aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2013-04-14 13:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:it's all about me anyway, paper writing madness

protams, pie visa vainoju pēdējā laika intensīvo rakstīšanas/analizēšanas pieredzi, kad viss, ko redzi, tiek apskatīts no visām iespējamām pusēm un sasaistīts kopā visādās kopsakarībās un tā tālāk. un laikam mana lielākā problēma ir tas, ka es nemāku nošķirt sevi no tā, ko es daru, tāpēc galu galā ne tikai darba tēma tiek apgrozīta, apskatīta un izķidāta, bet ar laiku sāku tāpat analizēt arī sevi un visu to, ko daru. un, goda vārds, jo vairāk skatos, jo pretīgāk viss šķiet, un galu galā pats sev liecies pretīgs, jo visas mazās lietas rādās daudz lielākas un traģiskākas, un nopietnākas, un nekur galu galā nav miera. ne filmas, ne sarunas, ne miegs vairs nedod iespēju aizbēgt no sevis, no tās sevis, kas nu jau liekas bezgalpretīga, liekulīga, kā tāds milzīgs māns. tā nu galu galā katru rītu no gultas izkāpt paliek arvien grūtāk, dienas sākas arvien vēlāk, un galva sāp arvien vairāk, un viss tikai tāpēc, ka nemāki nošķirt, ko izķidāt un ko atstāt vienkopus. 


vārīšu mat. kāpostu zupu. vienīgais, kas man pēdējā laikā tiešām var pārņemt prātu, ir ēdiens, varbūt tur arī mana aizbēgšana.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sveetaa_seeta
2013-04-14 14:32 (saite)
kaadu kaapostu zupu Tu vaari? ja kas, pie manis beidzot ir ieradies zoels.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2013-04-14 15:46 (saite)
skābu kāpostu zupu, mat. ļoti patīk. reizēm es viņam arī taisu biešu zupu, man vispār patīk zupas. sirsnīgi un kvēli sveicieni Žoelam, uzvāri Tu viņam arī zupu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sveetaa_seeta
2013-04-14 14:33 (saite)
un, ja gribi, varu ieteikt vairaakas filmas, kas palidz atslegties. loti efektivi, jo pasa filma ari tiek atslegti cilveki.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2013-04-14 15:46 (saite)
gaidu sarakstu ar atslēgšanās filmām!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nistagms
2013-04-14 16:49 (saite)
es arī gribu tādas filmas. vakar noskatījos pirmo Rembo, var teikt, ka paķēra.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2013-04-15 11:35 (saite)
Rembo, Terminatoru un Rokiju neiesaku, lai atslegtos - tas ir psihologjiskas draamas.

Loti labas, lai atslegtos ir abas Expandables filmas. Tur ir loti daudz atsaucu uz citiem bojevikiem, bet tos prikolus ir iespejams saprast ari tad, ja shii ir pirmaa kaushanas filma, ko skaties.

Vel es ieteiktu Showdown in Little Tokio - loti skaistas kaushanas ainas, ir ari mahachs pirti ar minimali gerbtiem japaniem. Par ko vinju kaujas? Par narkotiku tirdzniecibu, lidz ar to ta nevar but psihologiska dramaa, jo tas nevienu neaizkustina. Un beigu mahachs ir vislabakais, ko jebkad esmu redzejusi.

Sac ar shiim, tad pasaki, vai terapija ir iedarbiga, tad zinashu, kaa rikoties talak.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?