aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2011-05-17 01:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:radiohead - treefingers
Entry tags:it's all about me anyway, skola, studentdzīve

kādu pēdējo laiku jūtos konstanti bēdīga. iespējams, tas saistīts ar to milzīgo nerealitātes daudzumu, kas jāuzsūc, iespējams, tas saistīts ar brīnišķīgajām brīvdienām mājās. drausmīgi daudz jādarbojas, līdz ar to nav īsti laika atļauties būt šādā stāvoklī. lai nu kā, šovakar pēc babel noskatīšanās viss palika vēl stiprāk un vēl bēdīgāk, tā filma tak vispār ir pamatā par atraidījumu, un tā nu ir sajūta, ko es pazīstu pārāk labi. bet šoreiz ne par jūtiņu analīzi, šoreiz par to, kā es to pārdzīvoju: tas laikam ir normāli vispār sievietēm, bet es pie tā iekšējā diskomforta vainoju kaut kādas ārišķīgas lietas. šovakar, protams, kārta pārdzīvot par to, ka esmu resna un neglīta. idiotiski taču, ne - it kā es varētu vainot savu izskatu pie tā, ka nevaru tikt galā ar sava bezmiegpapīra strukturēšanu. (nu, pasniedzējs arī nevar tikt galā, bet viņš jau ir ticis tālāk, turklāt viņš ir smukiņš, tā ka viņa problēmas neskaitās) 

it kā tieviem un smukiem cilvēkiem nav problēmu, vai ne. (es tak piecus gadus lasu glamour, es tak zinu, ka viņiem arī ir problēmas. ka bagātie arī raud un ka smukbūšana nenozīmē automātiskus a+ visos priekšmetos. reizēm, protams, tas laikam palīdz, bet, ja var ticēt glamour'am, nāk vietā citas problēmas.)
vienvārdsakot, tāpēc pēdējās trīs stundas mīņājos apkārt savā milzīgajā vīrieškreklā, ko nopirku piemājas humpalās, jo reizēm vienkārši gribas kaut ko tādu, kur var pazust un vispār neizskatīties, un tāpēc pieprasīju draudziņam nākt ciemos, lai varu papīkstēt uz viņa pleca. istabasbiedrene joprojām paliek pie tēva, un tas taču sviests - es vispār gribēju dzīvot ar kādu kopā tieši šādu brīžu dēļ, bet viņa ir ieņēmusi galvā, ka mani drausmīgi traucē viņas nemitīgais klepus, tāpēc viņa pēdējās dienas paliek pie tēva. 
nu, meitenes, bļin.

nu viss. tagad gan jāķeras pie darba.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]glam_our
2011-05-17 02:23 (saite)
ieraudzīju datumu 17.05 pie tava ieraksta un drusciņ piečurāju bikses, sasodīts
bet par bēdīgumu gan man nav ko teikt, vien izņemot to, ka tā ir visiem un visi laiku pa laikam jūtas neglīti, lai gan tas jau ne nieka neatvieglo

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2011-05-17 02:32 (saite)
bail pat domāt par to, kas ar manu smadzeni notiks tad, kad būs jāraksta kaut kas nopietnāks par iknedēļas esejām.
kad tev vispār jānodod tavs šausmu darbs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]glam_our
2011-05-17 03:03 (saite)
25. maijs, un vēl tā sasodītā atbildība, tādiem random kursa darbiem tomēr paliek tas, aij nu viena slikta atzīme, bet te ir 10kp un rādi visu ko māki, un tad šausmīgi bail, ka visi redzēs, ka neko nemāku. pēkpēkpēk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]komeeta_naak
2011-05-17 02:33 (saite)
es šodien jūtos sasodīti līdzīgi. plus vēl sevis šaustīšana par to, ka lāga neko padarīt nevar, jo jādomā par šitādām stulbībām. brr, ceru, ka pāries.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2011-05-17 11:22 (saite)
manlieks, mums ir jāuztaisa resno un neglīto klubiņš (varbūt vienīgi ar smukāku nosaukumu, jo kurš tad bez manis gribēs tādā stāties.. kaut gan varbūt tieši tāpēc gribēs) un pēc holivudas scenāriju labākajiem klišeju paraugiem kopīgiem spēkiem jādara viss, lai kļūtu par thin&awesome beauties un noprecētu kolinu fērtu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2011-05-17 17:13 (saite)
vienkārši ''jautro, asprātīgo un paškritisko klubiņš'', haha

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?