aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2011-06-14 00:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ikdiena, kino, lol, nieki

joprojām īsti nezinu, ko domāju par the tree of life: it kā skaisti, viss tik ļoti asociatīvs, un, kā jau a.k. minēja, tā nemitīgā visa ar sevi asociēšana ir mans lielākais spožums un posts. citiem vārdiem sakot, nu nezinu. no otras puses, filma atstāja tādu mazliet pretenciozas indie filmas iespaidu. laikam vienkārši jāpagaida līdz rītam.

un vēl es nopirku ļoti jauku kleitu, man zara patīk daudz labāk par h&m, un kleita arī ir tāda apzinīga rāpšanās ārā no savas komforta zonas. 

dažas ļoti vērtīgas sarunas, bāri un kinoteātri, smieklīgā kārtā joprojām neesmu amst. bijusi uz kino viena. un vēl maniem matiem šobrīd ir ļoti jocīgs garums, ne īsti šis, ne tas, īsti nezinu, ko darīt. ne ta īsti bizē vislaik pīt, ne ta astē siet, bet izlaisti arī izskatās stulbi. vienvārdsakot, man ir lielas problēmas dzīvē.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]malfor
2011-06-14 01:49 (saite)
tutti frutti summer love

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2011-06-14 02:02 (saite)
mīļā, bet tā kleita! tev patiktu, kleitai beidzot ir viduklis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gonzokidd
2011-06-14 12:57 (saite)
Man interesētu par to The Tree of Life. Redzējis vēl neesmu, bet T.M. manā apziņā ieņem tuvākā dzīvā filmu radītāja vietu.
Varbūt uzraksti ko vairāk, kad nav esejas vai uzraksti eseju par šo gabalu & publicē arī šeit.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2011-06-15 04:16 (saite)
uzrakstīju, bet nezinu, cik sakarīgi. kaut kur internetos izlasīju, ka kāds salīdzināja the tree of life ar kubrika 2001: space odyssey, neesmu redzējusi kubrika filmu, bet, cik noprotu, salīdzinājums ir diezgan precīzs. arī viena no tām filmām, kuras uzrunā tik personīgā līmenī, ka grūti tā abstrakti par to runāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?