aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2017-06-13 13:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ikdiena, mājas, piezīme

lietas, par kurām īsti nenojautu, cik ļoti tās man tomēr ir vajadzīgas: wonder woman filma un 24/7 sporta zāle rajonā. par filmu sāku rakstīt, bet, par sporta zāli runājot, vakar bija lieliskākais workauts ilgā laikā, un tas bija tieši ap pusnakti, un tad es atnācu mājās īsi pirms vieniem, vakara rutīnas ietvaros kārtējo reizi ķermeņa krēmus aizstāju ar kokosriekstu eļļu, kuras klātbūtne manā vannasistabā ir nopietni uzlabojusi manas ādas dzīvi, un tad gāju gulēt, aiz loga bija lietus, šajā loga pusē - aktīvi kaķīši, un bija tāda sajūta, it kā es ietu gulēt lielā, mīkstā mākonī.

kaut kā tieši tās lietainās un zaļās jūnija naktis ir viena no manām mīļākajām vasaras sajūtām.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]usne
2017-06-13 14:27 (saite)
Kā to kokosa eļļu lietot? Vienkārši ziest virsū uz ādas kā krēmu? Tas ātri uzsūcas?
Jāsaņemas izmēģināt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2017-06-13 16:52 (saite)
es vienkārši ņemu un iesmērēju ādā, jā. drusku jāpiešaujas, lai saprastu, cik daudz - tā tomēr ir eļļa, kas nozīmē, ka, ja par daudz, tad var palikt taukains pēc tam. un vēlams neturēt aukstā vietā, jo šī eļļa sacietē - jo aukstāka vide, jo ilgāk jāsilda, lai sašķidrinātos. visvieglāk sašķidrināt, manuprāt, ieliekot traukā, kas pilns ar siltu ūdeni.

bet jā, es izmantoju kā vienkāršu krēmu, tikai jāizmanto mazāk, nekā citi krēmi, jo tomēr eļļa galu galā. ļoooti rekomendēju, arī lētāk sanāk - tāda liela burka stockmann'ā maksā ap 5 EUR, iepriekšējā man gāja gadu, izmantoju sejai, ādai un matiem (reizēm, tur gan sanāk vairāk ņemties - to var izmantot kā foršu masku, bet pēc tam, protams, jāskalo ārā)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kautskis
2017-06-13 16:01 (saite)
Klau, un cik tur cilvēku ir ap pusnakti?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2017-06-13 16:47 (saite)
vakar bija tieši 4, mani ieskaitot. citas reizes ir drusku vairāk, esmu redzējusi arī musulmaņu sievietes ap šo naktsstundu - acīmredzami nāk tie, kurus neinteresē masas un izrādīšanās

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kautskis
2017-06-13 19:41 (saite)
Es eju pa dienu, man darba režīms pieprasa laicīgi no rīta būt darbā, bet pa dienu īpaši nav jāiespringst. Uz to laiku arī ir sava publika, pārsvarā visādi gym rats apspīlētos vai ļoti atklātos kreklos, kas pēc tam tur lejā sēž un ēd vārītu vistu. Tā ap padsmit parasti ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2017-06-13 20:11 (saite)
Jā, nu, esmu gājusi no rītiem arī, bet saprotu, ka vislabāk tur jūtos tā, pēc desmitiem vakarā, tad tur vismazāk cilvēku un visvieglāk tikt pie tā, ko gribi :)) interesē, kā, diez, ir pa nakti. Ar vēlajiem workautiem problēma gan tajā, ka pēc tam grūti iemigt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?