aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2017-08-07 18:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:dzīve ar kaķiem, ikdiena, piezīme

dzīvē ir pāris lietas, kas ir mega svarīgas. viena no tām, kā izrādās, ir nokļūt pie zobārsta, kuram var uzticēties un no kura nav jābaidās, jo viņš/-a ieklausās pacienta visneracionālākajās bažās.

in other news, šodiena ir šausmīgi jocīga, pieļauju, ka tas, ka rītu sāku ar jau minētā zobārsta apmeklējumu un daudz mierīgākām manipulācijām, nekā biju baidījusies, ir daļēji pie vainas.

ar mani tātad viss kārtībā, sliktākā lieta manā dzīvē šobrīd ir tas, ka es kavēju visus termiņus un dedlainus, un saistības. diemžēl par manu kaķīti gan to nevar teikt, matejiņam ir aknu iekaisums, paaugstināta temperatūra un pilnīgi neesoša apetīte. kas savukārt nozīmē, ka viņš jau ir tā izkāmējis, ka varu nabagam skaitīt muguras skriemeļus. bet arī runčiem, kā izrādās, ir tendence izlikties, ka viss labi, un es kādu brīdi to apetītes zudumu norakstīju uz to, ka viņš vienmēr slikti ēd, kad esmu prom. cenšos nedomāt, ka esmu paviršs hūmins un slikti izturos pret kaķiem, bet, ņemot vērā to, ka viņa uzvedībā līdz šim tiešām nav bijušas nekādas izmaiņas, laikam jau tas ir saprotami.
bet nu nekas, otro dienu vedu uz klīniku likt sistēmu, ārste teica, ka viņam jādod arī antibiotikas, galvenais, jācer, ka šis nav nekas lipīgs un serjožam nesāksies kas līdzīgs.

ironiskā kārtā es tieši izdomāju, ka, lūk, augusts būs mēnesis, kad es savedīšu kārtībā savas finanses. klāt mēneša 7. diena, esmu teju iztērējusi visu aldziņu starp savu dzīvi un ikdienu, pašas gudrības zobu un kaķīti, kurš bēdīgā stāvoklī, jāķeras klāt citu projektu avansiem, kas nekad nav laba ideja, jo pārāk atgādina tos banku overdraftus. gribēju drusku palaist vaļā savu bāra darbu, bet nu laikam vēl nevar. vienkārši vakar arī pieleca, ka es, iespējams, strādāju mazliet par daudz, bet, kamēr es tā varu, kāpēc gan ne.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jim
2017-08-07 19:24 (saite)
aknu iekaisums!! soņai tās ilgās mocības un miršana bija no sabrūkošām aknām, tāpēc pilnīgi šermuļi pārskrēja. diagnoze nāk no analīzēm? viņam ir labs dakteris?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2017-08-07 20:23 (saite)
:(

nu, dakteris normāls, liekas, katrā ziņā klīnika rādās ok. jo nu pie Fjodorova vest es nevaru atļauties, jāskatās, kas te tuvumā. un diagnoze no asins analīzēm un apskates, ārste jau uzreiz teica, ka kaut kas nav labi ar aknām, jo acis dzeltenas. bet nu šodien pēc sistēmas ļoti metās rīt, tiesa, tika galā tikai ar pāris kumosiem, bet pirmo reizi izrādīja tik lielu apetītes interesi, tā ka varbūt pamazām iet uz augšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2017-08-07 20:56 (saite)
kaķīši jau baigie cīnītāji. sistēma ir ļoti labi. (ja aptrūkstas nauda, var iemācīties likt pats viņu mājās.) turieties!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2017-08-07 22:07 (saite)
paldies! man gan ārsti teica, ka viņi neatbalsta tādu mājās likšanu, un es arī to saprotu - es vienreiz mājās pati mēģināju matejiņam pašā sākumā kaut ko špricēt, baigi grūti. mocības gan man, gan viņam. par naudu, protams, bēdīgi, bet nu zinu, ka vienmēr jau var kaut ko sakasīt, kaut kur izrakt. re, piem., mums tūlīt samaksās par to lekciju :) bet tā braukāšana ir vēl viena problēma. tur jau var tikai ar mašīnu, kuras man nav, turklāt jāatstāj uz kādām divām stundām, kas visu drusku sarežģī. labi vismaz, ka klīnika līdz 9iem vaļā, kas nozīmē, ka teorētiski varu vienkārši no darba ātrāk aiziet un tad ar kaķi pa taisno uz turieni, bet ķēpa. viens no tiem brīžiem, kad ļoti gribas, lai pašai ir mašīna un tiesības :) bet nu nekas, tiksim galā. kaķītis cīnītājs, man arī vajadzētu to mācīties no viņa vairāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]likcepure
2017-08-07 20:05 (saite)
Veselību zobiņam un kaķam!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2017-08-07 20:24 (saite)
paldies! par sevi vairs nesatraucos, es jau varu iedzert pretsāpju zāles, bet kaķītis gan bažīgāks :/ bet šitas jau ir izturējis dzīvi Daugavpilī pa miskastēm, stiprs runcis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zan
2017-08-08 09:24 (saite)
Bučas kaķītim, un Tev arī, Tu esi labs hūmins.

(Atbildēt uz šo)


[info]nistagms
2017-08-08 12:04 (saite)
sveicieni Matejam!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?