running to stand still

May 31st, 2010

12:46 am

milzīgs nogurums no nekā, es laikam palieku veca un nevaru vairs gulēt piecas, sešas stundas, man vajag vairāk un es pie tā neesmu pieradusi. ļoti gribas mājās, gribas uz Rīgu un gribas suņukus, gribu iet uz kino un uz kinomuzeju, šeit mums ir viena filma šonedēļ kinoteātrī, un tas ir Persijas princis, un pat bez collider.com iznīcinošās recenzijas izlasīšanas es nebūtu nolēmusi nekādā ziņā neiet uz to filmu. mehāniķis šeit, liekas, ir mūžīgā dzērumā, jo parasti taču filmām nevar redzēt, kurās vietās notiek ruļļu pārlikšanas, bet šeit nez kāpēc tās vietas tiek iezīmētas ar pārtraukumiem un izrāvumiem no filmas apmēram 2 minūšu garumā. un tad vēl reizēm viss apklust, ekrāns nodziest, ir tikai tumsa un idiotiski bērneļi, kuri kaut ko kliedz apkārt, bet filma apstājas. bet ko nu par to, es gribu uz mājām ne tikai kino dēļ, lai gan tas, protams, ir svarīgi. es gribu iet fotopastaigās un dzert alu vasaras kafejnīcās ar seniem biedriem, varbūt pat aiziet uz teātri un izvazāties pa veikaliem, sakārtot savu mitekli un izmest visu lieko (es reizēm sapņoju, kā metu ārā visu nevajadzīgo. tie sapņi ir jocīgi un ļoti, ļoti patīkami), un, protams, iet vingrot. un tad es atceros, ka mājās būšu tikai dažas dienas, ka tur nekas daudz nesanāks, un man paliek mazliet bēdīgi. sentimentālas atmiņas par to laiku, kad bija vieglāk nosist laiku un nedarīt neko. un es zinu, ka žēlojos un ka būs grūtāk, ja reiz es pat ar 200 km netieku galā, bet es ceru, ka būs tomēr mazliet, mazliet vieglāk, jo vistrakākā ir šī sadalīšanās. ne šeit, ne tur, ne mājās, ne spokpilsētā.

un vēl es secināju, ka naktīs man īsziņas sūta tikai puikas, ka vispār vakaros un naktīs visos internetos ir gandrīz tikai puikas, un vēl man ļoti, ļoti gribas ēst, bet es neko vairs nesaprotu. ja reiz es pat nevaru atšķirt īstu izsalkumu no zālīšu radīta iespaida, kā gan es varu cerēt tikt galā ar savu dzīvi

02:22 pm

es tā padomāju, vēlreiz padomāju, pašaubījos un tad galu galā nospriedu, ka jā, man laikam ir skaista dzīve, vismaz so far. un man laikam vienmēr ir bijuši apkārt labi cilvēki, vismaz ne slikti. apjukuši, reizēm pamuļķīgi, dīvaini un nenormāli smieklīgi, ļoti gudri un talantīgi, un labi.

ko tik prokrastinēdams neizdomāsi, pff
Tags:

06:29 pm

nu gan laiki pienākuši, šodien pēc latv.val secināju, ka man ir kaut kādas dziļi sentimentālas ilgas pēc matemātikas, laikam man patīk justies kā galīgai durai un Dieviņa apdalītai. tikko skatījos e-pastu un tur vēstulīte no skolas ar konkrētiem datumiem un laikiem matemātikas kursiem, viņi mani uzņēma ar noteikumu, ka es pamācos papildus matemātiku. un kvīīī, iespējams, tas būs mans vasaras gaidītākais notikums

Topics

  • Picturing distributions with graphs, describing distributions with numbers.
  • Introducing probability, general rules of probability.
  • Binomial setting and binomial distribution, binomial probabilities.
  • Expectation, variance, rules for functions of random variables, all for discrete distributions.
  • (if time permits): some calculus subjects concerning functions and differentiation.
es neko nesaprotu, kas tur būs, bet who cares, varbūt Nīderlandē matemātika ir zemākā līmenī nekā liceja palīgklasē. vienvārdsakot, nevaru vien sagaidīt, un reto reizi tas ir bez ironijas. un tas nekas, ka man matemātika visus 12 gadus bija stipri viduvējā līmenī, jo sliktāk man kaut kas padodas, jo lielāks iekāriens.
un vēl es nevaru sagaidīt zemeņu sezonu, bet tas jau ir sekundāri.
Tags: , ,

09:05 pm

dzīve ar meitenēm ir jautra. viņām laikam ir pieriebies, kā es par visu nemitīgi čīkstu (nu tur no sērijas esmu resna, neglīta, pumpaina dura, kuru neviens nemīl), vismaz tā es gribētu iztulkot to, kā viņas šodien man ir sākušas atbildēt ar pašas frāzēm. jo diena nav piepildīta, ja vismaz vienreiz neesi nožēlojusies par to, cik esi neglīta un tā, bet, ja kāds to apstiprina, vairs negribas to skaļi atkārtot. jā, Dr. Cox vienreiz ļoti precīzi un sarkastiski par to izteicās, cik sieviešu loģika ir nevainojama.
(es) - bet vispār es nezinu, kur izrāvu, ka neviens mani nemīl. jo mani taču mīl (t.i., mamma)
(L.) - kas tevi mīl?

vienvārdsakot, nav nekāda labuma no tik daudz vāvuļošanas. pietiek, es tagad sākšu runāt mazāk
Powered by Sviesta Ciba