aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2009-02-27 19:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:shearwater - wedding bells are breaking up that old gang(..)
Entry tags:diža atklāsme, ikdiena, kino

Vispār jau ir pilnīgi skaidrs, kāpēc Slumdog millionaire dabūja tik daudz zeltīto vīriņu - arī mūsdienās cilvēkiem vēl ir vajadzīgi stāsti ar laimīgām beigām, turklāt kvalitatīvā izpildījumā, bet mans galvenais secinājums, noskatoties šo visur tik ļoti izdaudzināto filmu - omg, cik labi, ka es dzīvoju Eiropā. jā, šeit dzīve reāli sūkā, bet citur ir kudi sliktāk. no otras puses, viņiem tur, citur, ir daudz vairāk saules, augļi, kas tiešām garšo pēc augļiem, un dzīvesprieks. (jā, bet tas neatsver netīru ūdeni un visādas jocīgas slimības, pret kurām pat peinkilleri nepalīdz (lol, ja vispār vari tādus atrast tuvumā)) vienvārdsakot, Eiropā tomēr ir labāk. es, protams, arī paraudāju, skatoties šo filmu, bet nu diemžēl šis nav tas darbs, manuprāt, kas ieies kino vēsturē uz mūžu mūžiem. paies daži gadi un visi to aizmirsīs, pfff.

un vēl es sapratu, ka es negribu ne ar vienu socializēties, izņemot Paiju (viņa vienīgā mani saprot (emo)), un pasūtīju slaveno karnevālu nafig, lai arī kostīmu nudien nebūtu grūti atrast, lol



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2009-02-27 22:52 (saite)
eh, lai jau paiet. man pietiek ar apziņu, ka es esmu redzējusi, man patika un es atcerēšos, ka esmu piedzīvojusi kaut ko foršu.

un citi nepiedzīvos to pašu, ko es, hehe :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2009-02-28 13:16 (saite)
nu ja, galvenais, lai tas laiks, ko tērē, skatoties filmu, ir pavadīts kvalitatīvi, un tad jau vienalga, vai skaties drāmu vai muļķīgu komēdiju a la Dude, where's my car? - galvenais, lai laiks ir labi pavadīts. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?