aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-05-30 13:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:waxx - ring of fire
Entry tags:it's all about me anyway, lol, piezīme

galvenais, kāpēc es tā plātos apkārt ar sevis publisku ķidāšanu, ir tas, ka, atzīstot kaut ko skaļi, šim notikumam, domai, cilvēkam, sajūtai nav vairs tādas varas pār mani. teiksim, man ir baigais kauns par kādu notikumu, ko pastrādāju kunga prātā, un, pasakot to skaļi citiem, es mazliet mazinu to kauna sajūtu. jo kauns jau var būt par kaut ko, kas tev pašam liekas neērts, nepatīkams, noklusējams, līdz ar to tā atzīšana citu priekšā mazina kaunu. turklāt vēlviens pluss tādai atklātībai ir tas, ka tev nav noslēpumu, kurus pēkšņi kāds varētu izmantot pret tevi. no otras puses, nav jau tā, ka visiem būtu viss jāstāsta, it sevišķi ne māmiņai, bet nu tomēr, ja tu kaut ko stulbu izdari, drošvien labāk, ka tev tuvie cilvēki to uzzina no tevis paša, nevis citiem.

bet vispār.. laikam jāiet pagulēt, jāizguļ šoks par to, ko māsiņa teica, kad iegāju uzņemšanas nodaļā, ārsts pēc tam sabakstīja visu vēderu un teica, ka vispār jau tas varētu būt viss un bez tālākām izmeklēšanām neko nevar pateikt, un izrakstīja recepti. aizgāju uz aptieku, un aptiekas dāma paskatījās uz to lapiņu un godīgi atzinās, ka Goda vārds, es nesaprotu, kas tur rakstīts. smieklīgi.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]missalise
2010-05-30 17:16 (saite)
Man par rakstīšanu ir ļoti līdzīgi kā Tev.

(Atbildēt uz šo)


[info]qgmr101
2010-05-30 20:16 (saite)
Par pirmo rindkopu (par otro nekomentēšu, tur lai strādā speciālisti)!

Superīgi uzbliezi, kā naglai uz galvas! Es uzskatu tieši tāpat! Un Tu to tik labi noformulēji, ka man vairs nebūs tas jāraksta, pietiks atsaukties uz Tavu ierakstu :)

Nu ir tā — jo vairāk dalies, jo mazāk slēp, jo vieglāk dzīvot. Un patiesībā ne tikai pašam, bet arī citiem — jo viņi apmēram tad zina, kāds sieriņš esmu :) Apzināties cita cilvēka vairākus aspektus ir ļoti produktīvi, nav jāmokās ar minēšanām un tamlīdzīgām figņām. Un vispār lielākā daļa visādu mēslu rodas dēļ visādām nepiepildītām ekspektācijām, neizrunātām lietām.

Par to, ka varētu jau būt atklāts tikai draugu lokā, bet ne publiski... Bet kā tad jaunus draugus atradīsi, ja nebūsi publiska persōna, ne?

Lai veicas veselības uzlabošanas process!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-05-31 01:00 (saite)
jā, es arī esmu domājusi par to citu aspektu, ka, ja es diez ko neslēpju savu tracinošo dabu, citiem nevajadzētu par to būt pārsteigtiem. no otras puses, tas, ka pats atzīsti, kāds kretīns esi, nekādā ziņā neattaisno kretīniskas darbības. bet tā jau ir cita saruna. :)

un paldies, ceru, ka (kaut kad) paliks labāk. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?