aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2011-01-04 00:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:ainārs mielavs - es redzēju sapnī
Entry tags:ikdiena, nieki, piezīme, skola

gara, gara diena. pirmā nīderlandiešu valodas nodarbība, kurā viss notiek tik ātri, jo lai arī it kā iesācēju klase, visi tur ir vai nu vācieši, vai arī jau kaut ko saprot no tās valodas, līdz ar to viņiem ir vieglāk, līdz ar to viņu ir vairāk un viņiem ir pārākums, jo viņi to vismaz izpauž, līdz ar to temps ir idiotiski ātrs. nu tak nav normāli, ja pirmajā valodas nodarbībā viss jau ir tajā valodā. uz labās nots jāsaka, ka atradām šodien labāko veļasmašīnu (jā, nopietni, man tās liekas superīgas ziņas), pieteicos dziedāšanas kursiem februārī, jo ļoti gribas socializēties ārpus skolas, sākām kalt drēbju plānus skolas kankana ballītei nākamotrdien un ar draudziņu visu dienu vazājāmies apkārt. vakarā bija kopāsanākšanas vakariņas, visādas ņammas un mācos random vārdus no biedriem, es jau māku apmēram pateikt hoe haat het un ik gaat je, un visnoderīgākais vārds, ko draudziņš man šodien iemācīja, ir gans, kas nozīmē zoss. un tagad ātri iemācīšos ciparus, palasīšu vēl mazliet un iešu gulēt. rīt jāiet meklēt skapis, ļoti sāp pleci no stulbās laptopsomas, loģikas rezultāti joprojām nav zināmi, un vakar bija tik silts, ka vilku kedas. arja mācās franču valodu, varu kaut ko atkārtot, tulkojot un skaidrojot viņai, un vismaz markuss ir manā dutch klasē. un vispār āāā, mani biedē tas, ka tagad šitā būs veselu mēnesi. es nezinu, ko viņi gaida, bet acīmredzot mēneša beigās man ir jāmāk brīnišķīgi runāt.

ai, nu, nafig es pieteicos šai valodai. un tas savukārt man atgādināja, ka šodien pirmo reizi kāds ieminējās par slaveno Robert M., bērnu izvarotāju no LV. and now back to work, everyone.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]maga
2011-01-04 22:54 (saite)
lasu un biskucinj skauzu, ka jums visadi skolas pasakumu. mums vienigais, kas lidz shim ir noticies, ir viena ballite fotostudijaa. ik pa laikam apceru ideju, ka varbut vajadzeja ari man doties uz amsterdamu, tam gan nav tik liels sakars ar ballitem, bet ar britu universitatem, kuras ir tikai divas lekcijas nedeljaa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2011-01-05 01:34 (saite)
nezinu, cik liels tam sakars ar šo zemi kā tādu, mana skola vienkārši ir ļoti apsēsta ar community un contribution, visiem studentiem ir obligāti jādzīvo kojās, visus pasniedzējus uzrunā tikai vārdā, etc. no otras puses, mums skola pastāv tikai otro gadu, līdz ar to visi ir tādi ļoti tuvi, it īpaši šīgada otrkursnieki, kuri praktiski veido un pucē visu augstskolu. un ir jau arī citas lielās, garlaicīgās universitātes, kur ir dažas lekcijas nedēļā, gribi nāc, gribi nenāc, pie mums vienkārši ir ļoti mazs skaits cilvēku, līdz ar to visiem ir jāiet uz lekcijām, un tā kaut kā visi baigi sadraudzējas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?