hedžē savus izteicienus vai vispār cenšas viedokli nepaust par būtiskām lietām. Ar ņirgāšanos nav nekāda riska. Tiesa gan, savā cibā viņš jau priekšlaicīgi bloķējis mani, lai uzturētu savu atbalsa kambari tīru :D

Bet to, ko viņš nesaprot, ir tas, ka viņš tiek izmantots kā ēsma lielākas uzmanības radīšanai. Šoreiz viņš perfekti nospēlēja pēc manām notīm, lai visi redzētu eiro feilu. Es ceru arī uz turpmāku sadarbību. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-11-24 19:06 (saite)
Tava lasītprasme un spējas vērtēt citu rīcības motīvus ir tikpat spožas, kā zināšanas citos jautājumos par kuriem mīli gudri izteikties. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-11-24 19:18 (saite)
Nu jauki, spēlēsi savu zombētā ņirdzēja lomu arī turpmāk :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-11-24 19:25 (saite)
Uz Cibas pajoliņa fona nav tas sliktākais variants.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dooora
2016-11-25 06:45 (saite)
rāmāk, lūdzu, te ar tām nominācijām.
varu kļūt greizsirdīgs [not a pretty sight]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pinjons
2016-11-24 19:02 (saite)
Nu lai nu kurš te par apsaukāšanos būtu sācis lasīt lekciju. :)

Es iesākumā gan ar extranjero, gan ar krišjāni esmu diskutējis civilizēti. Tas, ka tagad prosto diršamies ir sekas tam, ka esmu vienkārši atmetis ar roku jebkādiem mēģinājumiem to darīt, jo ir radies Viedoklis, ka gan vienam gan otram tendence par katru cenu pierādīt savu taisnību mēdz likt aizmirst pat elementāru intelektuālo godīgumu, par loģikas pamatiem nerunājot. (Uz paredzamo "Pats neesi labāks", varu atbildēt, ka reizēm gadās protams ar gadās aizrauties diskusijās, bet noteikti ne tik lielos apmēros :P), Tādēļ ar viņiem nopietni diskutēt man vienkārši nav interesanti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-11-24 19:59 (saite)
Hren viņu zina. Esmu redzējis ar krišāni ''nopietni diskutējam'' cilvēkus, kas viņam nepiekrīt un neko. Interesantas sarunas.
Es personīgi savu apsaukāšanos vēršu tikai pret cilvēkie, ar kuriem nav iespējams sakarīgi parunāt ne par ko. Piemēram kā intenormal. Nu ko ar viņu darīt, ja ne pabakstīt ar sūdainu mietu? Pirm satikāmies irlā, ar tevi bija līdzīgi, jo faktiski vienmēr tikai diršana nāca no tavas puses. Arī tagad nāk, bet zinot tavu purnu un aiz alkogoļiku-pridurku solidaritātes kaut kā grūti dusmoties. Bet tomēr tā nepārtrauktā snarky diršana šķiet čerez čur. nafig vispār komentēt blogā, kura autors šķiet tik nevērtīgs. No vienas puses uzskati par lohu, bet tajā pašā laikā nespēj beigt komentēt. Laikam tomēr kairinājumu izraisa, mm?;] Līdzīgi kā ctulhum ir nenormāla pakaļas sāpe pret kristietību un tāpēc viņš jau ne pirmajā forumā nepārtraukti cenšas kāpt uz varžacīm reliģiskajiem. Tā šķiet bik tā kā apmātība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-11-24 23:56 (saite)
Var jau būt, ka ir reizes, kad krišjānis mēģina nopietni diskutēt, bet lielākoties viņa "diskusiju" stils ir patētiska, ar skaļām frāzēm piebārstīta sludināšana atklāsmju formā.

Ja mani viņā kas tiešām reizēm spēj nokaitināt, tad tas ir viņa paštaisnais svētulīgums - vispār moralizētāji kā suga man nepatīk. Citādi viņš ir brīžiem smieklīgs, brīžiem izteikti grotesks un brīžiem kā piepūties balons, kuru tā vien prasās pārdurt just for lulz.

Par "jo faktiski vienmēr tikai diršana nāca no tavas puses" - tu pats savus tālaika tekstus esi pārlasījis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?