aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2016-05-11 08:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:atmešanas dienasgrāmata

šodien ir jau četras nedēļas kopš pēdējās cigaretes.
vakar piefiksēju, ka esmu sākusi raukt degunu un īgni skatīties uz cilvēkiem, kuri pīpē tādās publiskās vietās, kas ietekmē mani, piemēram, gaidot zaļo gaismu, un pūš dūmus man tieši sejā. bet nu, godīgi sakot, svešu cigarešu dūmi man sejā nekad nav likušies fun - pat laikā, kad ļoti daudz pati pīpēju.

un ja reiz ir četras nedēļas pagājušas, tas jau nozīmē, ka paliks vieglāk, vai ne? pagaidām vissarežģītākais liekas tas, ko darīt bāros ārā, jo, piemēram, čomska pagalms ir cigarešu karaļvalsts, kurā uzturēties īsti negribas.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]glam_our
2016-05-11 09:49 (saite)
tu esi tāds malacis! es gan neesmu baigā smēķētāja, bet tāpat nevaru iztēloties ko es darītu tajā pašā čomska pagalmā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2016-05-11 11:13 (saite)
paldies! :))
un jā, kaut kā bāru pagalmi tagad paliek mazāk paciešami. nez, kas būs tālāk, bārus iemainīšu pret vakara skrējienu pa rajonu :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nistagms
2016-05-11 11:49 (saite)
apsveicu! par īgnumu - nujā, galvenais irlā neblenz uz viņiem vai kādā atmešanas kulminācijas punktā nesāc viņiem aizrādīt, jo ne jau speciāli tev kāds pūš dūmus sejā, vienkārši cilvēki iet pa ielu un smēķē (kas ir viena no retajām vietām, kur tas vēl ir atļauts, atšķirībā no parkiem, balkoniem un mašīnām, hahaha), un, tā kā visi dzīvojam pārpildītā geto, kur ik pēc divu minūšu pārvietošanās ir jāstāv pie sarkanās gaismas, tas vienkārši tā sanāk, ka viņi smēķē arī tajā brīdī, jo ne jau pie katra sarkanā tu metīsi cigareti ārā, latviešiem taču priekš tā nav tik daudz naudas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2016-05-11 12:10 (saite)
speciāli vai nespeciāli, man liekas, ka tā reizēm ir klaja nevērība pret apkārtējiem. man nekad nav patikuši citu dūmi, cik atceros, arī centos paiet malā, ja bija gadījumi, kad smēķēju un gaidīju zaļo gaismu.

bet nu, liekas, tur ir starpība tajā, kā tu pieej smēķēšanai. vai nu tu gribi mierīgi uzpīpēt, teiksim, pagalmā pie kafijas, vai nu tu gribi ātri uzkurīt, un tad jau vari to darīt arī skrienot pa ielu. man liekas, ka visus savus 10 smēķēšanas gadus es pamatā mierīgi uzpīpēju dažādos pagalmos un tādās vietās, kaut kā tie ielu kurītāji tagad vēl vairāk krīt uz nerviem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nistagms
2016-05-11 12:20 (saite)
tie ir aizņemti ofisu darbinieki, kas dodas uz biznesa tikšanos, viņiem nav laika / ideju svešiem pagalmiem. es arī parasti smēķēju pagalmos (par ko man savukārt pāris reizes ir bijušas problēmas ar lokālajiem komūnas novērotājiem), bet tagad, kad steigā eju uz darbu, jo nespēju piespiesties iziet no mājas ātrāk, dažkārt esmu darījis šo grēka darbu un smēķējis uz ielas. kad tas notiek, tad kā likums ir daudz sarkano (un nav jau tur baigi kur atkāpties, turklāt tie dūmi tāpat izplatīsies un aizies līdz cilvēkam ar lielākajām pretenzijām pret smēķēšanu), kā arī pēkšņi uzrodas pilns ar jaunajām māmiņām kopā ar bērniem. tie bērni un jaunās māmiņas gan dažkārt mēdza mesties man virsū, kad stāvēju kādā nomaļākā vietā, un tad vairs nav skaidrs, kas ir likumpārkāpējs - es vai māmiņa / bērns, kurš apdraud savu spožo nākotni ar cigarešu dūmu inhalāciju, kas, visticamākais, kaitē arī emocionālajai veselībai - uzsūkt negatīvu enerģiju no cilvēkiem, kas ir tik vāji, ka smēķē, kā arī uzskata, ka viņu veselību daudz vairāk sačakarēt tāpat nevar. enivei, man šobrīd šipingā ir jauna, liela, skaista ecigarete, un tieši tāpēc šajā starpperiodā nopirku vienu tabaku, kā arī tieši novēroju apkārtējo reakcijas pret to, ka eju pa ielu un smēķēju. tāpēc arī tādas garākas pārdomas. ā, vēl arī tas, ka vajag novilkt laiku. paldies par uzmanību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nistagms
2016-05-11 12:21 (saite)
es arī gribētu iedzert kafiju, bet te šodien nav ne cukura, ne piena :///

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nistagms
2016-05-11 12:33 (saite)
"The item has arrived in the country of destination"

oh boy oh boy oh boy oh boy :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]french_mime
2016-05-11 14:24 (saite)
Man tieši e-cigarete palīdzēja atmest pilnībā. Vnk vienu brīdi cravings sāk asociēties ar e-cigateti un tabaka šķiet pretīga, bet e-cigarete pēc laika apnika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nistagms
2016-05-11 14:50 (saite)
man atkal e-cigarete ļoti iepatikās, turklāt man patīk viss tas diy stafs, garšiņu jaukšana. patīk, ka dūms tāds ūdenspīpīgs, nu age portablā ūdesnpīpīte. parastās cigaretes papīpēt ir diezgan grūti, bet tabaka dažkārt ir ok.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]french_mime
2016-05-11 15:34 (saite)
Man arī patika kādu laiku, šķiet apnika tāpēc, ka man bija alerģiska reakcija pret propylene glycol iekš juice.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]french_mime
2016-05-11 15:34 (saite)
Bet šad tad, kad uznāk stresiņš tik un tā paveipoju vegetable glycerin juice.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]iive
2016-05-11 13:07 (saite)
Atmešana siltajā laikā noteikti ir stratēģiski labi, Čomska pagalmā tomēr ir vieglāk nekā piepīpētos dzīvokļos. Vēl es atceros, ka mani kaut kur pirmajās pāris nedēļās pārņēma neizpratne, kad gāju draugiem ārā līdzi uzpīpēt, šķita, ka ir tik auksts un no idea, kā var visu cigareti nostāvēt un vēl tērzēt. Bet kad pati pīpēju, nekāds aukstums netraucēja.
Un vieglāk noteikti kļūs!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?