extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-12-28 21:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
viņi meloja mums visu laiku
Bet visi meli kādreiz nāks gaismā...

Atceros, kā kāds cibiņš man kādreiz uzbruka par to, ka es teicu, ka ceļojumu ierobežojumi nav pamatoti.

ASV atceļ ceļojumu ierobežojumus – eksperti to pamato, ka šādi ierobežojumi ir neefektīvi un pat kaitējumu nodaroši.

Savukārt Guardian raksta: “Covid is only one virus of a family of coronaviruses, and the other coronaviruses throw off new variants typically every year or so, and that’s almost certainly what’s going to happen with Covid. It will become effectively just another cause of the common cold. – Kovids ir tikai viens no koronavīrusiem, un arī citiem koronavīrusiem apmēram reizi gadā ir jauni varianti, tāpēc gandrīz noteikti tas notiks ar kovidu. Būtībā tas kļūs par vienu no saaukstēšanās vīrusiem.

Pat neticami, ka šis modelis, ko es uzskatīju par visiespējamāko jau pašā pandēmijas sākumā, tagad tiek atklāti apspriests presē.

Pat Beļģijas tiesa ir pateikusi valdībai, ka [tai] ir jāpamato, kāpēc konkrētais rīkojums ir nepieciešams sabiedrības drošībai pat, ja omikrona paveids prasa stingrākus ierobežojumus.

Ar šādu pamatošanu valdībām ir bijušas ļoti lielas grūtības pilnīgi visos jautājumos – sākot ar mājsēdēm, ceļojumu ierobežojumiem, masku lietošanu un obligāto vakcinēšanos.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2021-12-29 11:21 (saite)
Video is principā neskatos laika trūkuma dēļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2021-12-29 11:28 (saite)
Tajā tiek tik SVARĪGAS (!!!) lietas pateiktas, ka to nenoskatīties būtu totāla aplamība.
Labāk naktī par 40 minūtēm saīsināt miegu nekā neskatīties "principa pēc".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-12-29 11:31 (saite)
Parasti gan svarīgas lietas tiek uzrakstītas un video tiek gari un izstiepti izstāstītas mazāk svarīgas lietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2021-12-29 11:38 (saite)
Nekas tur nav "kā parasti". Video viss tiek izklāstīts koncentrēti - tikai pati būtība pamatvilcienos. Zem video ir linki ar visām atsaucēm uz rakstiskiem avotiem, kuru izlasīšana noteikti aizņems daudz vairāk laika nekā video noskatīšanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2021-12-29 11:41 (saite)
Skatīt no aptuveni 12. minūtes, jo sākumā ir šī video prezentācija jūtūbā, kurā tādi materiāli ir aizliegti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-12-29 12:47 (saite)
Paklausījos 3 minūtes, bet nav tur nekā interesanta.

Lipīdi (kas ir tie paši tauki) ir samērā nekaitīgi. SDS ir iekļauta informācija, kas ir sastādīta pēc potenciāli iespējami sliktākā varianta, parasti par lielapjoma daudzumiem (piemēram, transportējot ar kravas auto). Reāli neviens SDS rakstīto informāciju īpaši nepārbauda, tāpēc ražotāji saliek tur visu, kas potenciāli varētu likties problēma, lai vēlāk kāds neiesūdzētu tiesā. Turklāt rūpnieciskais lielapjoma ražotājs var piegādāt netīru produktu ar daudziem blakusproduktiem, kas var būt daudz kaitīgāki. Reāli zāļu ražošanā izmantotās vielas var tikt attīrītas un tām var nebūt šāda iedarbība.

Tāpat vakcīnā to daudzums ir mērāms mikrogramos, kas ir nenozīmīgi. Kā zināms, viss var būt inde pie noteiktas devas. Tieši ar pašu vakcīnu ir veikti pētījumi, kas neuzrādīja ietekmi uz fertilitāti.

Tā ka šis apstiprina, ka video nesatur svarīgu informāciju. Vienkārši nebūtisks fakts nevajadzīgi sensionalizēts un izstiepts uz ilgu laiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2021-12-29 13:30 (saite)
Tātad, ķīmijas firmu norādījumus reaģentu pasēs, ka tos nedrīkst izmantot eksperimentos ar cilvēkiem un pat dzīvniekiem, bet neraugoties uz to tie tomēr ir "vakcīnu" sastāvā, Tu uzskati par nenozīmīgu, "neinteresantu" informāciju?!?
Tu gribi teikt, ka brīdinājumi par ķīmisku vielu izmantošanas robežām ir tīrais fufelis, kuru nav jāņem galvā?

Un, kā Tu vari paust tādu absolūtu nepatiesību, ka "ir veikti pētījumi, kas neuzrādīja ietekmi uz fertilitāti"?
Produktam, kurš tika uzražots triecientempā dažos mēnešos?
Lai noteiktu, kāda ir tā ietekme uz fertilitāti, ir nepieciešami gadi!

Nebiju domājis, ka Tu tik totāli uzticies finansiāli megaieinteresētās puses - vakcīnu ražotāju informācijai, bet neuzticies finansiāli neieinteresētiem cilvēkiem, pat šīs jomas dziļiem speciālistiem - prominentiem imunologiem, virusologiem u.c., kuri ne reizi vien ir apšaubījuši šīs vakcīnas un kuri par sava viedokļa paušanu ir banoti no interneta.


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-12-29 13:38 (saite)
>> Tātad, ķīmijas firmu norādījumus reaģentu pasēs, ka tos nedrīkst izmantot eksperimentos ar cilvēkiem un pat dzīvniekiem, bet neraugoties uz to tie tomēr ir "vakcīnu" sastāvā, Tu uzskati par nenozīmīgu, "neinteresantu" informāciju?!?

Jā, jo es nedomāju, ka vakcīnu sastāvā ielika šo produktu tādu, kāds tas ir. Viņi to visdrīzāk izmantoja kā izejmateriālu augstas tīrības produkta izstrādei, veicot rūpīgu attīrīšanu, pārtvaicēšanu, destilēšanu vai šķīdināšanu un izkristalizēšanu – kā nu katrā gadījumā vajadzīgs. Ķīmiķi varēs labāk izskaidrot.

> Lai noteiktu, kāda ir tā ietekme uz fertilitāti, ir nepieciešami gadi!

Ar cilvēkiem. Bet šos pētījumus veica ar pelēm, kurām process ir daudz ātrāks.

Protams, peles nav cilvēki, bet kaut kādu pamatinformāciju tas var dot. Nekas nav pilnībā drošs, bet neizskatās, ka arī būtu liels pamats bažām.

> Nebiju domājis, ka Tu tik totāli uzticies finansiāli megaieinteresētās puses - vakcīnu ražotāju informācijai,

Tas cilvēks video neizskatījās nekāds speciālists.

Big pharma, protams, domā tikai par peļņu, bet zāles (arī vakcīnas) apstiprina zāļu regulatori, kuri rūpīgi izskata visu iesniegto dokumentāciju. Neko jau nevar 100% garantēt, bet domāju, ka viņi noteikti izvērtēja jautājumu par šo lipīdu drošumu cilvēkiem. FDA pat reizēm apmeklē ražotnes, lai pārbaudītu, vai tiek ievērots tehnoloģiskais process, lai neradītu nekvalitatīvu produktu utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2021-12-29 17:22 (saite)
Paldies, ka cilvēcīgi skaidro dezinformācijas video izskalotajām smadzenēm bioloģiju un ķīmiju! Par šo tiešām un bez ironijas izsaku atzinību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-12-29 17:25 (saite)
Bez personīgiem uzbraucieniem lūdzu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-12-29 17:50 (saite)
Vai visi Baringtona parakstītāji arī bija ļaunie Putina bot-aģent-spiegi, kas nodarbojas ar dezinformāciju?
Manuprāt ir ne tikai normāli, bet labi, ka tiek apskatīti viedokļi un par tiem notiek strīdi. Tas, ka burtiski visiem, kas kaut kādā mērā nepiekrīt valdības un kovidcaru lozungiem, jāslēpjas bitčūtā, pats par sevi ir skumīga diagnoze mūsu sabiedrībai un politiskajam režīmam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?